Wkeno

Hvordan gå fra introvert til extrovert

Hvis du er en introvert, hvordan balanserer du introvert og utadvendt deler av deg selv, slik at du får begge typer aktiviteter like, heller enn å se frem til en og gruer andre? Hvis du er veldig innadvendt, kan du undervurdere den positive rollen folk kan spille i livet ditt.

Det er svært viktig å merke seg at innadvendthet er ikke en sykdom som skal fikses, men en naturlig og sunn personlighetstrekk. Når det er sagt, er det noen ganger kan være praktisk for introvert å fremme evnen til å etterligne utadvendthet. Denne artikkelen søker å hjelpe en interessert innadvendt leseren blir i stand til å opptre som en ambivert, eller noen som liker sosialt samvær og ensomhet likt.

Trinn

Hvordan gå fra introvert til extrovert. Stopp undervaluing utadvendthet.
Hvordan gå fra introvert til extrovert. Stopp undervaluing utadvendthet.
 1. 1
  Stopp undervaluing utadvendthet. Du tenker kanskje være en utadvendt er "for mye hassle", men det har sine fordeler (som gjør innadvendthet). Du trenger ikke å gi opp introvert aktiviteter du liker. Faktisk, når du balansere dem med flere sosiale aktiviteter, kan du finne dem enda mer tilfredsstillende. Etter flere netter på å være rundt mennesker, kan du virkelig se frem til en kveld med deg selv å lese, meditere, skrive, osv.
  • Forbedre din karriere - By, har du flere jobbmuligheter tilgjengelig for deg, og du er mer sannsynlig å få en posisjon som gir deg erfaring og / eller pakke du foretrekker. Enten vi liker det eller ikke, det er noe sant i uttrykket "Det er ikke hva du vet, det er hvem du kjenner."
  • Finn den rette - Hvis du har hatt problemer med å møte noen som er kompatibel med deg, deretter utvide vennekretsen er en måte å øke sannsynligheten for møtet den spesielle personen.
 2. 2
  Envision typen utadvendt du ønsker å etterligne. Hvis du finner de utadvendte mennesker rundt deg grunt og kanskje irriterende, hvorfor ville du ønsker å være mer som dem? Du ville ikke. Kanskje din visjon om en utadvendt er en in-your-face selger som bare ønsker å bygge et grunt forhold med deg slik at de kunne selge deg noe. Men du trenger ikke velge en slik begrenset visjon for deg selv - du er fri til å danne din egen visjon om en positiv måte å bli mer utadvendt.
 3. 3
  Finn riktig sosial gruppe for deg. Hvorfor skulle du ønske å tilbringe mer tid med folk du ikke liker? Hvis opptre mer utadvendte måte å tilbringe mer tid med mennesker du heller vil unngå, har du ingen motivasjon til å gjøre det. Igjen, er du fri til å danne en sosial gruppe som du vil elske å være en del av. Bevisst vurdere hvilke typer personer du ønsker å ha som venner. Det er ingen regel som sier at dette må være dine kolleger eller medarbeidere. Ikke vær redd for å strekke seg ut over de mest åpenbare jevnaldrende og henge ut med folk fra forskjellige aldersgrupper, nabolag, kulturer, land, etc. Du kan finne variasjonen å være mye moro.
 4. 4
  Utvikle dine sosiale ferdigheter. En grunn mange mennesker viker unna sosiale aktiviteter, er at de ikke føler seg komfortabel fordi de ikke vet hva de skal gjøre, spesielt hvis det uventede skulle inntreffe. Å kunne starte opp en samtale med en fremmed og føler deg helt komfortabel med å gjøre det er en lærer kunne ferdighet. Jo mer du gjør det, jo bedre du får på det. Omfavne det faktum at du er ute av ditt element, og ikke sammenligne deg med andre. En tilnærming du kan finne svært effektivt er å be den andre personen hvordan han / hun kom i gang i hans / hennes nåværende linje med arbeid. 80-90% av tiden den personen vil si noe sånt som: "Vel, det er en interessant historie...." Og du kan virkelig liker å høre disse historiene. En liten mengde praksis kan gå en lang vei til å gjøre det neste gang du møter noen litt enklere. Tilnærming dine sosiale evner måten en student ville nærme seg en klasse, eller en idrettsutøver ville nærme seg en sport. Gjør leksene dine, gi deg selv oppgaver, og teste deg selv til du får det riktig:
 5. 5
  Ta ditt sosiale liv offline. Online sosialt samvær har sin plass i livet ditt, men det kan være en blek skygge sammenlignet med ansikt-til-ansikt kommunikasjon. Stemmebruk og kroppsspråk kan kommunisere mye mer enn tekst, og følelsesmessige bånd kan være enklere og raskere å etablere i person. Du trenger ikke å gjøre unna med sosial omgang, men verken må du tillate det å fortrenge møte folk lokalt. I stedet, se om du kan bruke Internett som et utgangspunkt for virkelige vennskap. Mange introverts har ingen problemer med sosialt samvær på nettet, i det miljøet de er i stand til å spille fra sine sterke sider. Men du kan også bruke dine sterke bevisst som brekkstang for å armen ut i mer ansikt-til-ansikt sosialt samvær. Hvis du bruker fora, for eksempel, kan du fokusere på lokale prøver og søke etter muligheter til å møte opp frakoblet.
 6. 6
  Bli med i en klubb. Det er gamle råd, men den fortsatt fungerer. Fordelen er at du vil finne folk som deler samme interesser, noe som gjør det enklere å bygge nye relasjoner. En god klubb kan fylle sosiale kalenderen. Hvis du blir med i en klubb, og finner at det ikke er riktig for deg, avslutter og bli noe annet. Du kan gå gjennom en rekke lokale sosiale grupper som bare ikke appellerer til deg (for kjedelig, for sakte, for uorganisert, for mange alkoholikere). Men en god gruppe er alt du trenger.
  • Bli med i eller starte en bokklubb. Dette er en fin måte å snu en ensom aktivitet inn i en sosial en.
  • Bli med i et band. Hvis du spiller et instrument eller synge, finne en gruppe du kan harmonisere med. Ikke bare vil du møte dem, men hvis bandet ditt blir veldig bra, vil folk presentere seg for deg.
  • Bli med mensa. Etter å ha problemer med å finne folk som kan holde en samtale med deg? Dette kan være din billett til vennskap.
 7. 7
  Tenk på relasjoner i forhold til hva du kan gi, ikke i forhold til hva du kan få. Hvis du ønsker å bygge nye relasjoner basert på gjensidig gi og motta, har du ingen mangel på venner. Identifisere personer som du ønsker å bygge et forhold, og starter med å gi. For eksempel er nerdete kunnskap faktisk en enorm styrke når det gjelder sosialt samvær fordi det er en forferdelig mye av ikke-geeks som ønsker å forstå nerdete ting bedre, og du kan forklare det til dem på måter de vil forstå. Tenk på det: Hva kan du ta med til et forhold som vil være til nytte for noen andre? Når du finne ut hva det er (og det er nok mange forskjellige ting), vil du ha en enklere tid å tiltrekke seg nye venner inn i livet ditt.

Tips

 • Introverts finne sosiale situasjoner utmattende. Hvis du er en introvert, ikke bekymre deg om sosialisering når du bare trenger tid alene. Du kan også oppleve at du liker dypere, mindre forbigående relasjoner med bare noen få eller kanskje til og med en beste venn heller da bare å ha et mangfold av bekjentskaper.
 • Å være innadvendt er ikke det samme som å være sjenert. En introvert nyter genuint individuelle aktiviteter flere enn sosiale relasjoner, mens noen som er sjenert holder seg unna sosiale situasjoner på grunn av frykt og angst. Hvis du er noen som ønsker å snakke med folk og være sosial, men føler lammet, eller hvis du ikke føler deg selvsikker, er du sannsynligvis grappling med skyhet. Ta en titt på.
 • Ha et smil på ansiktet og si "Hei". Det er hvor enkelt det er!

Advarsler

 • Ditt ønske om å hjelpe mennesker kan sparke starte ditt sosiale liv, men ikke la det definere deg, strever for gjensidig fordelaktige relasjoner, der begge parter gi og ta, snarere enn en person gjør alle gi. Hvis du er den typen person som har problemer med å si nei, kan det være lurt å lese:
 • Mens skyhet og sosial angst er lidelser som kan behandles og overvinne, er innadvendthet en grunnleggende personlighetstrekk som er generelt stabil over livet ditt. Det er lite sannsynlig å virkelig bli en utadvendt, selv med arbeid, og du bør ikke ønsker å endre denne medfødte personlighetstrekk. Hvis du er en introvert, har du et unikt sett av naturlige sterke sider og behov som gjør deg hvem du er. Det er ikke bedre å være en utadvendt og det er ikke ønskelig å ønske å være en. Det er bedre å være den du er og for å gjenkjenne din verdi og bidrag som individ og som en introvert. Du vil møte de som ikke forstår personligheten til en introvert. Ikke ta deres fordommer og uvitenhet som et tegn på at du trenger å endre din innadvendthet til utadvendthet. Det vil ikke skje, og du vil bare bli frustrert av innsatsen. Lær om innadvendthet og jobbe med det, og ikke mot den. Det er en fantastisk personlighet egenskap som ofte er undervurdert og lite verdsatt.