Wkeno

Hvordan nå inspirasjon hvor som helst når som helst

Det er lett å finne inspirasjon uansett hvor du er. Hvis du ønsker å lære, les videre.

Trinn

Hvordan nå inspirasjon hvor som helst når som helst. Prøv å forestille seg noe utover det du ser, som om det var en del av noe.
Hvordan nå inspirasjon hvor som helst når som helst. Prøv å forestille seg noe utover det du ser, som om det var en del av noe.
 1. 1
  Begynne å frakte en notisblokk., og skisse setninger som du tror eller føler sterkt om. Når du finner noe som inspirerer deg, skriv det ned, eller når du føler inspirasjon, prøve å skissere det. Ved å gjøre dette, kan du få tilgang når og hvordan du følte inspirasjon - og forhåpentligvis lage mønsteret av å føle det igjen.
 2. 2
  Begynn å lese flere bøker. Lese bøker kan mate hjernen din, og hjelpe deg å samle tanker som kan utvide seg inn ideer. Et godt forslag for en bok er "Inspiration" fra Barnes & Nobles, og se på bilder og malerier. Kunst ideer inspirere flere kunst ideer. Bøker generelt kan gi deg nye ideer, og gjør du tenke på ting du ikke hadde vurdert før. En ny idé fra en bok kan gi et mangfold av inspirasjon.
 3. 3
  Prøv å forestille seg noe utover det du ser, som om det var en del av noe.
 4. 4
  Bruk alle dine sanser for å finne inspirasjon. Prøv og gjør det til en vane hver dag for å finne inspirasjon i alle fem sanser - i å se, høre, lukte, smak og berøring.
  • Vurdere å stoppe å lukte på rosene, bokstavelig talt. Se på blomster i en levende hage.
  • Se en vakker solnedgang / soloppgang, for å inspirere deg.
  • Lytt til inspirerende musikk, eller naturlyder - avhengig av hva som passer deg bedre. Eksperimenter med ulike ideer for å se hva som hjelper deg langs veien til inspirasjon.
 5. 5
  Gjør analogier for du har.
 6. 6
  SLAPP. Hvis du er anspent, vil din naturlige evne fryse opp. I tillegg vil ditt sinn bli rotete med altfor raske tanker og til og med angst.
 7. 7
  Konsentrer deg om hva du gjør. Skriv for å få til å skrive. Tegn på grunn av tegningen.
 8. 8
  Snakke ut om det, og skrive det ned. Når dine ideer ikke er alle fast i hodet ditt, føles det som om du har plass til flere.
 9. 9
  Har en venn hjelp til å skrive med deg, eller male med deg. To sinn er bedre enn ett, og tre eller fire er enda bedre.
 10. 10
  Finne en fin park eller museum eller bakgård eller et sted. Plukk hvor som helst hvor du enkelt kan slappe av og gjøre ting på en gang.
 11. 11
  Få en god natts søvn. Uten tilstrekkelig hvile, vil hjernen din ikke fullt reparere fra både fysiske, følelsesmessige, og spesielt den mentale handlinger av dagen.

Tips

 • Lagre alle dine prøvelser, skisser, kruseduller og slikt.
 • Jobbe i en liten gruppe.
 • Snakk med barna, fordi de er generelt ærlige med hva de sier.
 • Ikke bekymre deg om noe. Hvis du har sorg bruke det på en kreativ måte. Hvis du har sinne, bruker det også.
 • Få litt tid alene.
 • Hvis du stuss, se over gamle notater.
 • Ikke bry deg om hva kritikerne sier.
 • Uansett hva du gjør, bare går og setter ditt hjerte i det.

Advarsler

 • Hvis du ikke klarer mens du prøver, holder på det. Hvis du virkelig ikke liker det, så kan du gå videre til neste ting.