Wkeno

Hvordan du kan utøve et åpent sinn

En times økt hjerneaktivitet via nytenkning eller oppleve nye stimuli kan gjøre deg smartere, mer energisk, mer kreative, mer omgjengelig, og mer åpen for nye opplevelser og tenkemåter. De viktigste ingrediensene er å være åpen for nye opplevelser og å gjøre endringer i tidligere måter å tenke om disse opplevelsene. Her er noen av de uendelige antall aktiviteter som kan stimulere hjernen.

Trinn

Hvordan du kan utøve et åpent sinn. Ikke la deg selv noe dødtid.
Hvordan du kan utøve et åpent sinn. Ikke la deg selv noe dødtid.
 1. 1
  Ikke la deg selv noe dødtid. Mens du venter (i kø i banken, kaffebar, restaurant, dagligvarebutikk, eller venter på at noen skal plukke deg opp, eller et show på TV for å starte), tenke ting, beregne, og. Du kan for eksempel (du kan få til 50 i løpet av noen timer, 200 i løpet av noen uker), prøver å huske alle dine high school lærernes navn, huske primtall, bli god til å resitere alfabetet baklengs, lære det greske alfabetet (forover og bakover), huske hvor mange filmer Tom Cruise har vært i, eller prøv dobling tall (1, 2, 4, 8, 16...) før de blir utfordrende. Du kan selv prøve dobling tall visuelt, som i framstille ett enkelt objekt (som en marmor), så to, så fire og så videre. (En god måte å gjøre dette på er å forestille objektene i et rutenett eller på en sirkel.)
 2. 2
  Reflekter over din egen tro. Hver beslutning du gjør i livet er basert på troen på systemet. Åpne ditt sinn, begynner å liste opp dine grunnleggende tro, og for hver enkelt spørre deg selv hvorfor du tror det. Så spør deg selv om du kunne tenke deg å være deg hvis du ikke akkurat tro det lenger, men mente noe marginalt annerledes. Deretter har marginalt forskjellige fra det. Plukk en tro en uke og arbeid i det. Spør noen virkelig gode venner hva de mener og hvordan de kjøpte sin tro. Forstå dette: trossystem er helt unik for deg, din venns trossystem er unikt for dem. Et åpent sinn er komfortabel med forskjeller og med hjelp av en rekke objektiver for å se et problem.
 3. 3
  Presse grensene for kroppen din. Ved å bruke kroppen din på nye måter, kan du lære mer om deg selv og utvide tankene dine. Gå baklengs gjennom hele huset for en helt ny romlig perspektiv (være forsiktig for ikke å snuble i noe eller falle ned trappen). Lær å stå på hendene, backflip, eller en kip-up. Ta kampsport klasser. Prøv noen hip-hop klasser eller lære breakdance trekk. Kan du ta på tærne? Arbeide med den. Prøv ski, snowboard, jetski, hanggliding, parasailing, surfing og alt annet som presser grensene for din komfort-sonen!
  • Lær å spinne en blyant rundt tommelen, løse en Rubiks kube, eller prøve cup-stabling]]. Vet ikke hva noe er? Slå det opp!
  • Lær å. En god trening for hjernen, øynene og reflekser. Er tre baller for enkelt? Prøv fire, eller enda bedre, fem. Hvis du får ekstremt bra, prøv 10! 20! 50! Tror det er umulig? Holde et åpent sinn. Prøv kontakt sjonglering for en annen utfordring.
  • Prøv en ny fysisk følelse. Ta en dukkert i et brevann eller en varm kilde.
 4. 4
  Stimulere øynene. Gå til en billig eller gratis kunstgalleri. Selv om du tror det er dårlig kunst, kan det likevel være tankevekkende og introdusere deg til mennesker med ulike smaker fra din egen. Se filmer eller show i sjangere som du normalt ikke utforske. Fordype deg i cyberpunk, horror, anime, dokumentarer, stand-up komedie (Eddie Murphy, George Carlin, Louis CK, etc.), eller noe annet du har ikke rukket å prøve (og potensielt kjærlig).
  • Watch viser at du diskriminerer. Hater du (eller tror du ville hate) OC? Gjør et poeng av å prøve det en gang eller to ganger. Gjør det samme med en såpeopera, science fiction, eller fantasy show. Se de spanske kanaler, religiøse kanaler, Discovery, Travel, eller Disney Channel, selv om bare for noen få dager.
  • Prøv ikke å se noen TV for to uker. Fylle din nyvunne fritiden med nye og spennende aktiviteter.
 5. 5
  Stimulere ørene. Lytt til musikk du ikke har hatt mye eksponering for, som klassisk, new age, Zouk, rap, hip-hop, drum and bass, dubstep, trance, metal, jazz, exotica, polka, internasjonale, mariachi, country, eller Afro-blues. Du trenger ikke å like det i begynnelsen, men hvis du holder et åpent sinn, kan du fortsatt finne det interessant. Lytte til en radiostasjon du vanligvis ikke hører på eller bruke en online musikkspiller som Pandora som vil utsette deg for nye artister basert på dine forslag interesser.
 6. 6
  Lær om forskjellige mennesker og livsstil. En flott inngangsport til dette er Wikipedia, der du kan lese artikler på et bredt utvalg av praksis, slik som BDSM,, Wicca, kristendom, den grønne partiet, konservatisme,, anarkisme,, discordianism, og Amish. Tenk hvor mange medlemmer de har på verdensbasis. med en organisasjon som arbeider med et fellesskap av mennesker du ikke er kjent med.
 7. 7
  Lære noe nytt. Ta uvanlige klasser på et community college eller community-basert pedagogisk program nær deg: plukke opp en katalog og åpne sinnet til å lære ting som kunsthistorie, basket-veving, førstehjelp trening, eller forretningsetikk. Din lokale universitetet tilbyr sannsynlig enkle undersøkelsen kurs med ingen forutsetninger, for eksempel meteorologi, ernæring, eller japansk pop kultur. Du kan selv finne uventede temaer som Vampyrer og varulver. Lære forskjellige språk (norsk, esperanto, japansk, fransk, arabisk, italiensk, finsk, samisk, kinesisk, Navajo, etc.), spesielt de med røtter svært forskjellig fra din egen. Internett er et flott sted å finne obskure klasser billig eller gratis. Se etter gratis forelesninger på YouTube eller KhanAcademy.org.
  • Bli med klubber basert på ting du ikke har kjennskap til. En Scrabble klubb, investering klubb, folkedans klubb, etc., vil ikke bare lære deg noe nytt, men også gjøre deg nye venner.
  • Bygg latterlige ting som radioer, Legos, roboter og trebucheter.
 8. 8
  Forbedre leseferdighet og tallforståelse. Lære å skrive eller snakke baklengs. (Leonardo DaVinci, kvintessensen Renaissance mann og en jack-of-all-trades, skrev alle sine notater bakover slik at de bare kunne leses med et speil.) Eller prøv å skrive opp ned, eller lese bakover. Ingen av disse er så vanskelig som det kan virke, vil du snart få taket på det.
  • Lære å lese og skrive alle språk som du ikke kjenner. Her er noen ideer: norsk, portugisisk, spansk, tysk, italiensk, arabisk, arameisk, mandarin, maltesisk, kantonesisk, russisk, finsk, latin, walisisk og nederlandsk.
  • Lær å telle på en annen tall basen enn den du er vant til (sjansene er du bruker desimal), bruk binære (base 2), oktale (base 8), duodecimal (base 12), heksadesimal (base 16), vigesimal (base 20 brukes i Maya-tall ) eller et annet tallsystem. Når du begynner å bli kjent med grunnleggende operasjoner, prøver å konvertere fra ett system til et annet. Deretter blander ulike systemer i en enkelt operasjon. Kast i noe av dette, eller at og en dag du kan være i stand til å formere-kodet heksadesimal av 'ed vigesimal.
  • Lær klassiske chiffer ordninger og algoritmer. kode og dekode bruke Vigenère siffer, en bibel siffer, eller.
 9. 9
  Se på andre kulturer og religioner. Start med å prøve nye matvarer. Har du hatt sushi? Hva om vietnamesisk? Middelhavet? Indian? Native-europeisk? Cajun? Har du noen gang smakt en boba? Et skudd av hvetegress? Har du røykt en vannpipe eller spist durian eller filippinsk delikatesse, balut? Mens du er i gang, delta på kirker, synagoger, moskeer, templer, fagforeningsaktivister møter, og meditasjoner.
 10. 10
  Møte din frykt. Er du datamaskin-analfabeter? Putz rundt på en datamaskin for en stund. Ikke vær redd. Du vil ikke ødelegge noe. Lær et programmeringsspråk. Ingenting er så vanskelig som noen gjør det seg å være. Bygg din egen datamaskin. Synes det er vanskelig? Du vil aldri vite før du faktisk gjør det. Det er litt latterlig hvor mange how-to er det på å bygge en datamaskin.
 11. 11
  Åpne ditt sinn til andre politiske eller religiøse synspunkter. Du kan finne det vanskelig å mage i starten, men med tiden vil du kanskje finne et korn av sannhet i hva din nemesis har å si. Selv om du ikke gjør det, vil du være i stand til å argumentere med en av "dem" mye mer intelligent. Her er en hard, men effektiv metode: ta en kontroversiell sak at du har en sterk mening om. Skriv et essay forsvare din mening med så mye bevis og faktiske sitater som mulig. Deretter skrive en essay forsvarer den andre siden, igjen med bevis og sitater, med tanke på at motpartens argumenter på alvor og være omhyggelig ærlig og sette inn så mye krefter som du gjorde den første essay.
 12. 12
  Prøv å blokkere ut en av dine sanser. Gjøre dagligdagse ting, som å rydde opp rommet ditt eller bruke mobiltelefonen din, med bind for øynene. Det setter ting i perspektiv når du blir tvunget til å "skape" nye måter å gjøre ting du allerede har skjønte hvordan du gjør. Du kan også prøve å bruke en annen del av kroppen din til å gjøre ting, som skriver med tennene eller type med tærne.
 13. 13
  Spille strategispill. Strategien er poesi av sinnet. Bridge, dam, sjakk, shogi, og Go er alle flotte måter å utøve din mentale fleksibilitet. Gjør stikksag og / eller hjernetrim oppgaver vil også hjelpe deg ubevisst tenker på ting på nye måter, og du kan overraske deg selv på hvor dyktig du er på visse typer oppgaver!
 14. 14
  Reise. Å bli en outsider eksponerer virkelig et sinn for nye ting. Du kan selv gjøre denne reise inni ditt land eller stat! Hvor godt kjenner du din egen by? Har du prøvd å bruke bare en sykkel, eller bare ved hjelp av dine egne to føtter og offentlig transport? (Noen gang vurdert hva det er som om det var den eneste måten å komme seg rundt, si hvis du var fysisk ute av stand til å kjøre rundt? Å være en fotgjenger en gang i blant vil gjøre deg til en bedre sjåfør.) Gå utenfor allfarvei!
 15. 15
  Gi noen trodde til mysteriene i verden. Hva kom først: høna eller egget? Eller tenk på steder som Bermuda Triangle: hvorfor så mange mennesker forsvinner? Sjekk ut bøker og nettsteder om disse merkelige emner.
 16. 16
  Lær å spille et instrument. Piano er veldig populært. Eller prøv å lære den afrikanske tromme Djembe. Du trenger ikke å ha det beste instrumentet for å begynne å lære. Hvis du har en venn som kan spille en viss instrument, han / hun vil sikkert hjelpe deg igang. Hvis du liker det, kan du bli med i en klasse.
 17. 17
  Snakk med noen du normalt ikke ville snakke med. Chat opp bussjåfør, en demonstrant, noen på hans eller hennes lunsjpause, en hjemløs person, eller noen andre du ellers kanskje ikke ville gi mye tanke til. Alle liker å fortelle historien om sitt liv.
 18. 18
  Tilbring en hel dag uten å sjekke hva klokka er. Våkn opp når du våkner opp og gå til sengs når du er trøtt. Du vil se at en dag er mye lenger enn du trodde, og at solen fortsatt beveger seg uten de små tallene tikker. Hva skiller ekte fra den kunstige?
 19. 19
  Lær å tegne og male fra livet. Livet tegning vil endre måten du ser verden. Praksis er den beste måten å bli god til det. Se etter gratis online leksjoner og bøker, inkludert en serie av Andrew Loomis. Lokale grupper noen ganger komme sammen offline for en Sketch Crawl eller andre "ren luft" turer. Unn deg selv en lomme skissebok, skisser og en god penn, eller bare improvisere med gratis Kulepenner eller blyanter og baksiden av gamle utskrifter.
 20. 20
  Bla gjennom noe som du ikke er kjent med internett. Les tilfeldige emner på Wikipedia. Skriv inn et ord i en søkemotor og se hva som skjer. Prøv nettsteder som Stumbleupon og Digg å finne forskjellige ting på nettet. Bla eBay. Slå opp oppskrifter.

Tips

 • Husk at "den perfekte student er en som alltid snubler, men faller aldri." Ikke gi opp! Rubiks kube ser sannsynligvis noe umulig før du har løst hvitt kors.
 • Bli mer som en nysgjerrig barn. Prøv å se alt som om det er første gang, og prøve å tenke på det på nye måter. Tror du vet hva en murstein er? Virkelig? Hva er de laget av, egentlig? Hvor tung er den gjennomsnittlige murstein? Hvor mange forskjellige typer å legge en murvegg er det? Er det mulig å legge en ost murvegg, ved hjelp av cheddar for murstein, og kremost for mørtel?!
 • Være sparsommelig. Ja, bygge en trebuchet er en 150€ + prosjektet, så gå for Lego stedet, Build-a-lego-trebuchet. Hvis universitetet er 300€ per kreditt, prøv en mindre høyskole eller community-basert program hvor mindre penger er tiltalt for en lignende opplevelse. Hvis du ønsker å ta en klasse, men ikke trenger den offisielle æren for det, vil mange høyskoler og universiteter la deg sitte i klasser for mindre penger. Du kan velge å gjøre eksamen, men du vil ikke bli gitt en offisiell kreditt for det.

Advarsler

 • Være trygg. Kjenn dine begrensninger og presse dem forsiktig.
 • Trene en "åpen" mind og "stimulere" tankene dine er forskjellige. Noen av disse øvelsene kan godt hjelpe skjerpe hjernen din, din koordinasjon, eller dine evner, men vil ikke nødvendigvis resultere i en mer "åpen" mind. Å ha et åpent sinn, må du godta på et veldig grunnleggende nivå at fordommene kan være galt. Ting som du har akseptert som sant fra en svært tidlig alder kan ikke være sant - eller kan ikke være sant for andre. Vi kan lære noe fra alle.