Wkeno

Hvordan du kan redusere mannlig bryststørrelse

Forstørrede bryster hos menn kan være forårsaket av flere ting. De to første som kommer til hjernen er hormon forstyrrelser og overvekt.

Trinn

Hvordan du kan redusere mannlig bryststørrelse. Gynecomastia er en uvanlig hormon ubalanse hos voksne og ungdom hanner som forårsaker mammary vev til å utvikle seg på en måte som ligner på brystvevet hos kvinner.
Hvordan du kan redusere mannlig bryststørrelse. Gynecomastia er en uvanlig hormon ubalanse hos voksne og ungdom hanner som forårsaker mammary vev til å utvikle seg på en måte som ligner på brystvevet hos kvinner.
 1. 1
  Rydde opp din diett. Det første du må gjøre er å bli kvitt all junk food, fast food og fettrik mat fra kostholdet ditt, inkludert alt som er frityrstekt, svært bearbeidet, svært raffinert og høy i mettet fett. Spis frukt, grønnsaker, hele korn og magre proteinkilder, og drikk rikelig med vann.
 2. 2
  Gynecomastia er en uvanlig hormon ubalanse hos voksne og ungdom hanner som forårsaker mammary vev til å utvikle seg på en måte som ligner på brystvevet hos kvinner. I saker med voksne eller eldre tenåringer, kan det være et tegn på en alvorlig underliggende helsemessige tilstand som kreft i hypofysen, binyrene (r), eller testiklene. Hos unge tenåringer, er det vanligvis et midlertidig problem forårsaket av hormon endringer i forbindelse med puberteten.
 3. 3
  Gjør noen cardio. Utføre aerobic trening tre til fire ganger i uken i 45 til 60 minutter. Det kan være jogging, sykling, svømming, roing, trapp stepping eller noe du synes er morsomt.
 4. 4
  Gjøre pushups. Arbeider brystmusklene bygger brystet, flater brystet og også brenne noen kalorier fordi muskler er metabolsk aktiv. Legg deg ned på magen. Plasser hendene ved siden av skuldrene med albuene bøyd. Hold kroppen rett som du presse kroppen opp i luften til armene lock out. Nå sakte senke deg til du er like over bakken og gjenta.
 5. 5
  Gjør benkpress. Ligge på en treningsbenk med bar på sikkerheten stativet. Plasser hendene omtrent like forbi skulderbredde fra hverandre. Løft bar og utvide armene over kroppen din over brystet. Senk bar før det er omtrent en tomme over brystet. Løft den opp og gjøre en rekke reps.
 6. 6
  Se en plastisk kirurg. Du kan få kirurgi for å fjerne vev i en poliklinisk prosedyre. Hvis vevet er fett, kan liposuction gjøres. Hvis vevet er fast, vil det måtte være skåret ut og fjernet.
 7. 7
  Lag en legetime. Gynecomastia er en tilstand der det er en ubalanse av østrogen og testosteron i den mannlige kroppen, noe som resulterer i brystforstørring. Legen kan foreskrive et medikament som kan bidra til å balansere ut hormonnivået.

Tips

 • For å gjøre push-ups enklere, start med hendene på et bord, stol eller kasse. Hold jobbe deg nedover til du kommer til gulvet. En annen enklere variant er i ferd med knærne på gulvet. Du kan også gjøre benkpress med manualer enten på en benk eller på en sveitsisk ball. Husk å puste riktig når du gjør bryst øvelser. Pust på å senke del og puster på anstrengelse. For medisin ball brystet pass, hvis du ikke har en partner, kan du bruke en vegg i stedet. Pass på at det er en solid blokk vegg som betong eller slagg blokk.

Advarsler

 • Vennligst kontakt lege dersom dette er forårsaket av hormonelle forandringer som Cushings syndrom. Også en plastisk kirurg kan komme til nytte for de som planlegger gastric bypass-operasjoner.