Wkeno

Hvordan å føle deg bedre (når du er syk)

Syk med forkjølelse? Influensa? Når du er syk, føler du brutto og sliten, og ingen ønsker å føle sånn. Oppbevar disse tipsene i bakhodet for å føle seg bedre mens du er syk.

Trinn

Hvordan å føle deg bedre (når du er syk). Spis og drikk varm mat.
Hvordan å føle deg bedre (når du er syk). Spis og drikk varm mat.
 1. 1
  Hold deg varm. Når du er syk med noe, har du en tendens til å bli kaldere enn vanlig. Bruk en komfortabel genser og joggebukse eller koselige pyjamas, eller holde deg pakket inn i din favoritt teppe eller kappe å holde varmen.
 2. 2
  Spis og drikk varm mat. Når du er syk, spiser varm mat som havregryn, suppe, varm sjokolade og te. Det er en annen måte å holde deg varm. Hvis du har sår hals, drikke litt te for å roe det. Sørg for å holde deg hydrert, skylle ut systemet med så mye vann som du kan drikke. Vitamin C rik juice (tranebær, appelsin, mango) vil hjelpe immunforsvaret spark i tillegg.
 3. 3
  Være lat. Unngå å gjøre noe som krevde mye energi. Bo hjemme for en dag eller to og sitte og holde nede. Sitte på sofaen, uncurl og se en film eller nyhetene. Eller gå på nettet og se videoer på Youtube eller oppdatere statusen din på Facebook. Ligge på sofaen eller i sengen og lese en bok. Finn en måte at du kan holde deg underholdt mens du sitter eller ligger.
 4. 4
  Ta naps. Selv om du kan ha problemer med å sove regelmessig, når du er syk du har en tendens til å bli lei oftere. Midt på dagen, når du føler deg sliten, har en varm kopp melk, få i seng og ta opp på din skjønnhet søvn. Når du våkner opp vil du sannsynligvis føle deg mer uthvilt enn før.
 5. 5
  Bruk en varmeflaske. Hvis du lider av magesmerter / kramper og deretter sette en varmeflaske på magen din mens du hviler. Det letter smerten og også holder deg varm!
 6. 6
  Ta en dusj. Ta en dusj hver dag eller så for å rense kroppen din, får alle bakteriene ut av deg, og at du føler deg mer uthvilt. Ta en varm dusj og deretter komme inn i pyjamas kan være veldig avslappende og kan hjelpe deg i å ta en middagslur.
 7. 7
  Kose seg med kjæledyret ditt. Hvis du er hjemme alene prøver å gjenopprette fra sykdommen din, kose seg med kjæledyret ditt. Det vil gi deg en bit av selskapet, slik at du ikke er så alene, og kroppsvarmen vil bidra til å holde deg varm. Hvis du er hjemme syk med allergi, kanskje dette ikke er den riktige tingen å gjøre for deg på grunn av støv som kan være på kjæledyret ditt. Hvis du har allergi så bare kose seg med utstoppede dyr.

Tips

 • Slapp av og holde deg varm... Drikke varm suppe.. Og få masse hvile.
 • Les nye blader med nyheter som interesserer deg med gode historier eller fakta fra livet.
 • Ikke holde komme ut av sengen, det vil gjøre sykdommen verre.
 • Ikke ta en hel masse medisin, som kan gjøre deg enda mer syk!
 • Med mindre du tror det er noe alvorlig, ikke gå til legen.
 • Tenk positivt! Ikke bare sitte der og tenke at du er så syk og alt det der. Si at du vil føle deg bedre før eller senere! (Pass på at før!)
 • Hold deg varm og finne noe å underholde deg mens din i senga!
 • Sette et vått håndkle på pannen din.
 • Den mest anbefalte suppe for når du er syk er chicken noodle.
 • Drikke varm suppe buljong. Det vil hjelpe deg hvis du har en kald, hoste, eller en sår hals.

Advarsler

 • Kontroller at noen medisin du tar ikke er utløpt.
 • Vær forsiktig med varm mat og drikke.