Wkeno

Hvordan å miste vekt fra kinnene

Er du lei av å ha jordekorn kinnene? Selv den enkleste måten å miste vekt fra kinnene er å gå ned i vekt generelt, kan du også miste vekt fra kinnene dine ved å fullføre en rekke ansikts øvelser og justere kostholdet. Hvis du ønsker å vite hvordan å miste vekt fra kinnene, bare følg disse trinnene.

Trinn

Hvordan å miste vekt fra kinnene. Ta det med ro på salt og sukker.
Hvordan å miste vekt fra kinnene. Ta det med ro på salt og sukker.

Justere kostholdet

 1. 1
  Drikk mye vann. Du kan lide av lubne kinn fordi kroppen din er å beholde for mye vann fordi du ikke drikker nok av det. Når kroppen din er bekymret over at du ikke drikker nok vann, lagrer det overskytende vann i kinnene og øynene, slik at ansiktet ditt ser oppblåst. Drikker minst ni 8-unse glass vann om dagen vil holde kroppen fra å være dehydrert og vil gjøre kinnene ser mindre lubben.
 2. 2
  Ta det med ro på salt og sukker. Hvis du tar med for mye salt og raffinert sukker i kostholdet ditt, så kroppen er mer sannsynlig å holde vann. Akkurat som ikke drikker nok vann, vil dette holde ansiktet og kinnene ser puffy fra alle som beholdt vann. Selv om du ikke kan gi opp på salt og sukker helt, prøve å kutte salte eller sukkerholdige matvarer ut av kostholdet ditt og spise mat som er lav i salt eller sukker.
  • I stedet for å salte kjøtt, gå for magert kjøtt.
  • Hvis du er ute søtsaker, nyte den naturlige sødme av moden frukt i stedet for sukker i en cookie eller cupcake.
 3. 3
  Unngå alkohol. Unngå alkohol kan ha en rekke helsemessige fordeler i tillegg til å hjelpe deg å miste vekt fra kinnene, for eksempel øke energinivået og senking sårhet og hjelpe unngå hodepine. Inntak av alkohol kan gjøre deg dehydrert, noe som kan føre til vann oppbevaring og ansikts poser. Det kan også gjøre deg opp i vekt over hele kroppen, noe som vil gjøre deg opp i vekt i kinnene.
  • Å drikke alkohol gjør du tar i mange tomme, sukker-fylt kalorier. Erstatte alkoholholdige drikker du drikker med naturlig frukt smoothies eller urtete.
 4. 4
  Spis mer frukt og grønnsaker. Ikke bare vil legge mer frukt og grønnsaker til din diett kan hjelpe deg å opprettholde mer sunne matvaner, men det vil også hjelpe deg å miste vekt fra kinnene. Frukt og grønnsaker er fulle av vann, noe som betyr at de vil hjelpe deg hydrat og vil holde deg fra å beholde vann i kinnene. De er også høy i fiber, slik at de vil få deg til å føle deg mett og mindre sannsynlighet for å kreve usunn snacks.
 5. 5
  Spis mer kalsium-rik mat. Forbruker mer kalsium fra meieriprodukter kilder som ost eller yoghurt kan faktisk hjelpe deg å miste vekt. Å spise mer kalsium kan også hjelpe deg å beholde mindre vann i ansiktet ditt, så du vil ikke ha disse oppblåste kinn. I stedet for å spise en carb-tung måltid som buttery pasta eller pizza, nå for en lav-fett cottage cheese.

Gjøre ansikts øvelser

 1. 1
  Tygge tyggegummi. Ikke bare kan tyggegummi roe ned nervene og friske pusten, men det kan også hjelpe deg å miste vekt fra kinnene. Den repeterende tygge bevegelse vil bidra til å styrke din kjeve. Det beste er, vil du ikke selv føler at du gjør en øvelse. Du kan sette et mål om tyggegummi for bare noen få minutter etter hvert måltid.
  • Bare sørg for å ikke tygge tyggegummi så mye at det begynner å skade kjeven.
 2. 2
  Gjøre det "xo" øvelse. Dypt uttale "XO" minst femten ganger. Ta en pause og gjenta øvelsen tre ganger. Dette er en enkel manøver som vil hjelpe deg å flytte kjeven på to forskjellige måter, noe som vil styrke din kjeve og brenne fett fra kinnene. Du kan gjøre denne øvelsen som helst - selv når du sitter ved skrivebordet på jobben.
 3. 3
  Gjør kjeven opener. Åpne munnen rund og bred og hold denne posere for noen sekunder. Deretter kan du slappe kjeve og gjenta denne bevegelsen ni ganger, for en serie på ti repetisjoner. Du kan gjenta dette trekket tre ganger om dagen. Hvis du gjør for mange av disse øvelsene på en gang, kan det hende at kjeven få sår.
 4. 4
  Gjør kinnet lift. Løft opp kinnene mot øynene dine så høyt du kan. Bruk hjørnene av munnen for å bidra til å løfte kinnene. Du skal føle deg som om du prøver å danne et anstrengt, klosset smil. Du kan også lukke øynene tett for å bidra til å løfte kinnene.
  • Hold hvert kinn løft i ti sekunder og gjenta denne øvelsen flere ganger.
 5. 5
  Gjør "fisk lepper." Tegn i kinnene før du gjør fisk lepper ved puckering ut din topp-og underleppen. Hold denne posisjonen som du prøver å smile. Hold smilet i ti sekunder og gjenta stillingen i ti punkter.
 6. 6
  Gjør oppblåste kinn. Lukk munnen og fylle kinnene og munnen med luft. Deretter flytter luft fra det ene kinnet til den andre så sakte som mulig. Flytte luft fra det ene kinnet til den andre minst ti ganger, og ta deg tid til å fylle kinnene med luft igjen hvis nødvendig. Gjenta denne øvelsen tre ganger daglig.
 7. 7
  Gjør oppblåste kinn med snurpet leppene. For å gjøre denne øvelsen, bare vesken leppene og suger inn kinnene. Hold denne posere for noen sekunder, og deretter blåse ut kinnene så langt de vil gå. Hold oppblåste kinn i noen sekunder og deretter blåse dem tilbake igjen Gjenta denne øvelsen ti ganger per serie og tre ganger daglig.
 8. 8
  Smile. Smilende utøver også ansiktsmusklene og vil gjøre deg miste de lubne kinn. Du kan bare smile på egen hånd, holder hver smil i ti sekunder og gjenta denne handlingen ti ganger, eller du kan lage et mål av smilende mer i det daglige liv. Ikke bare vil dette gjøre deg ned i vekt fra kinnene, men det kan hjelpe deg til å føle mer positive i løpet av dagen.
 9. 9
  Massere kinnene etter trening. Etter å ha fullført en rekke ansikts øvelser, forsiktig gni fingrene over kinnene og kjeven i en sirkelbevegelse. Dette vil bidra til å løse opp spenninger og sårhet etter trening.

Andre strategier for å miste vekt fra kinnene

 1. 1
  Gå ned i vekt. Den enkleste måten å miste vekt fra kinnene ditt er å gå ned i vekt generelt. Hvis du slanke seg, vil du slanke seg på ansiktet ditt også. Mange begynner å se ansikts vekttap etter trimming ned bare noen få pounds. Hvis du forplikte seg til å miste vekt, må du forbedre kostholdet og vurdere å starte et nytt treningsprogram.
  • Arbeidet med å spise tre sunne og balanserte måltider hver dag. Spise flere porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag, samt sunne karbohydrater og proteiner.
  • Utvikle en sunn øvelse rutine. Working ut for bare tretti minutter om dagen kan ha en dramatisk innvirkning på din mentale og fysiske tilstand.
  • For seriøse resultater, kan du kutte 250 kalorier ut av kostholdet ditt og brenne 250 kalorier om dagen.
 2. 2
  Gjør styrketrening. Gå til gym og bruke vekter, manualer, eller til din egen kroppsvekt for å holde opp kroppens muskelmasse. Gjør styrketrening vil hjelpe deg å bevare muskler over hele kroppen, inkludert ansiktet. Og jo mer muskler du har, jo lettere vil du forbrenne fett.
 3. 3
  Snakk med legen din om din reseptbelagte medisiner. Noen medisiner kan føre til at du beholde mer vann. Hvis du er seriøs om å miste vekt fra kinnene, snakk med legen din om å bytte til en resept som ikke vil gjøre ansiktet oppblåst. Bare sørg for at du ikke går på bekostning av eventuelle nødvendige medisiner for utseendet ditt.

Tips

 • For en midlertidig løsning, kan du bruke blush til kinnene for å gjøre dem ser tynnere.
 • Noen ganger når du tygger for mye tyggegummi tannkjøttet begynne å skade. I så fall må du absolutt stoppe. Eller annet, etter det vil virkelig vondt, og du kan ha til å betale et besøk til tannlegen...

Ting du trenger

 • Tyggegummi