Wkeno

Hvordan å legge på seg (menn)

Er du for tiden en av de individene som har vært hengslete hele livet, og praktisk talt ingenting er effektivt for deg å sette på pounds? Det finnes mange metoder du kan benytte for å forandre kroppen din fra en radmager ene til den størrelsen du ønsker. Trikset er å holde seg til de ulike metoder for å legge på seg og gjøre dem sammen. Listet nedenfor er syv strategier for å få vekt.

Trinn

Hvordan å legge på seg (menn). Prøv å spise mye mer.
Hvordan å legge på seg (menn). Prøv å spise mye mer.
 1. 1
  Drikke vann. Drikker en stor mengde vann er avgjørende for å øke vekten. Som en måte å ha den nødvendige energi for å opprettholde sunn mens økende vekt, er det absolutt viktig å ta inn mye vann. Selv drikker en halv liter vann eller mer er foreslått.
 2. 2
  Prøv å spise mye mer. Det kan komme en scene når du vil merke at du ikke øker i vekt lenger. Hvis du ikke har fått mye vekt i et par uker så er det definitivt på tide å innlemme 250 flere kalorier per dag til ditt daglige kosthold. Når du oppdager at du ikke har fått mye vekt for et par uker, og deretter øker inntaket med ca 250 kalorier per dag i kostholdet ditt.
 3. 3
  Heve caloric dagpenger. Gitt at du allerede vet hvor mange kalorier du forbruker hver dag, øker du det med 500 kalorier. Dette kan virke høy, men skal du spre den ut gjennom fem eller seks små måltider det vil egentlig ikke føler at betydelig på en bryter. Husk, spiser en mager person som en tynn person og en stor person tar inn flere kalorier.
 4. 4
  Prosentandel av kroppen fett. Veiing selv lar deg overvåke hvor du er og hvor du ønsker å være. Kontrollere fettprosent er avgjørende for å sikre at vekten som du setter på er omforming fra mager til muskel i stedet for fett.
 5. 5
  Hold styr på kalorier. Før endre kosthold, legge opp antall kalorier du tar i løpet av en vanlig dag. Det er veldig viktig at du bestemmer så nær den faktiske mengden som er mulig for å sikre at du vet antallet legge til.
 6. 6
  Løfter vekter. Bare spise og utfører ingen fysisk trening vil konvertere deg fra en slank person til en lubben person. Det er veldig viktig å holde seg aktiv for å holde seg frisk, spesielt vektløfting. Løfte vekter vil gjøre deg konvertere den økte kalori i-ta i muskelen. Basert på på hva målet ditt er avgjør volumet av vektløfting du bør gjøre. Hvis du ønsker å forme og løft et par dager i uken og utføre en god del gjentakelser, men hvis du er ute etter å utvikle muskel løft minst fem dager i uken og øke vekten, men mindre repetisjoner.
 7. 7
  Få nok søvn. Å ha minst åtte timers søvn hver natt er gjennomgående et viktig aspekt som ofte neglisjert. Innhenting av en god natts søvn kan du opprettholde energi.