Wkeno

Hvordan å opprettholde akutt medisinsk informasjon

En nødsituasjon kan skje når som helst. Den ledende dødsårsaken for personer under 44 år i Europa er akutt traume. I tillegg, i Europa alene er det anslått at 98.000 mennesker dør årlig fra forebygges medisinske feil. Gi deg selv en kraftig forbedret sjanse til å unngå å bli en statistikk ved å forberede informasjon på forhånd som forklarer dine medisinske behov umiddelbart for første reaksjoner deltar til deg, informasjon som kan være avgjørende i "golden hour" (den lite vindu av muligheter til å snu sjansene for døden gjennom rask medisinsk behandling). Denne artikkelen gir en rask og enkel guide til å holde en kortfattet, men vital sett av informasjon både på din person, så vel som i en svært opplagt og tilgjengelig sted, som kan bidra til første responders redde livet ditt i en situasjon der du ikke klarer å snakke for deg selv.

Det bør bemerkes at mens denne artikkelen er skrevet for de som er bosatt i Europa, bør elementene i listen hjelpe deg å lage en lyd liste uansett hvor du bor i verden.

Trinn

Hvordan å opprettholde akutt medisinsk informasjon. Forberede en rask akuttmedisinsk informasjon liste på den måten som vil mest maksimere sjansene for å få god behandling.
Hvordan å opprettholde akutt medisinsk informasjon. Forberede en rask akuttmedisinsk informasjon liste på den måten som vil mest maksimere sjansene for å få god behandling.
 1. 1
  Forberede en rask akuttmedisinsk informasjon liste på den måten som vil mest maksimere sjansene for å få god behandling. Sett ut det vesentlige av akutt medisinsk informasjon som trengs av medisinsk personell. Sette informasjonen på et sted som er lett oppdaget når hjelpen kommer, for eksempel en lomme-kort. I det bør du listen:
  • Alle medisiner inkludert reseptfrie preparater. Dette er veldig viktig. Noen medisiner kan drastisk endre løpet av behandlingen. Sørg for at denne delen er fullstendig og nøyaktig! Inkludere navn og doseringer.
  • Medisinske tilstander, som diabetes, hjerteproblemer osv.
  • Legens informasjon og kontakter i nødsfall. Når de blir kontaktet de bør ha lett tilgang til spesifikk informasjon.
  • Tidligere helse historie grunner til ikke å bruke visse metoder for å hjelpe deg.
  • Navn, alder, og kjønn. Dette høres kanskje dumt, men i tilfelle av et alvorlig traume eller brannskader, kan dette ikke være umiddelbart åpenbare.
  • Hvordan velge en behandling over en annen. Dette inkluderer transplantasjoner, pacemakere, interne implantater, graviditet, kramper, nyresvikt, osv.
  • Medisinering allergier. Hvis du er allergisk mot penicillin, etc.
  • Past kirurgisk historie. Avhengig av art og tidsrammen av operasjonen, kan det være viktig for nødetatene legene å vite.
  • Inkludere immunisering historie.
  • Allergier, overfølsomhet, diettrestriksjoner Dette er også svært viktig, spesielt hvis disse allergi inkluderer noen medikamenter. Igjen, sørg for at denne delen er fullstendig og nøyaktig!
 2. 2
  Identifiser din primære omsorg utøveren, eller PCP. Inkluder legens navn, adresse og enhver og alle telefon / faksnummer du har for ham / henne. Legen vil forvente at de vil bli kontaktet i et slikt tilfelle, men la dem vite at du setter dette sammen er alltid en god idé.
 3. 3
  Hvor du skal slå bør spørsmål oppstår om dine ønsker. Familiemedlemmer, lege, etc. bør kontaktes hvis du trenger en blodoverføring, drift osv. Emergency kontakt (er). Din ektefelle, søsken, foreldre, barn, noen som du stoler nok til å være den første til å vite om din tilstand, siden dette vil trolig være den første personen de ER kontakter. Selvfølgelig, sørg for å la den personen vet at de er på denne listen, og hvis mulig, gi dem en kopi av denne informasjonen. Spesielt oppmerksom på om denne personen er navngitt i en holdbar fullmakt eller avanserte direktiver.
  • Avanserte direktiver Dette er like viktig for dine kjære som det er for deg. Dette er en vanskelig sak for de fleste å forholde seg til når de har all den tiden de trenger til å tenke over det. Det kan være nesten umulig å tenke klart under medisinsk nødhjelp. Hvis dine ønsker blir gjort klart for familien din og holdt skriftlig, vil det gjøre det lettere for din familie og dine leger. De vil ha dine ønsker godt dokumentert og kan dermed mer pålitelig overholde dem, og de vil vite dine ønsker på forhånd og trenger ikke å bestemme for deg i en så vanskelig tid.
 4. 4
  Holde informasjonen liste kort, men så detaljert som mulig. Selv om det ikke er tid til å bli å lese hele livshistorien, vil informasjon være viktig.
 5. 5
  Hold informasjon om din person til alle tider. Tross alt, er denne informasjonen til liten nytte hvis leger, ambulansepersonell og EMTs ikke har umiddelbar tilgang til det i tilfelle en nødsituasjon. Her finnes en rekke måter å holde den nær deg:
 6. 6
  En enkel måte er å skrive ut en side fra på din hjemme-PC med all nødvendig informasjon og enten:
  • Hold en utskrift av informasjonen i lommeboken / vesken. Gjør det kredittkort eller visittkort størrelse, eller kaste det til å passe.
  • Plassere filen på en liten hoppe stasjonen eller andre data medium som holdes på din person. Dette kan være mer praktisk for eldre eller kronisk syke, hvis medisinske historier / informasjon tendens til å være for omfattende til å passe en enkel ark. I sistnevnte tilfelle, bare være oppmerksom på, men er det fancy elektronikk ikke alltid kommer til å være nyttig når du er i øyeblikkets hete, eller når de behandles eksternt, og ha papir back-up fornuftig.
  • Uansett hvor informasjonen er, bør det være tydelig merket slik at en første responder ser gjennom dine eiendeler for noen vital informasjon vil se det i oppjaget miljø av et traume eller annen medisinsk nødstilfelle. Hvis du gjør det fargerike det vil være lettere å finne.
  • Legg til informasjon om nødtelefon til din mobiltelefon eller PDA ved å lage en kontakt som heter "ICE" (In Case of Emergency) med telefonnummeret til kontakten. Både innsatspersonell og sivile gode samaritaner som også har ICE oppføringer i sine telefoner vil vite å sjekke telefonen eller PDA for denne informasjonen.
  • Det finnes også produkter tilgjengelig som kan bære eller gi tilgang til en database med medisinsk informasjon. Slike produkter kan være lettere for utrykningspersonell å identifisere. Den LifeGuard30 enhet, for eksempel, er tydelig merket med Rod of Asklepios (den universelle symbol på den medisinske profesjon for å indikere medisinske poster er tilgjengelige) og festet til en nøkkelring.
 7. 7
  Holde informasjonen liste up-to-date. Ideelt viktig informasjon bør oppdateres regelmessig. Dette betyr at du bør oppdatere den etter hvert legebesøk. Hvis du holder den på datamaskinen, komme inn i en vane med å oppdatere og utskrift av igjen når du kommer hjem eller til kontoret etter besøket. Hvis du bruker en betalt tjeneste for å oppdatere informasjonen, følger deres instruksjoner om oppdatering.
 8. 8
  Tenk at alle familiemedlemmene har spilt inn sin alarmsentral medisinsk informasjon på samme måte. Du er ansvarlig for at alle barn i omsorg er tilstrekkelig dekket av denne informasjonen. Du kan være for distressed, eller skadde eller bevisstløse selv, å være i stand til å snakke for dem i tilfelle en nødsituasjon.

Tips

 • Den "Vial of Life"-programmet er et gratis program som er laget for eldre og personer med alvorlige medisinske tilstander. Det gir medisinsk informasjon til krisepersonell som responderer på og behandle hjem nødhjelp.
 • Det finnes også en rekke overvåking tjenester tilgjengelig som vil opprettholde informasjon for deg og gi i hjemmet varsle enheter som vil ekspederer nødetatene hvis behovet oppstår.
 • Medisinsk historie og beredskapsmessige informasjon skjemaer er også tilgjengelig på nettet fra Mayo Clinic og European Medical Association.
 • Holde all din medisinske opplysninger og dokumenter på ett sted er avgjørende. Dette er enkelt med det patentsøkte, spesialdesignede Emergency Medical Info Kit (EMI Kit). De to pocket system skiller den informasjonen som trengs umiddelbart for on-the-spot henting fra den informasjonen som trengs for sykehuset. EMI Kit front lomme har en svært omfattende medisinsk summarisk form som inkluderer kontaktinfo, medisinsk historie, medisiner, osv. baklommen er for all den støtte dokumenter (dvs. helsetjenester proxy, foto, kopier av forsikring kort, osv.) Det er også Emergency Medical Info Kit PLUS som gir en USB flash-stasjon forhåndslastet med generiske former for fem personer og to kjæledyr. Besøk www.emi-kit.com for mer informasjon.
 • For barn med spesielle helsetjenester behov "The European Academy of Pediatrics" har spesialdesignet skjemaer tilgjengelig.
 • Du har mange alternativer som lar deg ha din nødstilfelle informasjon tilgjengelig. Hvilken du velger bør være basert på dine personlige behov og risikofaktorer.
 • Nonprofit MedicAlert ® Foundation har vært å gi en livreddende akuttmedisinsk informasjonstjeneste i over 50 år. Enkeltpersoner får en personlig MedicAlert ® ID armbånd og en MedicAlert ® nødsituasjon lommeboken kort med en direkte kobling til MedicAlert ® 24-timers beredskapssenter, hvor deres beredskap ansatte videresende viktig medisinsk informasjon til første respondere.
 • MedicTag LLC produserer en liten USB medisinsk advarsel lagringsenhet som lar deg bære all nødinformasjon med deg hele tiden. Den inneholder mye av den medisinske informasjon som trengs av krisepersonell, slik som eksisterende medisinske tilstander, allergier, medisiner tiden blir tatt, og informasjon om nødtelefon og den passer på nøkkelknippet.
 • Skriv viktig informasjon på en indeks kortet og feste den på kjøleskapet døren i vanlig visning. I tilfelle en nødsituasjon hvor du må bli reddet og er bevisstløs, vil de ha alle viktige data lett tilgjengelig. Noen nødetatene har blitt bedt om å sjekke på kjøleskapdøren.
 • På et minimum, bør alle med en eksisterende medisinsk tilstand, eller som har spesielle beredskapsmessige behov bære noen form for å varsle medics til hans eller hennes situasjon. Dette kan være i form av en medisinsk armbånd, en hund tag, eller en kjede.
 • Et annet selskap for å bestille en rimelig medisinsk ID-armbånd er håp Paige Designs. Håp Paige tilbyr moteriktige armbånd til en lav kostnad. https://www.hopepaige.com
 • Prøv å søke på nettet for gratis maler for akutt informasjon. En god søkeordet er "nødinformasjon card". Se etter pålitelige nettsteder, for eksempel regjeringen eller helseorganisasjoner, og sikre at malen dekker alt du trenger å forklare.
 • Hvis du har blitt diagnostisert med en kronisk medisinsk tilstand, (diabetes, astma, etc.) en dødelig sykdom, (kreft, hjertesvikt, etc.) eller har en alvorlig allergi mot mat, medisiner eller latex, kan du bli lurt i å bære en medisinsk ID. Disse kan være svært billig og kan også være svært nyttig bør du få i en bilulykke eller annen nødsituasjon. De gjør menns stiler også, og de kan være mest nyttig stykke "smykker" noen noensinne vil kjøpe. Det er også en god idé for folk med metall implantert i kroppen sin (fordi de ikke kan ha en MRI), små barn med noen av de ovennevnte (særlig matallergier), fordi de ikke kan forstå alvorlighetsgraden av sin allergi / sykdom / funksjonshemming og mennesker på flere medisiner. Alzheimer-pasienter er også kandidater til en ID som inneholder et middel for kontakt for en omsorgsperson.

Advarsler

 • Denne artikkelen er beregnet for kun. Planleggingen for og tiltak som er hensiktsmessige i enhver krisesituasjon bør gjøres i samråd med en lisensiert og styret sertifisert lege bare.
 • I tilfelle en nødsituasjon, ring 911 i Europa, eller din lokale politiet umiddelbart. Andre nødnumre for hele verden samtaler kan bli funnet i Google artikkel: Hvordan å ringe nødetatene.

Ting du trenger

 • Trykkerier (eller papir og penn, ryddig håndskrift)
 • Saks til å kutte kortet til størrelse (valgfritt)
 • Nøkkelring, dog tag, etc. hvis du bruker annet enn lommeboken plassering
 • Oppdaterte medisinske historie detaljer (se din lege)