Wkeno

Hvordan å motivere deg selv

En enkel guide til å få tilbake opp og være aktiv, gjenvinne din entusiasme og lidenskap for å motivere deg etter en lang dag eller en figurativ fall.

Trinn

Hvordan å motivere deg selv. Gjør dette med alle de målene du har, ikke bare plukke de som høres bra ut som de fleste folk plukke nye årets vedtak.
Hvordan å motivere deg selv. Gjør dette med alle de målene du har, ikke bare plukke de som høres bra ut som de fleste folk plukke nye årets vedtak.
 1. 1
  Tenk gjennom et sett av mål som høres ut som hva du vil, og prøve å være konkret. Nøkkelen til de fleste motivasjonen fortsatt sette mål, men du kan ikke bare plukke noen mål.
 2. 2
  Gjør det generelt. La oss si at du ønsker en Corvette spesifikt, er du virkelig si at du ønsker en ny bil, eller kanskje bare en bil du kan slutte å bekymre deg? Få deg en pålitelig bil er et mål som er lettere å oppnå og oppnår behovet du hadde fra får gå. Dette er ikke copping ut - ingen trenger en Corvette.
 3. 3
  Gjør dette med alle de målene du har, ikke bare plukke de som høres bra ut som de fleste folk plukke nye årets vedtak. Hvis de målene du setter for deg selv gjøre livet lettere eller mer givende, de er sannsynligvis den typen du trenger å fokusere på.
 4. 4
  Kutte bilder ut av bilen som du ønsker, eller tv, stereo, golfkøller, uansett hva du sikter til, og sette dem opp et sted du kan se dem hver dag. På kjøleskapet døren, eller på veggen ved siden av datamaskinen. Når du ser si "Det er min bil" eller "Det er min TV". Visualisere disse elementene som din vil bidra til å holde deg motivert.
 5. 5
  Alle som har hatt alvorlige problemer med motivasjonen vet at noen forteller deg å "bli motivert" er litt tåpelig, siden du ikke var i en motivert staten til å begynne med, og som sådan, er vanskelig å bo i. Men noen kan få seg motivert.
 6. 6
  Gjør dine mål i begynnelsen liten. Hvis du skriver ut en lang liste over ting som er veldig verdifullt for deg å gjøre, og så rotet en opp, du kommer tilbake til starter på null, og du vil sannsynligvis føle seg ganske dårlig. I stedet lage en liste for hver dag, og på første, bare sette ned kanskje tre eller fire ting, et sett av aktiviteter som kan ta deg to eller tre timer.
 7. 7
  Hvis du kan gjøre det, så en uke senere begynne å legge ting i omtrent en time om gangen og bygge opp. Det er som å gjøre push ups i Hæren, den første dagen du kommer dit og føler forferdelig fordi du ikke kan holde tritt med den fysiske treningen, men du bygge opp til det. Mål og mentale holdninger er på samme måte. Du må gjøre det en serie med små skritt. Ikke sett deg opp for svikt ved å nå for høy til å begynne med. Du kan alltid nå høyere neste uke. Det er ingen begrensning her, så tempoet selv.
 8. 8
  Stol på deg selv for motivasjon og stasjonen. Andre mennesker har ikke og vil aldri ha samme egeninteresse i din suksess. Motivasjon og suksess er en funksjon av vane. Du må bryte den dårlige vanen med sommel, og erstatte den med en av god planlegging. De mest vellykkede mennesker i verden er ikke alltid den smarteste, eller den flotteste, men uansett hva andre talenter eller gaver de har blitt velsignet med, de har underbygger deres selvfølelse en rekke seire over oppgaver både store og små. Dette er hvordan du lærer noe på skolen, får tillit dating, og alt annet i livet.
 9. 9
  Ikke tenk at du er den beste, bevise det for deg selv. Din mening teller mest i din egen motivasjon, men du vet når du drar ditt eget ben som til dine ferdigheter. Det er langt lettere å bare begynne å håndtere dine ansvarsområder og vite, med en utrolig sterk epistemic begrunnelse (som jeg mener, du vet dette) som du kan håndtere det som kommer opp fordi du har gjort før, enn å prøve å kjenne kan du takle det fordi du er god og varm følelse inni. Varm og fuzzy oppnår svært lite, men heller ikke slå deg opp.
 10. 10
  Belønn deg selv når du har fullført en del av oppgaven din, tankene dine vil gjenkjenne dette og du vil ønske å gjøre hva du gjorde for å gi deg selv en godbit mer.
 11. 11
  Få sikkerhetskopiere hvis du faller. Starte på nytt. Begynn der du er komfortabel. Komme tilbake opp å prøve igjen, uansett hvor liten den oppgaven, mål, aktivitet, ærend, eller innfall; Hvis du kan fullføre den, er du allerede tilbake på veien. Stå opp, ikke se tilbake. Cheers!

Tips

 • Det er omtrent det. Du er den som gjør dette. Uansett hva du oppnår, var din gjør. Ikke denne artikkelen, eller vennene dine som oppmuntret deg, men din. Ikke skryte, gjør det du synes tåpelig. Bare holde det gående. Du vil bli overrasket over hva du vil ende opp med å ta på og fullføre i løpet av kort tid
 • Bli kvitt noen distraksjoner som kan hindre deg fra å motivere deg selv.
 • Hvis du kan forestille deg det endelige målet, i sin helhet, og deretter fokusere på det bildet ubevisst tankene dine vil finne ut hvordan du gjør det. Så jo mer du tror det jo lettere vil det være å motivere deg selv.
 • Fokus deg selv og din tilgjengelighet: din tid og space management. Hvis du kan organisere din tid og trene noe som vil tillate deg å bygge videre på motivasjonen din og gjøre noe for å tillate deg å oppnå målene dine, vil du faktisk få et sted.
 • Tenk på en gang du motivert selv og så fordelene.

Advarsler

 • Det er ting som vil skje at du må gjøre, å studere til eksamen for eksempel. Med litt hell vil du skal lese dette i god tid før din eksamen, fordi du skal studere til eksamen hele semesteret... Nå bør du ikke? Utsettelse er det motsatte av motivasjon i vårt daglige liv. Husk, gjøre litt en dag. Når eksamen kommer rundt deg vil ikke bli svett som alle andre. Nå / at / er positiv forsterkning.
 • Ikke stol på å tenke glade tanker. Vit at du kan gjøre det fra erfaring.
 • CONSULT legen din dersom dette mangel på motivasjon er sammenkoblet med følelser av depresjon, ensomhet, anfall av gråt, tanker om å skade deg selv eller andre, er etc. Klinisk Depresjon er en alvorlig sykdom som skyldes kjemikalier i hjernen blir bokstavelig talt ut av balansere. Klinisk depresjon kan behandles, mange ganger er det ikke noe som vil følge deg hele livet ditt, og alle som mener det er stikk kan off. Det er ditt liv, være forsiktig med det, og se en lege hvis du er det minste bekymret kan koste litt mynt, men kan være uvurderlig å ha en profesjonell snakke med deg, og se hvordan han eller hun kan hjelpe.

Ting du trenger

 • Pen
 • Paper
 • Tillit til deg selv
 • Motivasjon fra andre (valgfritt, men mer oppmuntrende)