Wkeno

Hvordan du bruker en halebenet pute

Halebenet (halebenet) puter, er vanlige, billige puter, laget av gel eller heavy-duty foamform, med en cutout på baksiden nær bunnen av ryggraden for å avlaste presset på halebenet eller ryggraden. De brukes til å behandle en rekke spinal-og tilbake smertelidelser. Leger ofte anbefaler at pasienter bruker en halebenet pute etter ryggoperasjon for å redusere presset på ryggsøylen og halebenet. Halebenet puter er også ofte brukt for å lindre smerter fra andre kroniske smertetilstander, inflammatorisk smerte, eller for å avlaste trykket på ryggen og bekken området under svangerskapet.

Halebenet Puter avvike fra Ring eller Donut Puter som har et hull i midten og redusere presset på anal og prostata regionen og er ofte brukt for hemorroider og hoven prostata.

Trinn

Hvordan du bruker en halebenet pute. Velg en pute som føles behagelig.
Hvordan du bruker en halebenet pute. Velg en pute som føles behagelig.
 1. 1
  Velg en pute som føles behagelig.
  • Halebenet puter er laget i varierende grad av tykkelse og fasthet, og det er viktig at du bruker en halebenet pute som er behagelig for deg. Klem puten i hånden for å føle hvor fast den er. Dette vil gi deg en idé om hvordan det vil føles å sitte på puten og hvor mye støtte det vil gi deg.
  • Halebenet puter er også laget med gel. Gel kan bidra til å gi en mykere form for demping og vil samsvare bedre til konturene av kroppen din.
  • Noen gel i halebenet puter kan fjernes for å bli varmet eller fryses for varmt eller kaldt terapi.
 2. 2
  Prøv halebenet puter med og uten cut-out.
  • Noen halebenet puter er U-formet og har en cut-out-området for å bidra til å avlaste presset på ryggraden og halebenet. Mange synes mer lettelse med disse putene, så prøv de solide ring puter og cut-out versjon for å avgjøre hvilken type er bedre for dine behov.
 3. 3
  Bruk en halebenet pute av passende høyde.
  • Halebenet puter kan være hvor som helst 3-7 inches tykke. De fleste bruker den 3-tommers tykkelse, men en tykkere pute kan være gunstig for tyngre brukere.
 4. 4
  Bruk pute overalt.
  • Halebenet pute behandling vil være mest effektiv hvis du kan bruke pute i bilen, hjemme, på jobb og overalt ellers må du sitte ned. Du kan kjøpe flere rimelige puter, eller velge en som kan reise med deg og brukes overalt.
 5. 5
  Bruk en halebenet pute uten andre puter.
  • Plasser halebenet pute direkte på setet du skal sitte på. Legge til ekstra puter eller puter vil få deg til å sitte ujevnt, distribuere vekten din og trykk ujevnt som er usunt for ryggen. Hvis du trenger ekstra høyde, kjøpe en tykkere halebenet pute i stedet for å legge ekstra puter eller padding.
 6. 6
  Sitte i en stol med en back.
  • Bruk halebenet pute i en stol med en back som vil gi deg ekstra støtte. Puten bidrar naturligvis forbedre holdningen din med litt heve hoftene, og sitter i en stol med en back vil hjelpe deg å sitte rett opp og fjerne belastningen på rygg og bekken.
 7. 7
  Legg kjøleelementer for ekstra lettelse.
  • Du kan legge flate kjøleelementer til halebenet puter for varmt eller kaldt terapi. Pakk pakker i håndklær og legg en på hver side av cut-out-området i puten.
 8. 8
  Hold puten ren.
  • Kjøp en halebenet pute med avtagbart deksel for maskin vask for å sikre at puten er rent og hygienisk.
 9. 9
  Oppgrader din pute hvis nødvendig.
  • Hvis du bruker en halebenet pute som er laget av mykt skum og finner ut at det ikke gir den nødvendige lettelse, oppgradere til en pute laget av fastere, tettere skum for mer støtte. Demping er et individuelt behov, slik at pute behov vil være unik.