Wkeno

Hvordan feire en 90th birthday party

Bursdagsfeiringer kan være meningsfull og minneverdig. Å ha en vellykket fest for en senior statsborger kan være utfordrende.

Trinn

Hvordan feire en 90th birthday party. Inkludere senior i planleggingen.
Hvordan feire en 90th birthday party. Inkludere senior i planleggingen.
 1. 1
  Inkludere senior i planleggingen. De kan være mer komfortabel med en liten familiesammenkomst enn med et stort arrangement hvor flere titalls eller hundrevis av mennesker ankommer.
 2. 2
  Inkluder minner fra tidligere epoker og hendelser. Videoer kan lages fra gamle bilder for å lage et bevegelig collage. Har yngre medlemmer av familien resitere bursdag personens prestasjoner og opplevelser, kanskje så bildene som vises på skjermen, og dette vil bringe på et smil til alle og vil berøre bursdag personen vite at de yngre folk brydde seg nok til å forstå om fortiden.
 3. 3
  Inkludere en "mild" steke og / eller minnebok - be alle om å skrive ned noe om bursdagen person. Testspørsmål kan inneholde:
  • Pinlige øyeblikk med Martha var _________.
  • Det jeg husker mest om ______________.
  • En fantastisk ting Martha gjorde for meg var ___________________________.
  • Den morsomste øyeblikk.
  • Noe bursdagen feirende gjorde for å forandre livet mitt.
 4. 4
  Få alle familiemedlemmene om bord for hendelsen. De bør alle ha en rolle å spille i en slik fantastisk begivenhet. Mange vil ha historier å huske, og kanskje selv har spesielle bilder, gjenstander eller minner å bidra.
 5. 5
  Spør rundt for gode ideer (og dårlige ideer for å unngå). Mange av de pårørende vil trolig være klar over de tingene bursdagen person har og misliker mest. Samle en liste sammen og velge de beste ideene og betale akt på eventuelle advarsler gitt om hva som ikke skal omfatte.
 6. 6
  Reserve en blokk på hotellrom for ut av byen gjester. Hvis du har gjester som kommer utenbys fra, spør dem om de vil ha et rom reservert. De fleste vil sannsynligvis gjøre det selv, men du kan gjerne hjelpe dem med forslag til hvor du skal bo. Slike forslag kan skrives på et ark og gled inn i invitasjonen.

Tips

 • Husk at en eldre person vil sannsynligvis ikke vil feste hele natten. Gi personen plass og være bevisst på tegn på tretthet. Mens mange 90 åringer kan holde sine egne til resten, er det ikke rettferdig å gjøre dem gjøre mer enn de er villige til å gjøre. Det betyr ikke at feiringen måtte opphøre hvis de avverge tidlig, partiet kan fortsette i deres ære. Men bare være sikker på at alle de seremonielle aspekter av partiet utføres tidlig i arrangementet, slik at bursdagen person er fullt involvert.

Advarsler

 • Invitasjoner må sendes ut i god tid, spesielt for folk som trenger å reise for å delta på arrangementet.
 • Ikke vent til siste minutt for å bestille plass. Kirker, bankett haller, og auditorier ofte krever innskudd og reservasjoner i forveien.
 • Prøv å ikke gjøre arrangementet for lang. 90 åringer kan ikke ha utholdenhet til å delta på en hele dagen arrangementet. Deres 50-noe og 60-noe barn kan ikke heller.