Wkeno

Hvordan å feire festivalen på søvn dag

The Festival of Day ble laget for folk som ønsker å få litt "lukket øynene" og avslapping etter ferien. Etter at julehandelen og nåtid åpning tidsfrister og nyttår feiringer, er det på tide å feire - i "Sleep Land". Følg denne sprø og uoffisielle ferie 3. januar.

Trinn

Hvordan å feire festivalen på søvn dag. Velg om du vil sove alene, med noen andre, eller med noe annet.
Hvordan å feire festivalen på søvn dag. Velg om du vil sove alene, med noen andre, eller med noe annet.
 1. 1
  Velg om du vil sove alene, med noen andre, eller med noe annet. Få ditt kjæledyr til med deg mens du tar en lur, hvis kjæledyret unnslipper, kan du alltids erstatte dem for en utstoppa dyr.
 2. 2
  Bestem hvor lenge du ønsker å "feire". Dette kommer til å bli en power nap fordi du har arbeidet for dagen, en katt lur i noen timer, eller kvalitetstid med pute for hele dagen? Ikke fortell deg selv at du trenger å våkne opp og gjøre noe produktivt i stedet for. Hvis du ikke får sove, bare bo i sengen hele dagen!
 3. 3
  Kle deg riktig. Jo mer komfortabel du er, jo bedre søvn du vil ha. Pass på å telle hvert lag av teppe materialet som ett lag generelt.
 4. 4
  Bre seg ut på en seng, sofa, hengekøye, eller noen komfortable omgivelser. Dette er en dag for å være lat, så men du plassere deg selv er opp til deg. Du kan ha føttene støttet opp på sofaens armlene i stedet for å knuse deg på, ha en fot plantet på bakken hvis du er i en hengekøye slik at du kan rocke frem og tilbake mens du sovner.
 5. 5
  Se om søvn som du fikk for dagen gjort en forskjell. Spør deg selv om du føler deg mer uthvilt enn før i dag. Søvn er sunt for mennesker, som det og frisker opp kroppen for neste dag.

Tips

 • En annen god grunn til å feire denne høytiden er for folk som er på reise og trenger en dag for seg selv for å bli kvitt jetlag.
 • Prøv å spare noen ferie søvnbehov for denne dagen eller helgen (hvis Festival of Sleep Dag lander på en ukedag). Du ønsker ikke å være sovende på nyttårsdagen eller hvilken som helst dag gjennom hele "winter break".
 • De fleste skolene gjenoppta skolen fredag ​​eller mandag etter nyttår. Sørg for å feire denne høytiden slik at kroppen kan ta opp til all moroa du hadde.