Wkeno

Hvordan du bruker akupressur for vekttap

Metoden bak tradisjonell kinesisk akupressur er å plassere fast press på flere punkter av kroppen din for å lette medisinske tilstander. Mange mennesker har brukt akupressur for vekttap ved å finne punkter på kroppen som kan avlaste trykket på fordøyelsessystemet. Lære å bruke akupressur for vekttap, når kombinert med et sunt kosthold og mosjon, kan hjelpe deg å nå dine fitness mål.

Trinn

Hvordan du bruker akupressur for vekttap. Spør legen din om akupressur for vekttap er noe kroppen din kan håndtere og svare på.
Hvordan du bruker akupressur for vekttap. Spør legen din om akupressur for vekttap er noe kroppen din kan håndtere og svare på.
 1. 1
  Spør legen din om akupressur for vekttap er noe kroppen din kan håndtere og svare på. Diskuter både risiko og nytte av akupressur som gjelder din egen sykehistorie.
 2. 2
  Stimulere appetitten kontrollpunkt ved begynnelsen og slutten av hver akupressur økt.
  • Finn trykkpunktet på øret, kalt appetitt kontroll punkt, som er tenkt å bidra til å stoppe overspising. Dette punkt er det kjøttfulle klaff delen av øret ovenfor øreflippen og foran av øregangen.
  • Påfør konstant press til dette stedet for tre minutter.
 3. 3
  Finn trykkpunktet for milten for å hjelpe stramme fordøyelsessystemet.
  • Du finner den over ankelen bein på innsiden av låret, mot baksiden og bare av bein. Hvis du har problemer med å finne stedet, kan du prøve å finne ankelbenet sentrum og bevege fingrene opp bredden av fire fingre.
  • Trykk poenget med knoke og tommelen. Hold fast i 1 minutt og slippe fargen gradvis.
  • De som er gravide bør ikke forsøke å bruke denne trykkpunkt.
 4. 4
  Nærer blodet og fordøyelsessystemet ved hjelp av en akupressur punkt for magen.
  • Fra det nederste punktet av kneskålen din, bevege fingrene 4-finger-bredder ned. Derfra beveger seg mot utsiden av beinet en-finger-bredde av skinnebenet. Du vet du har funnet riktig sted hvis du bøye foten din, og du kan føle muskel trekk.
  • Hold poenget med middels til godt trykk i 1 minutt.
 5. 5
  Stimulere et trykkpunkt av milten, som bidrar til å regulere kroppens stoffskifte av vann.
  • Skyv fingeren mot innsiden av benet til du passerer skinnebenet. Flytt fingeren opp ca 1 cm langs shinbone mot kneet. Fingrene bør falle inn i en naturlig uthulet, avrundede delen av beinet på toppen av beinet benet.
  • Holde spot fast i 3 minutter.
 6. 6
  Avlaste trykket punkt for tykktarmen ved å finne trykkpunktet nær albuen din.
  • Beveg fingrene en tommel-bredde fra albuen felles på innsiden press på albuen din.
  • Begynn med venstre arm ved å holde venstre hånd tett til brystet, og med høyre tommel til å legge press i ca 1 minutt. Gjenta på den andre armen.
 7. 7
  Ved hjelp av denne trykkpunkt vil bidra til å regulere tarmen og også klart overflødig fuktighet og varme fra kroppen.

Tips

 • Det kan være gunstig for deg å kjøpe en refleksologi kartet og gjør deg kjent med ulike trykkpunkter på kroppen. Lag et spesielt punkt for å finne de akupunkturpunkter for magen, tykktarmen, binyre-og nyre, så vel som ørene. Du kan bruke refleksologi kart som en referanse som du utfører akupressur.