Wkeno

Hvordan å kaste en curveball

Kjenne den riktige måten å kaste en kurve ball kan hindre skader på armen og skulderen. Her er noen teknikker for å følge.

Trinn

Hvordan å kaste en curveball. Start ut ved å lære hvordan å kaste en grunnleggende kurve ball.
Hvordan å kaste en curveball. Start ut ved å lære hvordan å kaste en grunnleggende kurve ball.

Grunnleggende curveball

 1. 1
  Start ut ved å lære hvordan å kaste en grunnleggende kurve ball. Fordi plasseringen av hånden din vil være veldig tydelig når man kaster en grunnleggende kurve, er det ikke foreslått for bruk i spill. Imidlertid kan kaste den rundt i praksis hjelpe deg å bygge et sterkt fundament for senere kurve baller.
 2. 2
  Ta tak i ballen mellom tommelen og langfingeren. Plasser langfingeren langs bunnen sømmen på baseball og tommelen langs ryggen sømmen. (Hold baseball slik at kurvene i sømmene er nær håndflaten din, med en på toppen og en på bunnen. For høyrehendte, plassere langfingeren på høyre sømmen på toppen, og tommelen på venstre søm på bunnen. Lefties bør gjøre det motsatte sider.)
 3. 3
  La pekefingeren uten ball. Ikke bruk pekefingeren til å hjelpe grepet. I stedet vil du bruke den til å peke på hvor du vil at ballen skal gå.
 4. 4
  Sveive opp og kaste. Dominerende foten bør være på gummi, i en parallell posisjon. Løft motsatt kne og roter hoftene fremover som du kaster ballen. Albuen bør være på nivå med eller over armen din, og bøyd i en 90-graders vinkel. Hold håndflaten vendt innover, og slippe kulen som armen din strekker og du går fremover med motsatt fot (flere vanskelige kurve baller vil bli utgitt, eller glefset, tidligere). Som armen kommer ned fra innkastet, bør det være på vei mot motsatt hofte.
 5. 5
  Praksis. Beherske et grunnleggende curveball før du går videre til andre former. Husk at spinne handlingen av innkastet oppnås ved hånden beveger seg som om det er å snu et dørhåndtak eller knipser med fingrene (tommel går opp, midten og pekefingeren går ned) som ballen er sluppet. Hold denne bevegelsen i bakhodet når du kaster.

Rett curveball

 1. 1
  Ta tak i ballen. Sett den nederste sømmen mellom peke-og langfingeren og tommelen langs ryggen sømmen. (Igjen, hold baseball slik at kurvene i sømmene er nær håndflaten din, med en på toppen og en på bunnen. For høyrehendte oeople, plassere langfingeren på høyre sømmen på toppen, og tommelen på venstre søm på bunnen. Lefties bør gjøre det motsatte sider.)
 2. 2
  Bruk pekefingeren til å peke på målet. Som med de grunnleggende kurve, bør du bruke pekefingeren til å peke på hvor du ønsker å kaste ballen. Denne gangen, skjønt, det er også steadying langfingeren.
 3. 3
  Sveive opp og kaste. Hold grep skjult i baseball hanske. Dominerende foten bør være på gummi, i en parallell posisjon. Løft motsatt kne og roter hoftene fremover som du kaster ballen. Albuen bør være på nivå med eller over armen din, og bøyd i en 90-graders vinkel. Hold håndflaten vendt innover, og slippe kulen som du går fremover med motsatt bein. Ballen skal være ute av hånden din som eller raskt etter at den passerer hodet. Som armen kommer ned fra innkastet, bør det være på vei mot motsatt hofte.

Knuckle curveball

 1. 1
  Ta tak i ballen. Som andre Curveball grep, er variabel denne gangen pekefingeren. Grip ballen med den midterste fingeren langs bunnen søm, og tommelen langs baksiden søm (holde baseball slik at kurvene i sømmene er nær håndflaten din, med en på toppen og en på bunnen. For høyrehendte, plassere langfingeren på høyre sømmen på toppen, og tommelen på venstre søm på bunnen. Lefties bør gjøre det motsatte sider). Bøye pekefingeren innover før du legger den på ballen, slik at neglen og topp knoke hviler på ballen, og den midterste knoke peker på målet.
  • Bli komfortabel med en knoke kurve ball grep kan ta praksis. Venne deg til hvordan det føles ved å praktisere grep, uten å kaste, når du har nedetid.
 2. 2
  Bruk indeksen knoke å peke på målet. Som med den rette kurven, vil pekefingeren være både peker til målet og stabiliserende langfingeren - med den ekstra fordelen av høyere dreiemoment levert av bøyning i knoke din.
 3. 3
  Sveive opp og kaste. Hold grep skjult i baseball hanske - dette er ekstra viktig med en knoke kurve ball, siden fingeren emisjonen vil gjøre det svært tydelig. Dominerende foten bør være på gummi, i en parallell posisjon. Løft motsatt kne og roter hoftene fremover som du kaster ballen. Albuen bør være på nivå med eller over armen din, og bøyd i en 90-graders vinkel. Hold håndflaten vendt innover, og slippe kulen som du går fremover med motsatt bein. Ballen skal være ute av hånden din som eller raskt etter at den passerer hodet. Som armen kommer ned fra innkastet, bør det være på vei mot motsatt hofte.

Endre din grep

 1. 1
  Kast en 12-6 kurve ball. Regelmessige kurve baller er kjent som 11-5 kast på grunn av hvordan ballen pauser (i form av tallene på en klokke). En 12-6 kurve ball vil bryte ned mer kraftig. Plasser peke-og langfingeren mellom sømmene, og tommelen på undersiden av ballen. Gjør en forkortet blunk som du kaster, eller slippe ballen, da hånden passerer hodet stedet for å følge armbevegelse hele veien gjennom.
  • For å veie opp for den kraftige pause, kaste en 12-6 litt høyere enn du ville en normal kurve ball.
 2. 2
  Kast en 10-4 kurve ball. En 10-4 kurve ball vil starte opp og inn på hitter, deretter bryte lav og borte. Start grep som du ville for en tradisjonell kurve ball så gled indeksen og midtre fingrene nedover en bit, mot tommelen. Plasser flertallet av presset på langfingeren, og slå håndleddet utover som du kaster.

Tips

 • Få en større dråpe ut av kurven din ved å klikke håndleddet så hardt du kan. Jo hardere snap, jo mer bite eller handlingen du vil ha på ballen.
 • Når kaster en kurve, tenk på din armbevegelse som hamre en spiker.
 • Jo nærmere du snapper håndleddet til kroppen din, jo rettere og skarpere kurven vil være.
 • En mugge med en god kurve ball vil ta sikte bak batter.
 • Når kaster en kurve, tenk på din armbevegelse som hamre en spiker.
  • En nær snap ville kaste en "table-top kurve", som ville bryte rett ned. Dette er vanligvis en tøff banen for å treffe, fordi det ser ut som en rask ball, men bryter sent og treffer plate.
  • Snapping ca 3/4 av veien er en "slurve", som ikke vil ha så skarp en pause, men vil også gli.

Advarsler

 • Kaster en kurve ball for en lang periode kan skade armen. En 12-6 kurve legger mye stress på MCL.
 • Ikke vri armen å kaste en kurve. Du kan enkelt knuse din humerus bein.
 • Ikke begynne å kaste en kurve ball til du er minst i en alder av 15 eller senere.