Wkeno

Hvordan å drepe en hake

Så, du leste har hvordan å fjerne en hake, og nå du står rundt med en blod-drikking arachnid innpakket i en vev. Ikke en veldig hyggelig situasjon. Les videre for å lære hvordan å drepe og bli kvitt det pesky skadedyr for godt.

Trinn

Hvordan å drepe en hake. Har den personen nøye bringe flammen til flåtten.
Hvordan å drepe en hake. Har den personen nøye bringe flammen til flåtten.

Brann-metoden

 1. 1
  Få en kamp. Hold flåtten med pinsett. Spør noen i nærheten av deg å sette kampen i brann mens du holder pinsett sikkert. Det siste du ønsker å gjøre er å slippe det!
 2. 2
  Har den personen nøye bringe flammen til flåtten. Det er best hvis flammen når flåtten hode. Flåtten bør bli rød etter noen sekunder, og vil brenne. Ikke fjern flammen til du er positiv den er død.
 3. 3
  Kast av flåtten. Du kan bryte den opp i en vev og kaste den i søpla, eller skylle den ned i toalettet. Bare sørg for at du ikke vil se det igjen.

Toalett metode

 1. 1
  Pakk flåtten i en vev. Sørg for at det er pakket opp veldig bra. Ikke tape den, fordi du ikke kan tømme tape ned et toalett.
 2. 2
  Slippe flåtten i toalettet. Det bør fortsatt være i vevet. Ikke la det unnslippe vevet før du setter den i toalettet.
 3. 3
  Skylle toalettet. Føl deg fri til å se flåtten virvle ned i toalettet for en følelse av seier over feilen. Du bør også se den gå ned for å sikre at ingenting går galt, dvs. flåtten rømmer, toalett ikke rødme, etc. Når flåtten er ned i toalettet, vil det drukne etter en periode i rørene. Ikke vær redd hvis flåtten får ut av vevet og du kan se det flyter på overflaten. Det vil dø til slutt før du noen gang se det igjen.

Mikrobølgeovn metode

 1. 1
  Få en forseglet snack baggie (å inneholde blod som kan eksplodere).
 2. 2
  Sett kryss inne baggie. Legg igjen en bit av luft, og deretter forsegle.
 3. 3
  Sett baggie inne i en mikrobølgeovn, kjører den i 15 sekunder. (Det vil være en merkbar POP mot de siste fem sekunder.)
 4. 4
  Når microwaving er gjort, forsiktig trekke ut "body bag" å kaste riktig.

Alkohol metode

 1. 1
  Ta tak i flåtten.
 2. 2
  Få en flaske øret alkohol.
 3. 3
  Sett hake i alkohol.
 4. 4
  Riste den opp.

Tips

 • Det er en god ide å bruke brannen metoden over en vask i tilfelle du slippe flåtten.
 • Du kan kaste flåtten i peisen for brannen metoden, men det er fortsatt en mulighet for at den vil flykte. Bruk kampen metode for å være sikker.
 • Du vil kjenne flåtten er død i ilden metoden når du hører en merkbar "pop".
 • Slippe de små parasitter i en liten bolle med blekemiddel eller eddik kan også fungere. De kan noen ganger krype ut av en tørr bolle, kan doggie-padle i vann, men dette kan stoppe dem.
 • Sett kryss på et stykke pakking tape og forsegle den inne, vil det enten kveles eller sulte.

Advarsler

 • Flått kan føre til mange sykdommer, slik som Lyme-sykdom. Sørg for at du alltid drepe en hake, og ikke bare sett den bort.
 • Ikke prøv å kvele en hake med vaselin. Dette er en vanlig misforståelse, som flått kan overleve i lang tid på svært lite luft.
 • Ikke prøv å squash en hake. Flått har veldig harde ryggen, og det er vanskelig å ta knekken på dem uten rett pinsett. Enda viktigere, vil spirochete som forårsaker sykdommer dvalemodus for store perioder innsiden av flåtten, spesielt i sine innvoller. Når flåtten lever av friskt blod, utløser det en betydelig økning i spirochetes. De deretter flytte til spyttkjertlene til å angi en ny vert. Squashing flåtten sprer spirochetes overalt.
 • Flåtten kan ikke bli drept i alkohol. Vanligvis setter dem i alkohol bare bremser flåtten ned. Prøv å bruke en annen metode du har brukt alkohol metoden bare for å være sikker på at flåtten er død.