Wkeno

Hvordan å miste 10 kg fort

Å vite hvordan å miste 10 kg (£ 22) er rask en måte å se bedre ut, føle seg bedre og øke selvtilliten. Mens det er mange måter å miste vekt raskt, lære å miste det på en sunn måte øker sjansene for å bli i stand til å holde vekten av permanent. Ved å kutte ned på enkelte matvarer, etter en spesialisert diett og trener daglig, vil du være i stand til å redusere kroppsfett med en betydelig prosentandel i løpet av få uker.

Trinn

Hvordan å miste 10 kg fort. Eliminere all bearbeidet mat fra kostholdet ditt.
Hvordan å miste 10 kg fort. Eliminere all bearbeidet mat fra kostholdet ditt.

Følg en spesialisert diett

 1. 1
  Eliminere all bearbeidet mat fra kostholdet ditt. Dette inkluderer høyt sukker drikker, som cola, fruktdrikker og kjølig aide. Eliminere noen ekstra sukker du bruker i kaffen. Slutte å spise noen høy fett, høyt sukker matvarer som godteri barer og informasjonskapsler.
 2. 2
  Erstatt alle flytende drinker med isvann. Kroppen må jobbe hardere for å behandle isvann på grunn av sin kald temperatur. Dette hjelper kroppen brenne noen ekstra kalorier hver gang du drikker det. Vann bidrar også til å rense kroppen for eventuelle giftstoffer.
 3. 3
  Drikk minst 10, 8 oz. (236 ml) glass vann om dagen i en måned. Unngå å bruke noen form for sukker eller kunstige søtstoffer til smaken vann.
 4. 4
  Spis rikelig med frisk frukt og grønnsaker, spesielt epler og sitrusfrukter. Disse akselerere kroppens fettforbrenningen. Unngå å kjøpe hermetikk. Disse elementene har store mengder av natrium og sukker i dem, noe som kan forstyrre kroppens evne til å gå ned i vekt og redusere kroppsfett.
 5. 5
  Konsumere rikelig med hele korn. Erstatte hvitt brød med grovbrød. Bytt hvit pasta med hel-hvete pasta og hvit ris med fullkorn ris. Kjøp hele korn korn og frokost barer.
 6. 6
  Kjøp fettfri melk eller skummet melk. Drikk dette i stedet for vanlig melk. Bruk fettfri melk for lav-fett smoothies, frokostblandinger og kaffe drinker.
 7. 7
  Kjøp magert kjøtt som skinn-og benfri kylling bryst. Kjøp bakken kalkun i stedet for kjøttdeig. Sørg også for at bakken kalkun du kjøper har 7 prosent av fett eller mindre.
 8. 8
  Spis rikelig med små måltider gjennom dagen, i motsetning til tre store måltider per dag. Spise små måltider gjennom dagen holder metabolismen arbeider kontinuerlig. Det reduserer også appetitten.
 9. 9
  Begrense kaloriinntaket til 1500 kalorier om dagen, for en måned. Kaloriinntak nummeret er den viktigste delen for å miste vekt. Også holde styr på fett gram. Ikke spis mer enn 30 gram fett per dag.

Utøve

 1. 1
  Utøve daglig, 6-7 dager i uken. Utføre ulike hjerte-øvelser i 30 minutter om morgenen og 30 minutter i kveld.
 2. 2
  Løfte vekter i 30 minutter etter hver økt for kardiovaskulær trening. Utføre ulike vektløfting øvelser som fungerer bicepsen, triceps, brystmusklene, latissimus dorsi, anterior og interiør deltoids.
 3. 3
  Utføre knebøy og utfall for 3 til 4 dager i uken etter endt vektløfting rutine for armene. Bygge muskler i bena er viktig å vekttap fordi jo mer utviklet musklene er i bena, jo flere kalorier forbrenner du.

Tips

 • Ikke rush med å miste vekt.
 • Du må være forpliktet til å gå ned i vekt, tenk på et mål og gå derfra! Føler seg godt om å miste vekt, få selvtillit!
 • Forsøker å gå ned mer enn 10 kg (22 pund) i en måneds tid gjør det mer sannsynlig at du legger vekt på igjen. For å gå ned i vekt på en sunn måte, gi deg selv mer tid.

Advarsler

 • Rådfør deg med lege før du følger denne eller noen annen vekttap diett.