Wkeno

Hvordan å gjøre det gjennom dagen etter at du har holdt oppe hele natten

Er du en natt ugle? Holder du deg opp altfor sent eller selv har noen all-nighters mye av tiden? Vel ikke bekymre deg, er hjelpen her! Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du får på en god sovende tidsplan og begynne å være din naturlige dagaktive selv på kort tid!

Trinn

Hvordan å gjøre det gjennom dagen etter at du har holdt oppe hele natten. Faktisk gjøre noe hele natten!
Hvordan å gjøre det gjennom dagen etter at du har holdt oppe hele natten. Faktisk gjøre noe hele natten!
 1. 1
  Faktisk gjøre noe hele natten! Enten det er en morsom fest, ser på en TV-maraton eller du bare ikke kunne sove, finne en grunn til å være oppe hele natten. Eller enda bedre, lære å trekke en all nighter.
 2. 2
  Rundt 7: 00 eller grytidlig, gjør deg klar for dagen og bli motivert i morgen. For å få hjelp med dette trinnet, lese Be-motiverte-in-the-morning.
 3. 3
  Etter å ha fått motivert og klar for dagen, komme i gang med leksene. Finne ut hvor lenge lekser vil ta å gjøre og takle alle de oppgaver som må gjøres. Lag en liste og følge den og sjekke den av før alt arbeidet er gjort. Før du vet ordet av det, vil alle skolearbeid bli ferdig! Pass på å ta pauser i mellom slik at hjernen kan hvile og fungere bedre.
 4. 4
  Gjøre noen småting som må bli ferdig, lage en liste og takle det. Begynn med enkle oppgaver som å ta ut søpla eller gjøre vaskeri, enn å gå videre til hardere oppgaver som rengjøring av rommet ditt, oppvask, eller støvsuging.
 5. 5
  Gå ut og få litt frisk luft. Vi vet alle at når du som oppbrukt, er det siste du ønsker å gjøre er å gå ut og få mosjon, men dette vil hjelpe fordi den friske luften og naturen får du mer energi og våken, og vil få deg til å føle deg mye bedre.
  • Få en basketball og skyte noen hoops i parken eller i en papirkurv kan i hagen din, er dette god konsentrasjon for sinnet.
  • Kjør, jogge, eller snakke en tur. Dette vil få blodet farende gjennom kroppen din og holde deg mer våken.
  • Sykle rundt i nabolaget, vil dette får du trene og føle deg bra.
 6. 6
  Spis et måltid, lunsj eller en snack. Du må ha god sunn mat for å holde deg våken, også. Dette er viktig. Spis proteinrik mat som egg, kjøtt, fisk, bønner, eller oljer som finnes i matvarer som peanøttsmør. Protein gir deg energi og styrke.
 7. 7
  Ta en pause og se på TV eller spille på datamaskinen. Du bør gi deg selv tid til å hvile og slappe av. Du ønsker ikke å over-gjøre det, spesielt når du har hatt en mangel på søvn, du kan bli syk.
 8. 8
  Spis middag når det er rundt 5 eller 6 s.. Moh. Denne gangen trenger du ikke å spise protein eller karbohydrater, fordi du skal gå å sove kort tid etterpå, og du ikke ønsker å holde deg våken for lenge.
 9. 9
  Gjør deg klar for seng og legge seg ned og lukke øynene, eller kanskje se på TV for en stund hvis det hjelper. Når du legger hodet på puten og slappe av, vil du være ute som et lys.
 10. 10
  Våkne opp neste morgen rundt 6 eller 7 en. Moh. Du ønsker å bo på en god sovende tidsplan, så våkne opp tidlig. Still vekkerklokken til du våkner, eller vil du mest sannsynlig sove i altfor sent.

Tips

 • Hvis du er så trøtt at du knapt kan holde øynene åpne, (som er helt normalt for denne situasjonen), sprute deg selv med vann, dyppe hodet i en balje med isvann, eller sleng deg virkelig hardt. Disse kan ikke være veldig underholdende måter å holde deg våken, men de vil gjøre utslaget.
 • For å holde deg våken tidlig på dagen, drikke en energidrikk eller ta en kopp kaffe med frokost, selv brus, noe med koffein og sukker.
 • Sett røde stopp skilt eller varseltegn rundt sofaer og senger slik at du husker ikke å legge seg ned og hvile, stol på oss, hvis du legger ned og begynne avslappende du vil døse av i slummer land og våkne opp rundt 17:00. Dette vil ødelegge din søvnsyklus!

Advarsler

 • Ikke noen gang la seg ned! Du sovner og ødelegge hele sovende timeplanen!
 • Ikke gjør dette ofte, sitte oppe hele natten er ikke sunt. Det er denne artikkelen formål, for å få deg på en vanlig søvn tidsplan.

Ting du trenger

 • En vekkerklokke
 • Papir og penner for tegn (valgfritt)
 • Brus eller energi drink
 • Kaffe
 • Besluttsomhet, viljestyrke og mental styrke.