Wkeno

Hvordan være opptatt

Har du twinges av skyld når du hører familie og andre snakker om hvor opptatt de er? Har du noen ganger føler deg lei? Det du trenger er mer business. Denne guiden vil hjelpe vise deg hemmelighetene til høy kvalitet business.

Trinn

Hvordan være opptatt. Være tjeneste-drevet.
Hvordan være opptatt. Være tjeneste-drevet.
 1. 1
  Få ferdigheter. Du trenger for å maksimere hvor mange muligheter du har tilgjengelig for deg. Sett mål! Jo flere ting du vet hvordan du gjør, jo travlere du kan bli. College, tekniske skoleklasser, og on-the-job trening er gode måter å øke dine ferdigheter. Ferdigheter som alle trenger er svært nyttig, for eksempel datamaskinen arbeid, bil reparasjon, hus reparasjon, Oppussing, elektriske ledninger, avløp og medisin.
 2. 2
  Være tjeneste-drevet. Prøv å finne måter du kan bidra, og hjelpe andre mennesker. Dette krever oppmerksomhet til hva som skjer rundt deg, på jobben din, og i venners og families liv. Du prøver ikke å være nysjerrig - du bare ønsker å se hvordan du kan kaste inn og være til hjelp. Når du finner en måte du kan hjelpe, da tilby å hjelpe!
 3. 3
  Være involvert i samfunnet. Sitte på et bord, utvalg eller kommunestyret. Hvis du blir med noen og gjøre en god jobb, vil du bli bedt om å tjenestegjøre på mange flere.
 4. 4
  Prøve nye ting. For eksempel: Selv om du ikke har klart noen hjemmeside før, kan ta på seg en web-site management prosjektet være en fin måte å lære om web design, til å bidra, og å holde seg opptatt. Ikke begrense deg bare til etablerte ferdigheter, se etter ting du ønsker å lære, og måter som du kan lære dem ved å gjøre.
 5. 5
  Feile på siden av optimisme i planleggingen. Det er best å anta at ting ikke vil ta for lang tid når du vurderer om du skal ta på seg en ny oppgave. For eksempel bør slippe noen på flyplassen ikke ta noen mer enn 20 minutter i alle fall. Eller sende en e-post til noen - Det burde ta to minutter, topper.
 6. 6
  Søke å leve på ditt fulle potensial. Du har ferdigheter, intelligens, sunn fornuft, og kanskje en god personlighet. Du bør oppsøke måter å leve og arbeide i ditt fulle potensial. Hvis du noen gang kommer til å bli betraktet som gode på noe, så må du gjøre valg som lar deg gjøre den tingen, og gjør det godt. Dette betyr å ta nytte av så mange muligheter som blir tilgjengelige. Hvis du har en sjanse til å gjøre noe du liker eller som vil hjelpe noen andre, så gjør det!

Tips

 • Gå gjennom huset og lage en liste over oppgaver å fullføre innen rom. Begynn å gå gjennom listen og sjekke ting av.
 • Hvis du gjør en liste over alle de tingene du gjør hver dag, vil du se at du faktisk gjøre mer enn du gir deg selv kreditt for.
 • Lag lister. Gå rundt og holde notater av alle de prosjekter og oppgaver du ønsker å gjøre. Deretter må du gjøre dem. Sjansene er det nok av ting du kan eller bør gjøre, men er det ikke. Mange ganger glemmer vi og bruker mye tid på å angre på at vi ikke gjorde noe. Hvis huset er et rot, er pulten din en rot eller go-getters passerer deg av, det er mye å holde deg opptatt. Du bare ikke gjør det.
 • Prøv noe nytt! Ta en risiko, prøve noe som skremmer deg. Du kan bli overrasket over hva slags forandringer i livet ditt, kanskje du...
 • Planlegge tid for ulike prosjekter. Organisasjonen vil la deg få gjort mer, og du vil ikke bli overveldet av det store bildet hvis du får ting gjort bit for bit.
 • Motstå trangen til å være lat. Slå av TV og stå opp og gjøre noe.
 • Bare være åpent sinn til ny kultur, noen annen aktivitet.
 • Slutte å ignorere ting du ikke ønsker å gjøre. Hvis du gjorde alle de tingene du unngått du vil finne deg selv ganske opptatt. Rent ut under hvitevarer, rense ut pulten din, ringe den lange listen over ignorerte kontakter i Rolodex å følge opp.
 • Du finner en følelse av prestasjon når du krysse av elementene på listen din.
 • Begynne å jobbe på google mer. Ja, det er gøy, men det kan holde deg veldig opptatt, også.
 • Bli involvert i et politisk parti. Det er mye å gjøre, og det tar opp masse tid!

Advarsler

 • Noen mennesker er lykkeligere når de ikke er opptatt Dette betyr ikke at du må være lat;. Det betyr bare at du ønsker å være mer avslappet.
 • Hvis du tar på for mye, kan du finne deg selv for opptatt, uten tid til å bare slappe av. Så ikke ta på seg mer enn du kan håndtere.
 • Etter å ha fått opptatt, blir mange ganger man lei av virksomheten. Derfor er det alltid godt å jevne vurdere hva ditt hjerte og sjel liker mest og for maksimal tid! Det er enda bedre dersom det er ment å hjelpe maksimum personer. Dette kan gjøre det mulig å være opptatt selv om du er alene.