Wkeno

Hvordan å bli gammel uten å føle gammel


Som du sitte på sykehuset venterom, venter for barnet å bli født, tror du tilbake til den dagen da du fikk din første barn. Nå, her er du, ser frem til ditt første oldebarn barn. Det er utrolig hvordan tiden flyr forbi, og ser tilbake kan la deg følelsen gammel! Men bare fordi du har flere tiår bak deg betyr ikke at du trenger å føle seg gammel. Her er hvordan å holde seg ung i sinn og ånd.

Trinn

Hvordan å bli gammel uten å føle gammel. Hold alder i perspektiv.
Hvordan å bli gammel uten å føle gammel. Hold alder i perspektiv.
 1. 1
  Hold alder i perspektiv. Aldri tenke på alder som noe annet enn bare et tall. Det er noen ting i livet vi ikke har kontroll over, for eksempel når vi ble født. Alder er ikke mer enn en omstendelig detalj, som fargen på øynene dine, eller navnene på foreldrene dine, det definerer ikke hvem du er. Det er andre ting som gjør - de ting vi har kontroll over, for eksempel hvordan vi tenker og hva vi gjør.
 2. 2
  Leve og nyte hver dag. Det er alltid noe positivt eller noe å se frem til hver dag. Nyt den skinner på plantene dine, eller du kommer til å se. Ser frem til å lese en god bok, eller møte med venner for lunsj. Hvis du føler deg ensom, gå til biblioteket. Det er et flott sted å møte og snakke med folk som har en lignende interesse. Omgi deg med, selv om du kanskje aldri se dem igjen. Du kan gjøre dette på et supermarked, eller enda et varehus eller.
 3. 3
  Ikke kast bort tid på å tenke at du er for gammel til å gjøre dette eller hint. Så lenge du har din helse, kan du gjøre omtrent alt du finner en interesse i å gjøre. Hvis du aldri har brukt en, kjøpe en! Lær hvordan du bruker den. Hvis du synes det er interessant nok, lære hvordan de fungerer og hvordan du kan løse problemer eller å programmere dem! Du vil finne at du har ført hele verden inn på rommet ditt, og kanskje litt kunnskap som vil spare deg fra å bruke penger og føle deg yngre. Bare lære nye ting som du ikke har lært før, ikke bekymre deg om det er for "ung", ingenting er.
 4. 4
  Ta vare på kroppen din. Ta vitaminer og spise sunt. Trene på enten et treningsstudio eller hjemme. Dans til musikken på en CD, som å flytte kroppen din er stor. Få en full fysisk og gå til tannlegen minst en gang i året.
 5. 5
  Øvelsen aspektet er viktig. Kroppene våre trenger å flytte. De trenger å bli brukt til sin fulle rekkevidde og mulighet hver dag. Tai Chi er en god form for bevegelse som vil gi dette hele kroppen aktivitet, men det er ikke for alle. Utforsk fysiske aktiviteter å finne en som du liker, gjør at du føler deg bra etter å ha praktisert, og at du kan gjøre hver dag. Fotturer og svømming er også gode alternativer.
 6. 6
  Ikke se deg tilbake. Ikke bry deg om hva som skjedde i fortiden. Leve bare for i dag. En ting som ingen kan endre er fortiden. Hva er det over og ferdig med. Fremtiden er ennå ikke kommet, så alt vi har er i dag. Så nyt i dag, la det gå forbi, og planlegge for fremtiden.
 7. 7
  Holde tankene varsling. Gjør, lære et nytt språk, eller ta opp en hobby du var alltid for opptatt for. Øvelse et åpent sinn. Bli en frivillig redaktør på nettsteder. Ved frivillig tid til en wiki vil du møte andre bidragsytere på nettet og holde skriftlig evne skarp, mens hjelpe andre får fri kunnskap. Du kan også dele din kunnskap over ulike fora.
 8. 8
  Hold deg oppdatert med nyheter. Ved å gjøre dette, du vil alltid være i stand til å snakke med folk flest. Være oppdatert på hva som er nytt i politikk, mote, og / eller i datamaskiner. Lær om de nye metoder for behandling og de nye legemidler tilgjengelig slik at du kan gi dine familiemedlemmer, som kanskje trenger informasjonen.
 9. 9
  Finn måter å samhandle. Selv uten nære venner eller familie rundt, er det mange muligheter til å snakke med nye mennesker. Innlede en samtale med folk du møter i supermarkedet. Hilse på folk du passerer på gaten, og spør dem hvordan de gjør. Du vil bli overrasket over hvor uthvilt tilbyr et vennlig ord til en fremmed vil at du skal føle.
 10. 10
  Være optimistisk. Prøv å unngå å tenke negative tanker, så det får du ikke noe sted bortsett fra tristhet. For eksempel vil prøve å finne ut hvorfor en kompis døde og forlot deg alene bare få tårer i øynene. I stedet huske alle de fantastiske årene du har delt, og hvordan dere begge brakt slike fantastiske barn inn i denne verden. Gå ut med et smil på ansiktet ditt, og nyte resten av livet ditt som best du kan. Det kan også være en ny styrmannen på horisonten. Du vet aldri!
 11. 11
  Gjør noe annerledes hver dag. Lokalavisene har som regel en ukentlig liste over aktiviteter. Finn en som du ville nyte og gå for det! Kanskje museet eller en flower show kan kile din fancy denne uken.
 12. 12
  Bli med i en gruppe, klubb, eller frivillig på et bibliotek eller eldresenteret. Ta dansetimer. Ballroom dancing er tilbake, og bare tenk på hvor stor du vil føle danse Cha Cha igjen, som du gjorde i din ungdom. Gå til bingo natt på ditt lokale samfunnshus. Møt likesinnede mennesker, og hjelpe de mindre heldige enn deg selv. Mest av alt, ha det gøy gjør det.
 13. 13
  Følg drømmen din. Se på noe du alltid har ønsket å gjøre eller gjorde på siden og kjærlighet gjør, spør om det kan bli en ny karriere. Mange store malere startet ikke før deres sekstitallet, syttitallet eller åttitallet. Pensjonisttilværelse inntekt kan bli startkapitalen for en ny selvstendig virksomhet. Kunst er en god retning på mange måter fordi pensjonisttilværelse inntekt kan støtte deg mens du lære handel, men det er ingen aldersdiskriminering involvert.

Tips

 • Forskjellen mellom en kvikk "oldster" og en ikke-kvikk "oldster" er fenomenal. Bli fleksible og struttende ved å gå 20 minutter om dagen og revurdere den heisen. Trapper er en fantastisk ting. Så er yoga klasse.
 • Velg ett karaktertrekk å jobbe med for året, for eksempel overvinne en kort humør, bli en bedre lytter, etc.). Så, neste år, når du ser tilbake, vil du føle deg virkelig dyktig, du er ikke den samme personen!
 • Fortsett å gjøre ting du pleide å gjøre - sykling, camping,, dans, eller kanopadling. Du kan fortsatt gjøre dem!

Advarsler

 • Gå til tannlegen minst en gang i året, oftere hvis det er nødvendig. Tannkjøttsykdom og hull i tennene kan føre til fysiske sykdommer, så ta vare på tennene, tanntråd daglig, børste to ganger om dagen, bruker en vann pic for sterkere tannkjøtt. Hver ting du gjør for å gjøre deg sunnere vil legge ett år av god helse til.
 • Se legen din minst en gang i året. Hvis du ikke gjør det, kan du angre. Forebyggende prøvelser er tilgjengelig, men du kan ikke få dem hvis du ikke gå til legen for en sjekk-opp.

Relatert google