Wkeno

Hvordan å fullføre en perfekt sving i golf

Hvis du vil vite hvordan du skal gjennomføre en golf swing eller er på jakt etter måter å forbedre din golf ytelse - dette er for deg. Dette vil bidra til å forhindre at "krok" eller "slice" off the tee!

Trinn

Hvordan å fullføre en perfekt sving i golf. Plasser deg selv i tråd med flagget - Når du nærmer deg din ball, se opp for en nærliggende blad, liten stein eller ødelagt tee som er i en direkte linje mellom flagget du sikter til, og ballen din.
Hvordan å fullføre en perfekt sving i golf. Plasser deg selv i tråd med flagget - Når du nærmer deg din ball, se opp for en nærliggende blad, liten stein eller ødelagt tee som er i en direkte linje mellom flagget du sikter til, og ballen din.
 1. 1
  Plasser deg selv i tråd med flagget - Når du nærmer deg din ball, se opp for en nærliggende blad, liten stein eller ødelagt tee som er i en direkte linje mellom flagget du sikter til, og ballen din. Tenk deg en linje mellom disse to referansepunkter og sette klubben ansiktet firkanten til det. Nå står parallelt med denne tenkte linjen. Du er riktig vei å begynne den perfekte golf swing.
 2. 2
  Grip din venstre hånd riktig - Sørge for at klubben er naturligvis på bakken bak ballen, legg den i venstre hånd slik at akselen ligger over toppen av pekefingeren. Det bør passe under hælen av håndflaten, for å gjøre plass for stabiliteten i klubben. Kontroller at lillefingeren er rundt grep slik at det ikke er rom for klubben å flytte. TIPS - Kontroller at tommelen er rett på toppen av skaftet med et naturlig grep. Du bør være i stand til å se to eller tre knokene på hånden. Dette er den korrekte venstre håndgrepet.
 3. 3
  Grip din høyre hånd riktig - Med høyre arm henger naturlig, håndhilse med klubben og bosette seg i grepet. Brett høyre hånd over venstre tommel. Tommelen på høyre hånd på klubben skal peke mot høyre skulder.
 4. 4
  Grip baksiden av klubben riktig - Det er tre forskjellige måter å gripe baksiden av en golfkølle - velge hvilken føles bedre for deg. Den Vardon eller Overlappende Grip er langt den vanligste metoden som brukes i golf. Plasser den lille finger på høyre hånd mellom pekefingeren og langfingeren på venstre hånd. Den Forrigling Grip er der rett lillefingeren og venstre pekefinger blir låst sammen. Dette er mye enklere for de med små hender som det lar fingrene rundt grepet. Dette er den andre mest vanlige grep. Endelig er Baseball Grip brukes av mennesker og barn med svært små hender for å få alle fingrene rundt klubben.
 5. 5
  Innta riktig holdning - Riktig holdning vil tillate perfekt balanse og likevekt gjennom hele svingen. Hvis du vil starte, bør føttene være fra hverandre på samme bredden på skuldrene for en mid jern skutt. Føtter, knær, hofter og skuldre bør alle være parallell til målet. Den høyre fot bør plasseres rett frem fra legemet, i rett vinkel til linjen i flukt, slik at når man svinger vekten vil komme på innsiden av foten for å kunne skyve bort og skal føl gjennom. Den venstre foten er litt åpen da dette gjør det lettere for kroppen å følge gjennom golf swing. Overkroppen skal lene seg litt fremover fra midjen og knærne litt bøyd å tillate fleksibilitet. Denne posisjonen vil gjøre armene henge komfortabelt foran kroppen din, for å kunne svinge mer fritt. Det bør være omtrent en hands bredde mellom kroppen og klubben. Vekten av legemet bør være på tåballene - ikke på hælene. Adressering ballen, begge armer er rette men avslappet, og venstre skulder er høyere enn den høyre på grunn av posisjonen av hendene. For å sikre at skuldrene er i riktig posisjon, første omgang klubben i midten av brystet og lene seg fremover fra midjen, låse opp og bøye knærne. Nå dyppe høyre skulder litt før klubben berører innsiden av venstre ben. Dette er den korrekte skulder stilling.
 6. 6
  Utføre den endelige swing - Nå har vi den riktige retningen, grep og holdning vi er klare til å endelig utføre swing. Du kan finne det nyttig å utføre waggle på dette punktet. Denne bevegelsen kan være en viktig del av swing som det vil sikre at vekten er jevnt fordelt på føttene. Under waggle, bør overkroppen og skuldrene ikke flytte. Alle har sin egen måte å bruke waggle - viktigst det vil slappe kroppen i påvente av selve skuddet. Baksiden swing starter nå med rotasjon - ikke med hendene. Virkningen av armene starter med rotasjonen av legemet, hendene opprettholde samme trykk i hele grep. Praktisere denne rotasjonen bevegelsen ved å holde klubben over enten foran eller bak på skuldrene i set-up posisjon. Roter hele kroppen - magen og alt - til høyre og venstre som i en sving. Merke til at den fortsatt holder seg i riktig vinkel. The back-swing starter nå med den første rotasjon - skuldre, hofter, hender og armer - en nesten samtidig bevegelse. Skuldrene skal slå fullt ut, slik at ryggen vendt mot målet og vekten på innsiden av høyre fot. Downswing begynner ved å skyve vekten fra høyre til venstre og roterer kroppen og hoftene. Dette gjør nå skuldre, armer og hender til å følge, slår klubben gjennom påvirkning. Ved støt hoftene er slått med skuldrene parallelt med ball. Bevegelsen fortsetter inntil hele kroppen blir vendt mot målet. Bevegelsen skal være ubrutt fra starten av downswing til mål i oppfølgingen gjennom. Den eneste gangen at din høyre fot vil flytte vil være umiddelbart etter effekt - ellers vil du ikke være i stand til å svinge gjennom. Faktisk, bør hele swing fra start til slutt være en ubrutt bevegelse. Husk at det er en sving og ikke en hit. Kroppen skal være avslappet hele. Mer kraft kommer fra raskere rotasjon. Hoftene skal lede skuldrene hele veien gjennom til slutten av swing.

Ting du trenger

 • En Golf Club