Wkeno

Hvordan å ikke bli arrestert mens skateboarding

Liker å skateboard på offentlige steder? Disse tiltakene vil bidra til å hindre deg fra å bli arrestert.

Trinn

Hvordan å ikke bli arrestert mens skateboarding. Respekter folks eiendom.
Hvordan å ikke bli arrestert mens skateboarding. Respekter folks eiendom.
 1. 1
  Respekter folks eiendom.
 1. 1
  Vær oppmerksom på eventuelle byen forordninger i samfunnet som regulerer bruk av rullebrett eller rulleskøyter på enkelte områder.
 2. 2
  Se etter en 'no skateboarding' tegn, hvis du ser en - Gå et annet sted.
  • Hvis du ikke finner et tegn, spør noen som bor / jobber i nærheten hvis de vet.
 3. 3
  Hvis politiet kommer, være høflig og bare si at du ikke var klar over at du ikke kunne skate der.
 4. 4
  Hvis eieren av eiendommen, business ansatt, eller politiet be deg gå, gjøre det.
 5. 5
  Ikke under noen omstendighet argumentere med politiet eller autoritet figur

Tips

 • Sørg for ikke å komme tilbake neste gang å skate, eller du kan komme inn i mer trøbbel.
 • Hvis du blir bedt om å forlate, ikke ta det personlig. Mange grunneiere tillater ikke skateboarding fordi de er bekymret for at løperne får vondt og saksøke dem eller prøve å samle inn fra sitt forsikringsselskap. Mens du kan love å ikke saksøke, du ofte ikke har kontroll på dette. Hvis du er skadet på en annens eiendom - din helse forsikringsselskapet kan saksøke eieren å gjenopprette det de har betalt for å dekke medisinske regninger.
 • Prøv å finne steder hvor det er lovlig og fortsatt trygt å skate i stedet for steder som kan være farlig for deg eller andre rundt området. Når du finner det stedet prøve å holde det rent og du vil være mindre sannsynlig å bli kastet ut i fremtiden.

Advarsler

 • Se opp for Tell Tale Signs politimannen er en "Callahan" cop. Denne typen politiet vil være ute etter å starte problemer, og det er best å svare med "sir" og holde en respektfull tone. Hvis mulig be om å flytte til et sted der andre voksne kan være vitne til hendelser som de kunne hjelpe deg i tilfelle offiseren begynner å misbruke dine rettigheter.
 • Voksing konkrete avsatser kan føre til svarte merker hvis voksen smelter inn i betongen. Hvis tillatte prøve å spraye et lag med klar spray maling på hylle å hindre at dette skjer.
 • Grinds kan føre til lakkskader til rails / rekkverk. Prøv å huske at mange bruker rails å hjelpe dem opp trappene, og de ønsker ikke å ta en sleip voksaktig overflate. Samt metall spir som kan kutte sine hender som turen opp trappene.
 • Husk, vil være uhøflig kommer du ingen vei!

Ting du trenger

 • Skateboard
 • Hjelm