Wkeno

Hvordan vinne en slåsskamp (full bevis versjon)

Her er hvordan du kan vinne en gatekamp. Du må beskytte deg selv i denne verden for å være i stand til å komme sammen i livet.

Trinn

Hvordan vinne en slåsskamp (full bevis versjon). Hvis det er en standoff mellom angriper og deg, ikke nøl med å gå på offensiven.
Hvordan vinne en slåsskamp (full bevis versjon). Hvis det er en standoff mellom angriper og deg, ikke nøl med å gå på offensiven.
 1. 1
  Aldri starte kampen. Ord vondt, så vær forsiktig med hva du sier. Og hvis noen snakker til deg på en ekkel måte, ignorere dem eller engasjere dem i samtalen.
 2. 2
  Hvis det er en standoff mellom angriper og deg, ikke nøl med å gå på offensiven. Hvis det er flere angripere, rolig be dem tilbake av og at du ikke ønsker å kjempe. (Det er mye bedre å gå hjem pengelens enn skadet). Hvis det ikke fungerer, og de vil ha en kamp, ​​slå først. Ikke la dem slå deg før du gjør noe.
 3. 3
  Forlater området. Hvis du står overfor opp mot to eller flere motstandere, prøve å forlate området raskt. Gå raskt bort til et sted hvor folk er. Hvis de prøver og stoppe deg ved å berøre deg på noen måte. Da er det GO TIME.
 4. 4
  Skyve bort og begynner å si et tilfeldig setning. De vil si "hva?" eller begynner å le med sine venner. Før de kan gjøre noe annet. Ta din dominerende hånd og lage en stiv C med det. Bøy armen og fingrene, og traff dem i nakken så hardt som du muligens kan. Presse sine adamseplet hvis mulig. Deres første reaksjon vil være å prøve og få hånden av. Personen du først har angrepet vil være i komplett og fullstendig sjokk over hva du nettopp gjorde. Ingen 360 spin spark eller innsending hold vil stoppe deg. Hvis du ikke tror meg, gå spørre et familiemedlem eller en venn til å ta tak i luftrøret og klem. Hva er din første reaksjon? Smertefull, var det ikke?
 5. 5
  Mens hånden er i dag okkupert av kvelning piss ut av motstanderen, ta svakere hånd, og dytte tommelen inn i deres øyeepler. (Ikke vær en pyse, hvem bryr seg om det er ekkelt eller du får litt slimete.)
 6. 6
  Dette vil helt uskadeliggjøre den første angriper, slik at du tid til å flykte fra åstedet. Kjør hvis mulig. De kan ikke fortsette å angripe deg hvis de vet hva du er i stand til. Hvis de gjør det, få til en politistasjon eller kjøre inn i et område med belysning og massevis av biler eller personer. Mitt forslag ville være biler: sparke og slå så mange biler som du kan uten å skade deg selv, kan noen ha bilalarm. Som gjør hva? Høyre... det gjør folk varslet og gå se hva som skjer. Hyle og skrike hele veien dit.
 7. 7
  Ikke finner et våpen, hvis du ikke planlegger å bruke det voldsomt og til alvorlig skade din angriper. Ikke plukke den opp, de kan plukke den opp og bruke den på deg.
 8. 8
  Det er mye bedre å skade motstanderen hvis du må forsvare deg selv. Ikke hør på de pasifistiske idioter som sier unngå å skade personen på alle kostnader. Hvis de berører deg, de åpenbart bety skade for deg. Så gjengjelde tjenesten. La dem vite at de bare gjort den største feilen i sitt liv.
 9. 9
  Men en ting som fungerer mellom alle ting er boksing ut ørene. Denne brutale slag vil skade deres likevekt gjør dem desorientert slik at du kan kjøre eller fullføre dem. Hvis du ikke vet hvordan du alt du trenger å gjøre er å kopp hendene og sleng ørene samtidig. Du vil bli overrasket over hva deres reaksjon vil være til det.

Tips

 • Hold dem opptre defensivt, ikke slit deg ut. Gjøre enkle bevegelser som dytter fingrene inn i øynene, kvele dem eller en god gammel bølge av rette slag på ansiktet. Stol på meg, de vil tilbake av. Ingen ønsker å bli truffet i ansiktet.
 • Aldri nøl. Enhver liten nøling vil føre til slag for å mangle kraft!
 • Aldri vis at du er redd, fordi da vil de dra nytte av det.
 • Dette er en gatekamp er det ingen regler, så ikke la navnet ringer komme til deg.
 • Husk ovenfor. Hvis de har et våpen, og du har et materiale besittelse som ikke er av ekstrem verdi, la dem ha det. Enten det er 50 dollar eller en Popsicle. Du kan lage en annen 50 dollar, og du kan få en annen Popsicle. Du kan ikke få et annet liv.
 • Gå for øyne, nakke, templene, nyrene og nesen. Hvis du er i nærheten, kne dem i magen eller lysken. Tror ikke at kneeing dem vil fungere hver gang, kan du gå glipp av. Eller du ikke kan gjøre det vanskelig nok, derfor miste balansen og gi dem en sjanse til å angripe deg
 • Du har noe i hendene (en potetgull pakke, et glass øl, en veske...)? Kaste den i ansiktet på motstanderen. Det er mange sjanser for at han vil fokusere på det og ikke på dine kommende knyttneve.
 • Ikke vær dum og bite dem. Du vet ikke hva som er i deres blod. Hvis du har blod på deg, må du tørke den av ASAP. Better safe than sorry
 • Alltid opptre offensivt, vil den aggressive vinner alltid hvis du bruker mindre anstrengende måter å takle motstanderen.

Advarsler

 • Regler... det er ingen, er det en gatekamp!
 • Det blir ingen pauser og hjørne trenere.
 • Dette er ikke en boksekamp.
 • Det blir ingen bjelle til å starte kampen.

Ting du trenger

 • Aggresjon
 • Ingen frykt i å skade en annen person hvis de ønsker å skade deg
 • Slåss ferdigheter