Wkeno

Hvordan å bære en jockstrap

Iført en jockstrap er en av de viktigste trinnene en mann kan gjøre for å forbedre sin opptreden, og hvis han er en idrettsutøver, for å beskytte seg selv mens du spiller av en rekke idretter, inkludert, men ikke begrenset til, baseball, fotball, hockey, cricket og andre idretter som inkluderer fartsfylt action samt kontakten mellom utøverne. I tillegg til å bare iført en susp er det også viktig å lære å bære en jockstrap riktig. Iført en jockstrap feil kan føre til ubehag og i noen tilfeller kan føre til alvorlig personskade. Her er noen skritt du kan ta for å være sikker på at du er iført en susp riktig og på en måte som vil mest sannsynlig forbedre utseendet og for å støtte kjønnsorganet ditt.

Trinn

Hvordan å bære en jockstrap. Kjøp en jockstrap som passer riktig.
Hvordan å bære en jockstrap. Kjøp en jockstrap som passer riktig.
 1. 1
  Kjøp en jockstrap som passer riktig. Forskjellige midje størrelser er tilgjengelige for yngre menn, så vel som for voksne menn. Størrelsen på posen varierer avhengig av merke av jockstrap.
  • En jockstrap består av en linning, vanligvis elastisk, samt en støtte for posen kjønnsorganene.
 2. 2
  en. Noen jockstraps omfatter en lomme på innsiden av hvilken en plast eller metall kopp kan settes inn for å gi ekstra maskulin vekt og beskyttelse.
  • Selv om det ikke gir den faktiske støtten, er det avgjørende at beltet delen av jockstrap passer riktig. Hvis det er for løs hele jockstrap kan skli ut av plass og gir liten eller ingen faktiske beskyttelse. I tillegg hvis det jockstrap er eldre det er mulig at det elastiske har løsnet og ikke lenger passer fullstendig. Linningen parti av susp bør være tettsittende uten å forårsake ubehag eller hindrer bevegelse.
 3. 3
  Finn ut om jockstrap skal bæres for daglig slitasje av mens du spiller en enkelt sport eller en rekke idretter. Noen jockstraps er designet spesielt for daglig slitasje eller for visse typer sport, og (i tilfelle av cup-jockstraps) og med enkelte stillinger innen sport.
 4. 4
  Prøve ut noen forskjellige typer jockstraps å se hvilke som gir best utseende, mest støtte, beskyttelse og komfort.
  • For de som velger å bære en jockstrap det er opp til mannen å bestemme om han ønsker å bruke undertøy i tillegg til jockstrap. Dette er helt opp til mannen som komfort er den eneste faktor når du gjør denne beslutningen. Å velge å ikke bruke undertøy vil ikke påvirke en manns frontal utseende eller en idrettsutøver mottakelighet for skade.
  • Mange idrettsutøvere avslå å bære jockstraps fordi de er redd de vil være ubehagelig samt hindre deres bevegelse når du spiller sport. Selv om dette er en legitim bekymring en idrettsutøver sikkerheten aldri bør bli avvist eller ignorert.
 5. 5
  Vurder å bruke komprimering shorts hvis du tror en jockstrap er for ubehagelig. Komprimering shorts tilby tilsvarende støtte som en jockstrap (ikke det samme, men det avhenger av stilen av komprimering shorts), og noen komprimering shorts komme med en veske utformet for å holde en beskyttende cup. (Men du bør være klar over det faktum at mange komprimering shorts som har en pose ikke holder koppen tett mot kroppen som er avgjørende for å hindre skader når du spiller sport.) Mange menn opplever at iført en komprimering kort er mer komfortable enn en tradisjonell jockstrap.
  • En rekke produsenter tilbyr ulike typer jockstraps og komprimering shorts. De fleste menn bør kunne finne en som tilfredsstiller alle deres komfort og skadefri krav til beskyttelse. Jockstraps kan kjøpes fra nesten alle sportsbutikkene eller over Internett.
  • En fordel å iført en susp er at en jockstrap vanligvis holder testiklene til mannen kjøligere. Dette antas å redusere risikoen for infertilitet.