Wkeno

Hvordan å behandle et trangt muskel

Kramper er smertefulle kramper i en muskel, og er ofte forårsaket av overforbruk, dehydrering eller ernæringsmessige mangler. Teknikkene som er nevnt nedenfor detalj noen metoder for behandling trangt muskler. Hvilken som helst av de teknikker som nedenfor kan utføres alene eller i forbindelse med andre oppført.

Trinn

Hvordan å behandle et trangt muskel. Bruk komprimering eller massasje.
Hvordan å behandle et trangt muskel. Bruk komprimering eller massasje.

Allmennpraksis

 1. 1
  Drikk væske. En elektrolytt ubalanse kan være årsaken til muskelkramper, så rehydrerende med en elektrolytt drikke kan bidra til å gjenopprette balansen. Pass opp for høyt sukkerinnhold av enkelte sportsdrikke, som kan fremheve kramper. Du er best av rehydrerende med pedialyte.
 2. 2
  Strekk den berørte muskelen med en mild, statisk strekk. Dette kan utføres alene eller etter hvilken som helst av de andre teknikkene som er oppført.
 3. 3
  Bruke. Ideelt kombinere dette med en annen teknikk som strekker eller anslag. Ice kan også brukes etter at krampe har blitt lettet for å redusere sårhet i muskler.
 4. 4
  Bruk komprimering eller massasje. Ta den berørte muskelen i en avslappet stilling (dvs. ikke strukket eller forlenget) og påfør direkte kompresjon til krampe.

Tilnærming

 1. 1
  Forstå hva tilnærming er. Approksimasjon er et massasje teknikk som brukes til å avlaste kramper hvor muskelfibrene er presset sammen i samme retning i en viss tid.
 2. 2
  Ta tak i muskelen på hver side (over og under, ikke til sidene) av krampe. Skyv hendene sammen, forkorte og komprimere muskelen. Hold dette før muskelen slapper av.
 3. 3
  Isometrisk kontrakt (kontrakt uten å flytte lem) antagonist (motsatte muskelen) til den muskelen som er kramper. Dette tvinger kramper muskelen til å slappe av, lindre krampe.
  • Eksempel: Den firehjulinger er kramper. Begrense bevegelsen av benet og deretter trekke sammen hamstrings ved å forsøke å bøye kneet. Dette er den kraftigste metoden for behandling av en trang muskel.

Balsamer og liniment

 1. 1
  Prøv en smertestillende (smertestillende) balsam for å lindre smerte og potensielt løsne muskelen. I likhet med is, disse lindre smerter i muskler, slik at det å slappe av og krampe å spre, selv om det er lite vitenskapelig bevis som tyder på at de er effektive. Noen eksempler er Tiger Balm, IcyHot, BIOFREEZE, IODEX fra India, Zheng Gu Shui, og Dit Da Jow. Masser balsam inn i muskelen og hvile.
 2. 2
  Som is, bruker smertestillende balsam etter at krampe er lettet for å redusere sårhet og fremme helbredelse.
 3. 3
  Følg alltid instruksjonene på emballasjen med hensyn til å dekke området som balsam er brukt. Forskjellige balsamer vil ha en annen "varme" til dem og så kanskje ikke, eller kanskje til og med føre til skade dersom området er dekket.
 4. 4
  Balsamer og liniments kan også fungere bedre etter at du har tatt et varmt bad.

Knipe leppen

 1. 1
  Prøv å gripe overleppen fast mellom tommelen og pekefingeren og vrikke og massere det. Ikke anbefalt for langvarig behandling, men fungerer for umiddelbar smertelindring. Dette er en annen metode ubekreftet av vitenskapelige standarder.
 2. 2
  Gå i dvale. Hvis du har tid rett etter treningen, kan krampe i muskelen din forsvinne.

Tips

 • Etter en krampe har sunket for en betydelig periode (si en time etterpå) bør du prøve å indusere blodstrømmen inn i muskelen for å rehydrere muskler og fjerne avfall. En god måte å gjøre dette på er å bruke en varme pack. Dette vil fjerne mye av smerten normalt opplevd dagen etter en krampe.
 • Hvis du får en krampe i leggmuskelen, holde beinet rett, hold foten ved tærne og trekk forsiktig og sakte mot deg.
 • Når du går for en lang anstrengende trening (ultra-maraton, utholdenhet rase, etc.), i tillegg til å planlegge riktig fuktighet og spise, bør du ta med re-hydrant pulver (Gastrolite eller tilsvarende) og bruke den så snart du føler en krampe kommer. Det burde gi lindring på stedet, få deg tilbake på sporet inntil du kan få en ekte fix. En annen løsning er å pigge opp vannflasker med en 50/50 blanding av vann og Gatorade og legge til en Goody Back and Body Ache pulver.
 • Varm opp før trening. Arbeider en kald muskel kan føre til kramper og skader.
 • Få nok hvile før og etter trening. Musklene trenger det til å gro.
 • Spise riktig. Holde kroppen følger med de næringsstoffene den trenger for å utføre forhindrer musklene fra spasming og kramper.
 • Supplere din diett med kalium og magnesium. Bananer er en stor naturlig kilde til kalium. Konsultere legen din før du starter et supplement diett.
 • Ta en "PMS" pille som Midol eller Pamprin hjelper også. De har medisiner i disse pillene spesielt for kramper. Ja, dette er trygt for gutta å ta også.
 • Hvis du får alvorlige leggkramper om natten, kan det være lettere å holde et glass vann og en smertestillende balsam ved siden av sengen, slik at du ikke trenger å stå opp for å få dem. Tonic vann og kinin har også blitt rapportert å fungere godt.
 • Hydrat! Drikk rikelig med vann før, under og etter trening.
 • Det kan være nyttig å gå på et kaldt gulv i bare føtter for å lindre leggkramper.
 • Kalium, aspirin og paracetamol forbrukes langsomt under hendelsen vil avverge kramper og berolige dine over-arbeidet muskler.
 • Eple cider eddik blandet med litt vann vil hjelpe lindring av krampe.

Advarsler

 • "PMS" piller kan inneholde et vanndrivende, så les etiketten nøye
 • Kramper er ofte forbundet med skader og kan skjule et større problem. Pass på ikke å forveksle en enkel krampe i muskelen for en mer alvorlig skade.
  • Hvis du er skadet, is det og søke profesjonell hjelp.
  • Aldri strekke en akutt skade.
 • Balsamer og liniments kan provosere en allergisk reaksjon hos noen mennesker. Alltid sjekke ingredienser. Uten unntak, disse svi forferdelig da satt i kontakt med øynene og kan forårsake skade på øyet. Alltid vaske hendene grundig etter bruk balsam eller liniment.
 • Noen kolesterol medisiner (som Lipitor eller Simvastatin) har en alvorlig bivirkning som kalles rabdomyolyse. Dette betyr at medisinen er faktisk å bryte ned muskler og kan forårsake alvorlige skader hvis den ikke er fanget. Dersom du opplever muskelkramper uten noen åpenbar grunn, og du tar en "statin" medisiner for kolesterol din, snakk med legen din umiddelbart.
 • Forsøk aldri å behandle en krampe i noen som er dehydrert.