Wkeno

Hvordan å fake søvn

Hvis du ønsker å lære å fake søvn, uansett årsak, bør du lese dette.

Trinn

Hvordan å fake søvn. Mens du våkner opp, innser den posisjonen du er i.
Hvordan å fake søvn. Mens du våkner opp, innser den posisjonen du er i.
 1. 1
  Mens du våkner opp, innser den posisjonen du er i. Dette hjelper å vite den naturlige posisjonen du er i når du våkner opp fra din virkelige søvn. Etterligne posisjon når du trenger å fake sover. Hvis det ikke er en god sovestilling, så bare få en annen.
 2. 2
  Ikke lukk øynene tett. Lukk øynene og la dem slappe av. Pass på at øyelokkene og øyne er skjelven.
 3. 3
  For å gjøre dette godt, trenger du litt skuespill ferdigheter. Bare snu hodet vekk fra døråpningen hvis du ikke er en veldig god skuespiller. Hvis du er en overbevisende skuespiller, en bedre og mer overbevisende måte å fake søvn er å vise den personen du er falsk sove for ansiktet ditt.
 4. 4
  Sørg for at ansiktet er helt avslappet, strammet ikke en eneste muskel. Ikke knekke et smil eller latter, fordi da det ville bare gi den bort at du er falsk sover. En god måte å praktisere dette på er å stirre ut i rommet og legge merke til hvordan ansiktsmusklene reagere, særlig de langs bunnen i kjeven. Du bør føle et trykk langs der, eller i haken din hvis munnen er åpen langt nok. At trykket er din eneste avslørende tegn på at ansiktet er avslappet nok. Ikke fokuser på det, vil det gjøre ansiktet spent opp. Selv om hodet er vannrett og støttet, vil du fortsatt trenger å føle det presset, men bare på den siden som vender opp.
 5. 5
  Hvis du blir vekket opp, sørg for at du innser hvor du våkner opp som normalt. Imitere det det beste du kan. Handle som om du prøver å gå tilbake til hvilemodus. Når du snakker, gjøre tale sløret og rolig, og ikke si helt tilfeldige ting, for eksempel "Men vi kan ikke krysse elven uten pickles!".
 6. 6
  Holde lysene dim eller av for en mye mer overbevisende søvn. Hvis lampene fortsatt på, må du legge litt mer vekt på falske sove fordi da den personen som kommer inn kan se alt.
 7. 7
  Lytt til folk som kommer at du trenger å fake søvn for. Hvis du hører noe utenfor rommet ditt, sørg for at alle er helt stille og du hører på trinn eller vandre. Hvis du hører fottrinn, raskt, men rolig gå i dine posisjoner og begynne falske sover. Satt på et teppe eller et ark dekselet veldig raskt, og deretter hoppe i seng eller på bakken. Tepper er ikke alltid nødvendig skjønt. Men de er et nyttig verktøy for falsk sove.
 8. 8
  Hvis du oppdager noen kommer og du har svært lite tid til prep, avhengig av hvor mye tid du har igjen, hoppe inn i en ikke squeaky seng. Hvis du hopper inn i en squeaky seng eller madrass, vil personen kommer til rommet ditt vet at du er våken og bare fake sover. Hvis du har en squeaky seng, prøve å raskt men rolig kanten i sengen. Prøv å ikke gjøre mye lyd. Det hjelper faktisk hvis du går raskere i sengen da tregere fordi raske bevegelser har en tendens til å hoppe høyt, knirkete lyder.
 9. 9
  Praktisere falsk sove ved å slippe til bakken og har en umiddelbar overbevisende søvn. Dette vil hjelpe noe. Ikke alltid falle til bakken når du er falsk sover. Det ville være overbevisende.

Tips

 • Hvis du har et lys på, ikke slå den av. Klikket vil bli hørt, og dine foreldre vil vite at du er falsk. Bare la det på, og hvis woken bare late som du ved et uhell glemte å slå den av. Hvis du trenger å slå på lyset, gjør snu lysbryter langsomt og rolig, men sørg for å skynde seg å komme inn i den falske sovestilling.
 • Prøv ikke å smile ved å tenke på noe som gjør deg trist, men samtidig ikke har en lang rett i ansiktet. La dine ansiktsmusklene slappe av.
 • Pust ut som du ser på en trekant, opp én side ned den andre. Men vær forsiktig Dette kan gjøre deg virkelig sovner.
 • Litt flytte armen eller beinet vil gjøre det bra, og en og annen tur over er greit.
 • Ikke lukk øynene stramt. Bare slappe av øyelokkene til et punkt der du ikke kan gjøre ut bilder.
 • Hvis du ikke har en pute, teppe, eller en seng, prøver å hvile begge armene under hodet og la seg. Eller du kan late som du sovnet mot siden av veggen. Hvis du vil gjøre dette, må du hodet halsen er buet på den ene siden, dere armene er på nedre mage, og beina er litt fra hverandre.
 • Hvis du tror du kommer til å knekke et smil eller latter når foreldrene dine eller hvem kommer inn, slå til den andre siden, eller sette en blings av hår i ansiktet ditt, spesielt i nærheten av munnen så det forkler ditt smil eller latter. Hvis du har en tendens til å le da begynne å maskere det med snorking, men ikke for høyt så det høres falske. Og rulle på magen fungerer også. Når du begynner å le roe ned og gjøre langsom pust.
 • De fleste folks sovestilling er ikke rett kropp og armer under puten din.
 • Prøv å gjøre en unaturlig, men likevel overbevisende søvn posisjon. For eksempel hodet litt off pute, høyre arm ved siden av sengen, venstre arm under puten din, kroppen vendt diagonalt med bena all tangled opp.
 • Ikke snu og rulle hele tiden eller ikke bruker store rykninger.
 • Sikle. Brutto, men effektiv.
 • En annen effektiv, overbevisende Trikset er å snorke stille. Ikke gjør det overbevisende, super høyt, falske snorke. Bare snorke veldig stille. Sørg for at du snorker hver gang du puster inn, eller det kan være overbevisende, avhengig av hvordan du gjør det. Prøv å ikke glemme å puste når du er snorking.
 • Øvelse gjør mester.
 • Sørg for at munnen er åpen. Ikke super wide bare litt. Det vil gjøre det mer troverdig, spesielt hvis du legger sikle.
 • Vær klar til å hoppe opp og skremme folk når de er i nærheten av deg. Ikke gjør dette hvis du faktisk ønsker å overbevise folk om at du sover når du er bare fake sove og ikke komme i trøbbel for å gå til sengs sent.

Advarsler

 • Hvis det gjøres for mye, kan folk ikke faller for det lenger!
 • Ikke smile eller le. Det er lite overbevisende. Det er liksom sjelden at noen ler eller smiler i søvne med mindre de drømmer om noe lykkelig eller morsomt.