Wkeno

Hvordan komme seg gjennom dagen på mindre enn fire timers søvn

Alle har vært i denne situasjonen før, de kan ikke sove, eller kan ikke sove nok, og føler forferdelig neste dag. Det er bare naturlig å føle deg sliten, tross alt, du valgte å gå til det fest på onsdag i stedet for å få åtte timer. Men heldigvis er det noen tips som kan hjelpe deg i denne oh-så-vanskelig tid.

Trinn

Hvordan komme seg gjennom dagen på mindre enn fire timers søvn. Sørg for at du vet at du kan komme gjennom dagen med bare fire timers søvn.
Hvordan komme seg gjennom dagen på mindre enn fire timers søvn. Sørg for at du vet at du kan komme gjennom dagen med bare fire timers søvn.
 1. 1
  Sørg for at du vet at du kan komme gjennom dagen med bare fire timers søvn. Forhåpentligvis, hvis du leser dette, kan du dra nytte av disse advarende ord. Så dumt som det høres ut, prøv det på forhånd, da det er ingen fare for skade. Noter hvor mye kaffe du trenger, er hvor lite søvn for lite, etc. og se på det når det utenkelige utmattelse kommer.
 2. 2
  Oppta minst en slags kilde av koffein. Koffein, først og fremst er et sentralstimulerende av kroppen - det får hjertet til å banke fortere. For det andre er det en mild vanndrivende, noe som betyr at det gjør du trenger å bruke badet oftere. [Stol på meg, det er virkelig vanskelig å sovne ved vannlatning.] Tredje er det en nootropisk-en "hjerne forsterker." Det øker din evne til å lære og tenke, som kan redde jobben. Her er noen gode kilder til koffein:
 3. 3
  Være underdanig! Det siste du ønsker på en dag som denne er sjefen din griner du om deksler av dine TPS-rapporter. Kanskje du er den typen person som liker å ha kontroll, og det er flott, verden trenger ledere. Men selv ledere må tre til side en gang i blant, som når de er så trøtt, glemmer de sin lunsj hjemme og må spise potetgull til lunsj.
 4. 4
  Når dagen er over, få litt søvn. Selv om du ikke føler at trøtt, må du sove, og utgjør de tapte Zs fra i går kveld. Som noen med mye erfaring på dette feltet, må jeg si at du ikke kan føle deg trøtt, men vil fortsatt sovner på under tjue minutter.

Advarsler

 • Aldri gjøre frata kroppen for søvn en kontinuerlig vane. Effektene er varierte og alvorlig, for eksempel senket immunsystem, dårlig valg, fedme, og så videre.
 • Forbruker store mengder koffein kan føre til at kroppen bygger opp en toleranse for det, det vil være mindre effektiv i fremtiden.
 • Ta kontakt med lege hvis søvnløshet fortsetter for en langvarig tid.
 • Personer med helseproblemer bør utvise forsiktighet før inntak av store mengder koffein og / eller delta i øvelser.
 • Vurdere muligheten for nettopp. Slipp moral for andre, og ta en personlig. Og dessuten, på en måte, du virkelig er syk.