Wkeno

Hvordan være mer mentalt klar

Har du lider av ting som trøtthet, lav energi eller distraherende stress? Ikke bekymre deg, du kan overvinne den ved å bli mer mentalt klar. "Når du kontrollere tankene dine kan du styre verden".

Trinn

Hvordan være mer mentalt klar. Gjør mentale øvelser.
Hvordan være mer mentalt klar. Gjør mentale øvelser.
 1. 1
  Gjør mentale øvelser. Plukk opp et sinn trening hobby. Behandle det som en hobby i stedet for et ork eller en øvelse, og da kan det slå inn i et spill! Det er tonnevis så bare plukke noe du er komfortabel med og da vil du få mest mulig ut av det.
 2. 2
  Innlemme noen form for stille tid i livet ditt. Som meditasjon eller Chi-Kung. Mest meditasjon kan føre til at fantasien til å vokse til tilsynelatende transitionless kreative toppene. Dette kan gjøre beslutningsprosessen under stressende tider ned til delt andre nivå etter nok praksis. Chi-Kung er også kjent på engelsk som energi manipulasjon. Dette kan gi deg en kraftig forbedring i mental energi og kan gjøre bo rolig en lek!
 3. 3
  Opprettholde søvnen din. I motsetning til populære tro som sier "ROCK ALL NIGHT!", "NO SLEEP TIL BROOKLYN!", Og ROCK YOU ALL NIGHT LONG, er det ikke bra å miste søvn hele tiden. Selv om det kan være hyggelig å trekke noen alle nighters, hvis du ser deg selv halvsover eller følelsen mindre energisk eller mer reaktiv så kan du nesten fullt legge skylden på de sene nettene. Søvn kan være nøkkelen til all din energi problemer hvis du lar den komme bort fra deg. Med Chi-Kung og meditasjoner kan du øke tiden av REM søvn du erfaring som er nøkkelen avgjørende faktor for hvor energisk du virkelig får fra dvale.
 4. 4
  Begynne å betale oppmerksomhet til små ting i begynnelsen, og som vil føre til læring av alle fakta. Hvis du legger merke til dine reaksjoner nok du kan slå dine reaksjoner til et svar. Når du fullt ut kan svare på alt du kan slå alle situasjoner i en sjakk kamp metaforisk. Hvis du noen gang har spilt sjakk, når du får gode du kan gjøre det med svært liten innsats. Det samme gjelder det forhold spillet
 5. 5
  Betale høy oppmerksomhet på de tingene som drenerer din oppmerksomhet av fakta mest. Når du merker at du ikke kan fokusere på normal mengde fakta du trenger å, å preform jobben / action på ditt nivå fornøyd med så kan du se at noe er opp. Jo flere kilder som drenerer deg, får du kvitt den raskere og lettere kan du snu situasjonen til din fordel.
 6. 6
  Utøve! Dette enkelt aktivitet, hva noensinne fysisk aktivitet du velger kan gjøre ditt sinn enklere å bruke, og dermed gi deg mer oppmerksomhet. Dette i kombinasjon med andre katalysatorer kan gjøre resultatene enda bedre.
 7. 7
  Unngå dehydrering i tider du må være klar. Dehydrering, kan uten å være i sjakk skape en følelse av å bli utbrent.
 8. 8
  Planlegg hele tiden vellykket og begynne litt. Ved å gjøre dette gir det du øver å planlegge på fly på et øyeblikk innfall. Det er sagt at folk som kan planlegge en stor mengde informasjon på flick av et håndledd er de mest verdifulle medarbeidere. Jo nærmere du kommer til det, jo enklere er det å bli mer klar over alle fakta i en situasjon.

Tips

 • Den kraftigste akronym er KISS. Keep It Simple Stooge! I utgangspunktet kan det minne deg på at kilden er alltid den mest kraftfulle energi. Jo enklere handlingen kraftigere kort.
 • Hold deg i godt humør, ingen negative stemninger uansett hva de er alltid vil tappe energi.
 • Være mer bevisst kan lede deg til å finne ut svarene på livets lange problemer og ting du kanskje har ellers unngått (fordi stand til å håndtere det nå). Så hvis du treffer en livsforandrende tid, kan du i stedet ser det som en gang du faktisk kan se "det" hvordan det egentlig "er".
 • Det er en lik mengde fordeler og ulemper i alt. Det betyr at det er en lik mengde av positive og negative kvaliteter i alt! Så kort sagt, det er aldri så ille. Sannhet.
 • Fortsette arbeidet på den enkle ting som meditasjoner og chi-Kungs eller planlegging og til slutt dine ferdigheter vil bære over, og du vil se store, konkrete fordeler i bevisstheten din.
 • Du kan alltid være mer oppmerksomme.

Advarsler

 • Noen ganger kan du føle deg ganske dumt å prøve å gjøre ting som å meditere eller chi-kung. Men når du ser hvor rask reaksjonstid øker, blir det så verdifullt og verdt det.
 • Noen ting kan fungere som en katalysator for å hjelpe din fremgang i hva noensinne mental bevissthet mål du måtte ha. Noen ganger hvis en katalysator ikke fungerer kan det føles ganske drenering, men det er greit! Ikke alt fungerer for alle. Selv noen folk tror algebra er en stor katalysator... men hei som jeg sa, ikke alt er for alle! Ikke la det få deg ned, fordi for hver person det er noe som ikke fungerer fantastisk.
 • Vær forsiktig når du kombinerer metoder for mental trening. Som sier en chi-kung har en pust kombinasjon og en meditasjon har en visualisering du trenger å gjøre for å utløse det stadig sinnstilstand din søken. Kombinere de to kan skape noe ukjent og muligens skadelig. Disse legendariske øvelser som meditasjoner og chi-Kungs ble skapt av eksperter. De skapte ikke dem med ekstra initiere ting med vilje.
 • Husk! 5 minutter om dagen er alt du trenger for noen mental trening. Ikke slutte hvis du gjør mer og ikke oppfyller målet ditt. Fordi det er lett å slutte å tenke! Selv om det er store fordeler fra å gjøre mange timer i døgnet, mangler noen få timer er bedre da mangler noen få tusen timer.