Wkeno

Hvordan å kurere søvnproblemer naturlig og billig

Vi har alle problemer med å sove fra tid til annen, er årsakene varierte og dens innvirkning på vårt daglige liv avhenger av dens frekvens og alvorlighetsgrad. Det er mange over disk såkalte sove rettsmidler og hjelpemidler tilgjengelig for å kjøpe, men disse kan være dyrt og ikke alltid effektive. Det er langt bedre å prøve og finne roten til problemet og å bringe din vanlige søvnmønster tilbake ved å bruke billig naturlige metoder, som for eksempel avslapning.

Trinn

Hvordan å kurere søvnproblemer naturlig og billig. Smerte - Smerte kan gjøre det vanskelig for deg å sovne.
Hvordan å kurere søvnproblemer naturlig og billig. Smerte - Smerte kan gjøre det vanskelig for deg å sovne.
 1. 1
  Smerte - Smerte kan gjøre det vanskelig for deg å sovne. Om nødvendig, ta litt smertestillende medisiner 1 til 2 timer før du går til sengs. Kontroller at den smertestillende medisiner ikke inneholder koffein som noen smertestillende medisiner markedsført for migrene gjøre.
 2. 2
  Ta et varmt bad rett før sengetid
 3. 3
  Strekk eller yoga - Begge disse metodene er nyttige for å hjelpe kroppen slappe av. Spør legen din om de ville være egnet for din tilstand.
 4. 4
  Hvis du lider av søvnapné prøve å miste litt vekt, spesielt rundt nakken.
 5. 5
  Depresjon og stress medisiner som Prozac kan føre til søvnløshet. Hvis sove er et problem for deg å snakke med legen din om alternative medisiner som ikke vil forstyrre søvnen din. Et alternativ kan være å spille rolig musikk eller praktisere yoga eller meditasjon før leggetid.
 6. 6
  Jetlag - For å hjelpe deg med å holde sove lenger bare forbli i senga selv om du synes det er vanskelig å sove, gradvis over de neste dagene kroppen din vil re regulere seg selv igjen, og du vil sove lenger.
 7. 7
  Mat - Spise sent på kvelden vil stoppe deg fra å sove. Pass på at det er et gap på flere timer mellom spising og går til sengs. Ikke bare vil du sove bedre, men også du vil spare penger på alle de sent natt snacks.
 8. 8
  Koffein og alkohol - Begge disse vil føre til at søvnmønster å være mer urolig og våkner opp om natten enten å bruke badet eller fra bare å være altfor hyped up vil være en vanlig foreteelse. Bytt til koffein gratis drikke og drikke mindre i løpet av kvelden til både redusere bad besøk og en koffein buzz.
 9. 9
  Musikk - Lytt til avslappende musikk i løpet av kvelden eller på soverommet mens det sovner.
 10. 10
  Unngå røyking - Tobakk inneholder nikotin som er et sentralstimulerende og som vil holde deg oppdatert. Unngå røyking for sent på kvelden.
 11. 11
  Restless legs syndrom - Lave jern nivåer er en grunn til å sørge for at du får nok jern i kostholdet ditt fra rødt kjøtt, spinat eller grønnkål som eksempler. Vitamin E mangel kan også være en årsak til rastløse ben syndrom så spise fullkorn til opp inntaket ditt.
 12. 12
  Dedikert bruk av soverommet - Soverommet skal være reservert for å sove, intimitet og sex. Unngå å gå over dager problem på jobben eller diskutere familiens problemer under sengetid.