Wkeno

Hvordan være en flott leir rådgiveren

Så... du har bestemt deg for å bli en rådgiver? Å være en camp rådgiveren er en uforglemmelig opplevelse. Med disse tipsene og en genuin kjærlighet til det du gjør, vil du være alles favoritt rådgiver på et blunk!

Trinn

Hvordan være en flott leir rådgiveren. Vet hva jobben innebærer.
Hvordan være en flott leir rådgiveren. Vet hva jobben innebærer.
 1. 1
  Vet hva jobben innebærer. Å være en rådgiver er en veldig drenering opplevelse. Du vil ikke få åtte timers søvn en natt, vil du ikke få til å ta en dusj hver dag og du vil ikke være i stand til å klage om det (i hvert fall ikke til barna). Hvis du kan smile gjennom disse og tilbringe dagene gi barna en av de største uken i deres liv, så les videre. Hvis ikke, har du virkelig må vurdere hvorfor du ønsker å være en rådgiver. Det er mye moro, men mye arbeid. Det er ikke en uke for å være en campingvogn, for eldre barn! Du må være ansvarlig, og i stand til å håndtere enhver situasjon som kommer opp.
 2. 2
  Forberede seg. Forbered deg hver dag, og hva det kan kaste på deg. Hvis du forberede deg, kan du forberede campingbiler. De vil ha mindre angst om dagen og har noe å se frem til. Forberede deg selv og bobiler gjøre deg uvurderlig i at du vil være i stand til å håndtere alt.
 3. 3
  Vær oppmerksom på trening. De fleste leirene tilbyr en treningsperiode, hvor du vil lære alt om hvordan leiren drives, og nødprosedyre. Det er veldig lett å stille ut, IKKE! Du vet aldri når du trenger det igjen. Når lille Jimmy kollapser på en fottur, trenger du ikke ønsker å tenke til deg selv "jeg skulle ønske jeg hadde vært betalende oppmerksomhet til forelesningen stedet for å se at ekorn"
 4. 4
  Bli venner med de andre rådgivere. Du trenger ikke alle å være bestevenner for alltid, men det er viktig at dere alle får sammen, på minimum. Hvis rådgivere krangler, selv om det gjøres langt utenfor hørevidde av bobiler, vil de plukke opp på den. Mest sannsynlig vil du må jobbe enda litt med alle de andre rådgivere, alt går glattere hvis dere er venner. Du ønsker ikke å finne ut senere i sommer at du leder en aktivitet med rådgiveren du hater.
 5. 5
  Pugg leiren tidsplan og bære den med deg alltid. Du vil ønske å vite hva som skjer neste, og hva tid neste måltid er. Hvis du ikke har timeplanen når camperne spør hva som skjer neste, vil de tenke at du er inkompetent og du vil miste deres respekt.
 6. 6
  Bli kjent med din campingvogn navn. For eksempel, hvis du kjører rundt å kalle Jane av Brittany navn og vice versa, vil du miste deres respekt og de vil føle vondt at de ikke er viktige nok til å vite navnet ditt. Spill navnet spill, hvis det hjelper deg.
 7. 7
  Bli kjent med campingbiler personligheter. Enkelte campingbiler du vil elske, enkelte bobiler du vil hate (stille, selvfølgelig). Nøkkelen er å vite hva de vil gjøre. Du må vite hvem som har å bli sett hele tiden, og som alltid gjør det de blir fortalt. Du må forutse hvordan de vil reagere på hverandre, og aktiviteter. Prøv å bruke minst ti minutter av ansiktet tid med hver camper hver dag. De vil like deg mer hvis de føler at de er i sentrum for oppmerksomheten, og det vil tillate deg å forstå dem bedre.
 8. 8
  Teambuild for å hjelpe din bobiler komme sammen, gjøre aktiviteter i løpet av uken som hjelper barna bli en enhet. Stille dem spørsmål, starte samtaler og spille spill som hjelper barna å bli kjent med hverandre, og aldri spille spill eller gjøre aktiviteter som pit barna mot hverandre konkurransedyktig før den andre eller tredje dag. Det kan skape ondt blod.
 9. 9
  Reflektere med bobiler på slutten av dagen. Det er viktig å vite hva de camperne tenke på hverandre og på dagen deres. Like før sengetid, gjøre alle sitte i en sirkel og prøve en av følgende:
  • For generelle Refleksjon: "Rose, Bud og Thorn" (Hva var den beste og verre del av dagen, og hva ser du mest frem til i morgen) "Random Question" (Hvis du kunne ha noen supermakt, hva ville det være? Hva er din favoritt aktivitet og hvorfor? Hvis du hadde en siste måltid hva ville det være.)
  • For Teambuilding: "Positive Points" (Bobiler sitter i en sirkel og si en positiv ting om hver person ved siden av seg) "tre ting til felles" (Har barna paret opp og finne ut tre ting de har til felles med sin partner og aksje med gruppen når de er ferdig. Dette er også bra for å bryte opp cliques)
 10. 10
  Bruk pausene omhu. Lur, ta en dusj. Gjøre papirarbeid, hvis du absolutt må. Hvis andre rådgivere har pauser samtidig, gå til en film. Husk at dette er din tid, gjøre hva du føler vil gjøre deg den lykkeligste og få deg revitalisert for din neste skift.
 11. 11
  Ha en flott tid. Det kan virke som mye arbeid, men du vil forandre liv. Det er utrolig å se den rolige camper som satt i hjørnet på begynnelsen av økten får sammen med hennes andre bobiler, eller for å se hva de har lært. Du er en positiv rollemodell, gi deg selv et klapp på skulderen.

Tips

 • Glise og bære det. Du vil bli lei, vil du være sulten, og du vil lukte tvilsom noen ganger. Hvis du beklage rundt og klage, vil din bobiler gjøre det samme. Hvis du hente ned dine bobiler stemninger, vil ingenting bli gjort, og de vil bli elendig. Rådgivere er noen av de beste skuespillerne i verden. Rådgiveren at vi alle skal etterligne er den som hadde fire timers søvn, har Poison Ivy, har ikke slitt rene klær i en uke og fortsatt spretter ut av sengen om morgenen og begynner å synge leiren sanger.
 • Bli den bobiler venn, men ikke la dem komme unna med noe. Unn bobilen som får på nervene som du gjør din favoritt. I utgangspunktet ikke spille favoritter!
 • Bryt opp cliques tidlig. Det er uunngåelig at det vil være klikkar. Pass på at du gjør blande dem så mye som mulig. Prøv å lage dem sitte med forskjellige folk på lunsj eller gjøre dem partnere med noen som de normalt ikke ville snakke med. Ikke overdriv. De vil ikke alle være bestevenner, godta det, bare sørg for at hytta fungerer sammen.
 • Være forberedt på den fryktede campingvogn. Du vil ha en. Den camper som Smarts av, sover sent, og vil mest sannsynlig sverge på deg. Vet hvordan å disiplinere, og hvordan å holde sin stygg stemning forurenser de andre bobiler.
 • Lær alle leiren sanger. Du vil se dum dupper langs sang feil vers.
 • Ta ting som bandanas og glød pinner for campingbiler. Disse elementene gjør at du føler camperne som om de er på et lag sammen. De vil bli nærmere hverandre.
 • Hvis du tillater harmløse skøyerstreker, vil din bobiler liker deg enda mer, og du vil ikke få problemer hvis de er harmløse.

Advarsler

 • Du er et forbilde, så handle som om det. Barna, spesielt yngre, vil gjøre hva du gjør. Tenk på hvordan du vil at barna skal oppføre seg, og handle på den måten. Vær profesjonell ikke bare foran barn, men rundt barn også.
 • Tror ikke det vil være bare et år med leiren. Du vil nå ha hele ansvaret for å planlegge alt du likte. Hvis du bare gjør det for å utvide din barndom, ikke.
 • Ikke vær lat! Samhandle med barn. Ikke bare fortelle dem hva og hvordan ting skal gjøres... gjøre det også! (Play UNO, bade, spille i fotballkamp, ​​osv.) Det gjør dagen så mye mer moro for deg også! Tenk på det som en trening som du får betalt for å gjøre!;)
 • ALDRI være alene med en campingvogn: holde døren åpen og har et vitne, spesielt hvis camper er av det motsatte kjønn, kan de fortelle sine foreldre at du gjorde noe som du ikke hvis de føler for det, og du kan få i trøbbel. Også være svært forsiktig med fysisk kontakt, selv om du blir vennlig. Barna lærer å rope "ikke røre meg der", eller de vil fortelle noen. Barn kan være veldig søt, men du må holde grenser for å beskytte din jobb og rykte, og camper.
 • Vær proaktiv snarere enn reaktiv. Forutse hva som skal skje, og deretter planlegge deretter.