Wkeno

Hvordan å eliminere leggkramper om natten

Natt leggkramper kan være en stor bummer. Disse forslagene, samlet fra mange mennesker, løste mine etappe krampe problemer.

Trinn

Hvordan å eliminere leggkramper om natten. Drikke 1/2 til 3/4 av et glass av produktet kalles "smart vann", 1/2 glass tonic vann med kinin.
Hvordan å eliminere leggkramper om natten. Drikke 1/2 til 3/4 av et glass av produktet kalles "smart vann", 1/2 glass tonic vann med kinin.

Grunnleggende metoden

 1. 1
  Drikke 1/2 til 3/4 av et glass av produktet kalles "smart vann", 1/2 glass tonic vann med kinin. pluss 300 mg til 500 mg hver av kalium-glukonat, så vel som den samme mengde kalsium eller en kombinasjon pille av kalsium og glukosamin.
 2. 2
  Du kan ta dette om en time eller så før du går til sengs. Ta alle disse minst annenhver dag, avhengig av alvorlighetsgraden av kramper.
 3. 3
  Gjøre alle disse først og deretter finne den mengden som passer for deg. Det flotte med dette er at det finnes ingen medikamenter som er involvert og ingen bivirkninger.
 4. 4
  Det er en veldig god idé å strekke leggen før pensjon. Legg hendene mot en vegg med kroppen i en liten vinkel med det ene benet frem og den andre tilbake.
 5. 5
  Du trenger foten av benet du strekker flatt på gulvet. Deretter forsiktig strekke leggmuskelen seks eller syv ganger. Vær forsiktig på først, slik at du ikke overdriv.
 6. 6
  Gjør følgende øvelse hvis du har spasmer i ryggen, øvre del, av beina. Sitt på gulvet med ryggen rett og strekke disse musklene ved å ha knærne opp og senk bena flatt på gulvet til du kan føle det trekke på disse musklene. Igjen. Begynn sakte og jobbe opp til en full strekk.

Leg slynge metode (gjøres i seng bare)

 1. 1
  Sett beinet på et håndkle eller laken strukket horisontalt ut.
 2. 2
  Brett den i to hamburger stil, så det omslutter den delen av beinet som har krampe.
 3. 3
  Grab den åpne enden og klem den som et barn ville klemme en sutteklut.
  • Dette fungerer ved å komprimere beinet og effektivt masserer den.

Såpe metode

 1. 1
  Sett en vanlig motell størrelse bar av såpe under delen av låret som har krampe. Alternativt kan anvende hypoallergenisk flytende såpe direkte til midten av krampe.
 2. 2
  Vent noen sekunder og krampe skal være borte eller nesten borte!

Vaporub metode

 1. 1
  Massasje en generøs mengde vaporub inn i krampe området.
 2. 2
  Til slutt, bør den avkjølende effekten sparke i og avlaste krampe!

Liggende strekk metoden (for kramper på baksiden av låret)

 1. 1
  Legg deg ned på siden der låret ikke har krampe, og møte veggen.
 2. 2
  Forleng ben som har krampe, slik at den ligger vinkelrett på resten av legemet, og slik at den er fullstendig rett og berører veggen.
 3. 3
  Hold i 10-20 sekunder før bringe beinet tilbake, å strekke muskelen på baksiden av låret.
 4. 4
  Spesielt for kalv cramps. Stå på begge føttene umiddelbart og legge all vekt på trange ben. Flat fot. Det vil strekke muskelen. Massasje området eller har noen massasje mykt.

Tips

 • Den vanligste årsaken til leggkramper om natten er mangel på magnesium. Prøv å bruke 200 mg magnesium hver dag for en stund.

Advarsler

 • Hvis leggkramper er hyppige (som i 2-4 eller flere ganger hver natt) det kan være et helseproblem. Tenk å få sjekket ut av en lege hvis du tror det er nødvendig.