Wkeno

Hvordan overleve med angst og panikklidelse

Du er fortapt og redd. Du er ikke den samme personen du en gang var. En viktig ting å huske er at dette er greit, du bare gjør deg sterkere!

Trinn

Hvordan overleve med angst og panikklidelse. Godta det faktum at det er noen ting i livet ditt som du ikke er fornøyd med.
Hvordan overleve med angst og panikklidelse. Godta det faktum at det er noen ting i livet ditt som du ikke er fornøyd med.
 1. 1
  Godta det faktum at det er noen ting i livet ditt som du ikke er fornøyd med: din jobb, ditt forhold, din kropp. Det er alltid en rot til angst og panikk. Du kan få panikk i en bestemt situasjon, som trolig har noe forhold til det virkelige problemet. Er du virkelig redd eller skremt av et kjøpesenter, eller være inne i en bil, eller være i en sosial situasjon som du ikke forstår og bekymring at ingen aksepterer du?
 2. 2
  Prøv å begynne å overvinne din frykt, og å gi slipp på "sikkerhet atferd". Dette er svært viktig, ettersom det tillater deg å omskolere hjernen din til å la deg igjen mener at det ikke er en fare i å gå til kjøpesenteret, eller å kjøre bil. Du har fortalt tankene at disse tingene er å sette kroppen din i fare, og kroppen din reagerer på trusselen. Men egentlig er det ikke en trussel på den tiden, er hjernen lure kroppen din. Hvis, for eksempel, var det en reell trussel da kroppen ville reagere etter behov. Dette er hva kroppene våre er laget for å gjøre.
 3. 3
  Bli kjent med, og behagelig å gå gjennom dine kroppslige opplevelser igjen. Når vi lider av panikkanfall, kroppene våre nesten glemmer å gjenkjenne symptomer som normalt. Våre sinn tror vi er i fare, derfor utløser mer symptomer og, vel, kan du se den onde sirkelen. Når du gjør deg kjent med disse følelsene, kan du re-trene hjernen din til å vite at dette er kroppens måte å reagere, er du ikke i fare, og det er ingen grunn til å bli skremt eller panikk.
 4. 4
  Øv å gå over dine kroppslige opplevelser hjemme eller hvor du føler deg komfortabel. Gradvis vil du være i stand til å gå for lengre perioder av gangen. Når du vet den følelsen, og at kroppen din kan håndtere ganske mye av det, kan du fortelle deg selv at dette er en normal reaksjon for kroppen din, og ingenting kommer til å skje med deg.
 5. 5
  Flytte til en annen følelse, som depersonalization. [ADVARSEL: Ikke prøv dette hvis du har, eller tror du kan ha, dissosiativ lidelse eller PTSD. Incest og seksuelle overgrep mot barn overlevende er særlig sårbare for dissosiasjon.] Dette kan være svært skremmende for noen som ikke vet betydningen. Dette skjer når du føler at hjernen din ikke er i øyeblikket, men kroppen din er. Det kan være veldig skummelt, men i virkeligheten er det en annen normal kroppslig funksjon. Når vi er i situasjoner vi er vant til, og trenger ikke å gi mye oppmerksomhet til, har vi en tendens til å drive. For eksempel, hvis du tar samme rute til jobb hver dag, og en dag kommer til å jobbe og tenke, "Wow, jeg kan ikke engang huske å gå gjennom det siste settet med lys!". Dette er depersonalization. Vi får ikke engstelig i disse scenariene, men når det skjer under et panikkanfall, kan det bringe angst til et høyere nivå. For dette, prøv å stå foran speilet, stirrer på deg selv, ikke si et ord. Etter en stund, vil du begynne å føle som om sinnet og kroppen er på forskjellige steder. Fortsette å prøve dette. Gå lengre og lengre perioder til du er komfortabel med følelsen.
 6. 6
  Lær oppmerksom på at det er normalt at pulsen til å øke / senke hele dagen. Noen ganger under et angrep, kan ditt hjerte begynne racing og dette kan lede deg til å tro at du har et hjerteinfarkt. Sinnet ofte så lurer kroppen til å reagere enda mer, derfor starter syklusen av et angrep. Du kan ta tiden igjen, og starter med 10 sekunder av hyperventilating: puste tungt inn og ut. Når du er komfortabel med dette, prøv å gå til 15 sek., Etc. Du vil bli overrasket over hvor mye tung pust kroppen din kan håndtere. Det har ikke et problem å justere på treningsstudio når du arbeider ut, hvorfor kan ikke det svinge noe annet tidspunkt i løpet av dagen? Det kan og vil uten uheldig innvirkning.
 7. 7
  Prøv et sinn ferdighet kalt scripting. Dette er ikke en fysisk følelse, men en mental øvelse. Ta din frykt (er) og skrive ut hver enkelt, å være veldig detaljert og spesifikk. Skriv alle aspekter av frykt, og stopper ikke selv på det punktet når du tror du er ferdig. Pass på at du skriver ut den endelige konsekvensen. Så denne historien av deg og lese den om og om og om igjen. Det kan være skremmende og vanskelig å gjøre i begynnelsen, men etter hvert vil du se hvor dumt det høres ut. Og det vil bli klart at det er virkelig "bare en historie". Over tid vil du finne deg selv ufølsomme for det og ikke trenger å bli skremt over din tanker igjen, for de virkelig er "bare tanker".
 8. 8
  Unngå å ta alkohol som en måte å slappe av. Alkohol er lett å konsumere og lette å få, og kan forårsake problemer, siden det er en dempende og avhengighet kan forekomme.

Tips

 • Være veldig tålmodig med deg selv og forblir positive! Det kan ta tid, men ha tro.
 • Hos noen kvinner kan angst være forårsaket (eller forverret) ved lave hormonnivåer, oftest progesteron... og progesteron nivåer fall i perioder med stress (for eksempel helligdager). Progesteron bidrar til å holde serotoninnivået i å falle for lavt, og lavt serotonin kan føre til angst og depresjon. Leger kan teste for lavt progesteron og foreskrive det (selv om mange leger er uvitende om koblingen med angst-depresjon), det er også tilgjengelig uten resept, som gir deg en ide om hvor trygt det er når det brukes i henhold til instruksjonene. Indikasjoner på at angst kan være progesteron relatert er: symptomene blir verre i de to ukene før mensen, under perimenopause / overgangsalder, eller etter fødselen. Noen ganger symptomene er ledsaget av alvorlige humørsvingninger og søvnløshet, og noen kvinner kan få mer hodepine / migrene. MERK: syntetiske gestagener som Provera, medroxyprogesterone, DepoProvera, og p-piller kan gjøre disse symptomene verre i stedet for bedre, vi snakker om progesteron spesifikt, ikke sin "erstatter". Progesteron er tilgjengelig som Progest krem ​​(en god merkevare) uten resept, og som Prometrium kapsler med resept, compounding apotek også gjøre ulike dose former (for eksempel Progesteron 50 mg / ml Lotion, forsterket).
 • Du må virkelig forplikte deg til repetisjon av de tingene som er oppført. Hold gjør dem til de er andre natur. Stol på ditt sinn og kroppen til å arbeide sammen. De vil. De gjorde før du led av panikkanfall.

Advarsler

 • Alltid kjenne kroppen din. For eksempel, ikke gjør fem minutter av hyperventilating hvis du lider av noen form puste lidelse.
 • Ikke prøv depersonalization hvis du har, eller tror du kan ha, dissosiativ lidelse eller PTSD. Incest og seksuelle overgrep mot barn overlevende er spesielt sårbare for dissosiasjon.