Wkeno

Hvordan å miste 10 pounds i en uke uten piller

Stor vekttap er vanligvis bare mulig med folk som er betydelig overvektig. Hvis du ønsker å miste mye vekt i en veldig kort periode, opt for følgende trinn. Men husk også at noen vekttap programmet krever en endring i livsstil og sunne vaner bør vedtas på lang sikt.

Trinn

Hvordan å miste 10 pounds i en uke uten piller. -3000 kalorier per dag.
Hvordan å miste 10 pounds i en uke uten piller. -3000 kalorier per dag.

Papirene

 1. 1
  Gjøre regnestykket. Når du angir et mål, er det viktig å vite hvordan du skal gå om å oppnå dette målet. Før du begynner å telle kalorier, vet nøyaktig hvor mange du må holde deg til for å miste 10 pounds i en uke.
  • £ 1 er 3500 kalorier. Du har syv dager på å miste ti av dem.
   35000/7 = 5000 tapt per dag
   2000 cal per dag - 5000 = -3000 kalorier per dag
   • Som du kan se, holder til en -3000 kalori per dag diett er bare latterlig. Men en utrolig streng diett, mosjon, og tapet av den opprinnelige vann vekt (avhengig av størrelsen din - jo større du er, jo lettere vil dette være) kan sette deg nærmere dette målet enn regnestykket gir. Hva mer er, svinger vekten rundt 2 pounds per dag, og legger en margin for feil.
   • Heldigvis er det ikke bare kostholdet som styrer kalorier: øvelse gjør også. I dette hurtig og sterkt diett, er begge nødvendig.
 2. 2
  Hold en journal. Å være forpliktet til å innse hva du spiser kommer til å holde deg bevisst på hva du velger å sette inn i kroppen din. Hold en journal og skrive ned hver eneste ting du spise og drikke for denne uken.
  • Gjør deg ansvarlig. Vis din journal på slutten av hver dag til en venn, et familiemedlem eller trener. Å vite at du har for å møte en annen persons dom kan gi deg den ytre motivasjon kan du ikke gi deg selv. Hvis de er villige, holde dem har en daglig logg over sitt kosthold med deg.
  • Du trenger ikke å bare logge maten din! Logg øvelsen, også! På den måten vil du se dine kombinerte innsatsen og bli helt betatt.
 3. 3
  Del med andre. Noen ganger er det vanskelig å være så strenge på oss når vi går gjennom noe alene. Tross alt, verdens ende hvis du spiser at candy bar? No Grab en venn og la dem hjelpe deg på din søken.
  • Gjør hver sosial aktivitet aktiv. Få din familie og venner matlaging istedenfor å gå ut. Når samfunnet støtter deg og ikke dusjing du i fristelser, suksess kommer mye lettere.

Revamping din diett

 1. 1
  Kutt ut bearbeidet varer. Lav-energi-tett dietter hjelpe folk senke sitt kaloriinntak samtidig opprettholde en følelse av metthet og kontrollere følelser av sult. Dette er koden for disker opp grønnsaker, utmelding på pommes frites, og fortsatt mett.
  • Energitettheten er mengden av energi eller kalorier i en bestemt vekt av mat. Matvarer med en lavere energitetthet gir færre kalorier per gram enn matvarer med høyere energitetthet. For samme mengde kalorier, kan en person forbruke en større del av en mat lavere i energitetthet enn en mat høyere i energitetthet.
  • I utgangspunktet mat som frukt og grønnsaker fylle oss opp raskere uten kalorier. Protein og karbohydrater har 4 kalorier per gram, fett har 9. Fiber har mellom 1,5 og 2,5, og, selvfølgelig, har vann 0.
  • Å holde en lav-energi-tett diett, laste opp på frukt, grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og kjøtt (mat som har høyt vann og fiber innhold), og unngå bearbeidet varer.
   • Den enkleste måten å unngå bearbeidet varer er å hoppe over gatekjøkken og restauranter. Hvis du gjør det, vet du nøyaktig hva som skjer i kroppen din.
 2. 2
  Spise 5 ganger om dagen. I tillegg til tre små måltider, holder på snacking (sunt). Dine måltider bør være mindre, men du vil føle deg mer full.
  • Spise hever ofte vår termisk effekt av mat eller TEF. Studier har vist at en høyere TEF høyner metabolisme, reduserer spising, og fører til vekttap.
  • Fordi du spiser oftere, dine måltider må være mindre porsjonsstørrelser. Du spiser ikke mer, du er bare å spre det ut gjennom dagen.
  • Dine snacks bør være sunn og en sunn porsjon størrelse. Munch på frukt, nøtter, eller fettfattig yoghurt. Hvis rasjonering og tid er problemer, premeasure dine snacks og sette dem i lukkbare Baggies. Du vil ikke overspise og du kan hente en på vei til jobb.
 3. 3
  Lær om del kontroll. Ved del standarder, bør en voksen spise 3 oz. (90g) av protein, 1/2 kopp (87.5g) av stivelse og en kopp (175 g) av grønnsaker pr måltid. Spise noe mer enn hva kroppen din trenger, vil bare øke vekten din, men forstår også at å spise mindre enn det kroppen trenger vil føre til vektøkning (eller et stagnert vekt) i tillegg.
  • Du må spise for å unngå at kroppen nedleggelse og beholde vekten. Bruke visuelle signaler dersom del-sizing er gresk for deg. 1 paprika er en porsjon grønnsaker - omtrent på størrelse med en baseball. Et eple er en porsjon, det er en tennisball. En porsjon pasta er på størrelse med en hockey puck. En servering av ost er tilsvarende fire spille terninger. Og kylling? Tenk på en kortstokk.
 4. 4
  Drikk minst 64 gram vann om dagen. Legg et glass før sengetid, og en når du våkner opp, og drikke et glass (eller to) før hvert måltid. Rense kroppen av daglige giftstoffer er en av de beste måtene å miste vekt. Hva mer, gir den ekstra væske du følelsen av å føle seg full selv før du begynner å spise.
  • Bære en flaske vann med deg daglig og gjøre en vane å drikke fra den ofte. Jo mer du drikker, jo mer vil du ønske, og jo bedre vil du føle deg. En hydrert kroppen har mer energi.
  • The Institute of Medicine anbefaler at kvinner og menn prøver å konsumere ca 3,7 og 2,7 liter vann om dagen, henholdsvis, inkludert vann som finnes i mat og andre drikker.

Utøve

 1. 1
  Vamp opp cardio. Trening må være en vanlig aktivitet i dagen selv etter at uken er opp hvis du vil fortsette å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt. Trening bygger også din energi og øker stoffskiftet, og både bidra til å gjøre ditt vekttap forsøke mer vellykket. Fordi trening metoder for å miste vekt er subjektivt og avhengig av din helse, møte med legen din for å diskutere den beste treningsprogram for dine personlige behov.
  • Cardio forbrenner mer fett enn styrketrening, men begge deler er nødvendig for maksimal vekttap. Hvis du kjører er ikke noe for deg, velg en enklere-on-the-kne aktivitet som svømming eller elliptisk maskin.
   • Se inn High Intensity Interval Training, eller HIIT. The National Institute of Health sier HIIT "innebærer gjentatte ganger trener på et høyt intensitet i 30 sekunder til flere minutter, adskilt av 1-5 minutter til oppgang (enten ingen eller lav intensitet)." De sier også at "... slike ytelser, særlig vekttap, er forsterket med HIIT." Så, neste gang du får på den maskinen, rotere går alle ut med avslappende og du er ferdig på 15 minutter.
  • Masse aktiviteter telle som en cardio trening som du kanskje ikke engang er klar over. Her er de forbrente kalorier på 30 minutter av hver aktivitet:
   • Aerobic dans - 342
   • Boksing - 330
   • Hoppe tau - 286
   • Tennis - 232
   • Basketball - 282
   • Svømming (freestyle) - 248
 2. 2
  Starte styrketrening. De som gjør cardio og styrke vil brenne mest fett og bygge muskler. Hvis du er ny til vekter, bruker du en kompis eller ta kontakt med en trener på treningsstudio.
  • Ingen tid for gym, ikke sant? Ikke noe problem! Invester i hånd vekter eller manualer for ditt hjem. Du kan få en treningsøkt i hvor som helst, imidlertid, og uten den månedlige avgiften.
 3. 3
  Legg yoga. La oss innse det: 10 pounds i en uke er en bratt mål. Du må brenne så mange kalorier som mulig. Så hvorfor ikke gjøre litt yoga mens Homeland spilles i bakgrunnen?
  • Yoga forbrenner 3-6 kalorier i minuttet. Etter en time foran TV-en, har du slått av 180-360 kalorier.
   • Yoga er ikke den mest intense treningen, nei. Imidlertid har det vist seg å føre til hu spising (som andre økter ikke korrelerer med) som i sin tur fører til større vekttap.
 4. 4
  Hold deg i bevegelse. Så, du har vært til gym fem ganger allerede denne uken, og du er yoga-ed ut. Hva annet kan du gjøre?
  • Sykle til jobb. Ta trappen og hoppe heisen. Ta det lille muligheter du kan for å brenne kalorier og bli aktiv.
  • Gjør disse husarbeid du har vært å sette av. Du vil bli overrasket over hvor vaske bilen, tending hagen, og møblering kan gjøre deg bryte en utilsiktet svette.

Alternative metoder

 1. 1
  Gjøre forskning på kjepphest dietter. De kalles moter for en grunn, men hvis du leter etter en... interessant... utfordring, velg den som appellerer mest til deg:
  • Juicing. Denne dietten tar maten og setter den i flytende form. 24/7, er det juice. Du kan kjøpe juice bare for dette formålet i butikken i et bredt spekter, men juicing din egen frukt og grønnsaker er mye billigere.
  • The Master Cleanse Diet. Du bare drikke en eliksir 2 ss (30 g) fersk presset sitronsaft, 2 ss klasse-B organisk lønnesirup, 1/10 (0,5 g) ts cayenne pepper, og 10 gram filtrert vann. Det var det.
  • The Sleeping Beauty Diet. Vel, på oppsiden, trenger du ikke å innta en bendelorm, men alt du kan gjøre i dagevis er søvn.
  • The Maple Syrup Diet. Ligner på Master Cleanse, er dette en blanding av lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann. Igjen, dette er alt du har lov.
   • Fad dietter er ikke sunt. Det er ikke to måter rundt det. De fleste krasj etter noen dager og få tilbake noen vekt (og litt til) at de kan ha tapt. Hvis du ønsker å gå ned i vekt permanent, kjepphest dietter er ikke måten å gjøre det. Alt i alt, de er skadelig for helsen din.
 2. 2
  Besøke badstuen. En tur til dampbad vil raskt kaste at vann vekt ut av deg. Du vil ikke miste fett, men du kan miste inches.
  • Det er viktig å holde seg hydrert og ikke besøke badstuen for ofte. En 15-20 minutters besøk en gang om dagen er nok. Når du kommer ut, drikk et glass vann.
  • Badstuer er ikke trygt for barn. Det er best å la dem hjemme (overvåket, selvfølgelig).
 3. 3
  Tenk innpakninger. De fleste spas i dag tilbyr en overflod av wraps som hevder å tone huden din og legge til vekttap. Ta en titt på hva ditt lokale spa har å tilby og gi det et forsøk.
  • De vanligste typene er mineral, detox, slanking, og cellulitter. Hver og en bruker litt forskjellige urtemedisiner, velg den som virker mest rettet mot dine behov.
   • Behandlingen er avslappende og hud-beroligende mer enn noe annet. Ingen forskning har vist at wraps faktisk trekke ut eller eliminere giftstoffer fra kroppen din.

Tips

 • Fokuser på målet ditt hver gang du trenger motivasjon. Du kan gå ned i vekt, men det kan ta lengre tid enn en uke du håper på. Hvis den gjør det, ikke la det hindre deg. Hver kropp er forskjellig, så ta hensyn til hva dine behov er, og holder seg til hva som vil hjelpe deg å miste vekt raskt, men trygt.
 • Gå hunden din, er det hyggelig og moro!
 • Konsultere lege før innlemme noen drastiske endringer i livsstilen din, spesielt når det kommer til kosthold. Du legen kan hjelpe deg å finne den beste og sikreste vekttap program for dine behov.

Advarsler

 • Ikke overdriv treningen. Hvis du ender opp besvimelse eller å bli dehydrert, vil kroppen stenge ned. Det bør være det siste du ønsker.
 • Å miste £ 10 i en uke er en bratt mål, for å si det mildt. Hvis du kommer til å ta fatt på denne søken, er det viktig å gå inn med et nivå hodet. Du kan ikke nå målet ditt i den avsatte tiden.
 • Du må holde spise. Hvis du sulte deg selv, vil kroppen holde på fettet lagrer det allerede har. Du vil miste energi og det vil være svært vanskelig å holde seg aktiv.