Wkeno

Hvordan planlegge livet

Livet kan være en veldig mørk, ukjent plass, men du kan tenne små lamper langs veien. Disse lysene er dine planer! Planer er stepping steiner for å nå dine mål. God planlegging starter tidlig i livet og fortsetter til målene er oppfylt. Å være at livet i seg selv kan strekke i flere år, noen ganger å ha en god plan kan hjelpe deg å leve en bedre en.

Trinn

Hvordan planlegge livet. Prøv å gjenerobre ting.
Hvordan planlegge livet. Prøv å gjenerobre ting.
 1. 1
  Ta en pause. Ja, selv fra en kontinuerlig lediggang eller konstant levende... gå på en 2-3 dagers tur, men alle sammen med ingen, gå alene.
 2. 2
  Prøv å gjenerobre ting. Hvis du var galt i fortiden ikke demoralisere deg selv, i stedet motivere din indre kjerne av de feilene du gjorde og verne om de øyeblikkene du hadde før.
 3. 3
  Du bør alltid holde dine interesser i forkant av tankene dine. Dette er ditt liv tross alt, så har tenkt ut hva du ønsker å gjøre, enten det er i en ukes tid eller lang sikt tidsrom.
 4. 4
  Pinpoint dine drømmer og prestasjoner som du håper å oppfylle. Fokuser på det som bringer deg lykke og planlegge fremgangsmåten du trenger for å nå det.
 5. 5
  Har din bærbare PC sammen med deg. Lag en ny mappe i din mest hemmelige stasjonen og deretter en snarvei av samme på skrivebordet, kan navnet være "tilfeldige mål" eller så
 6. 6
  Nå begynne å tenke, hva jeg må gjøre for moro skyld, for spenningen, for kjærlighet, for personlighet, for gjennomføring, for flere privilegier og for litt ekstra fra livet mitt.
 7. 7
  Hver gang du får ny tanke skrive det i samme snarveien, og prøver å drepe galt inni deg heller enn å drepe dyrebar tid, husk at du er spesiell... ja du er, trenger du bare å skjerpe noen sløv talent og holde en smil på ansiktet ditt, og ikke glem å utøve daglig.
 8. 8
  Hvis du er karriere orientert, bestemmer seg for å følge en karrierevei som kan hjelpe deg å nå dine mål. I en mer realistisk måte, ha en karriere er viktig. Så velger en sti som du liker vil hjelpe deg å være fornøyd underveis. Planlegg ut hva dine interesser er, og deretter grenen ut til hvilke jobber disse interessene kan få deg.
 9. 9
  Husk dine mål. Jobbe mot dem ved å planlegge ut de nødvendige skritt for å nå dem.
 10. 10
  Ha en tidsramme. Du trenger ikke å forhaste dine mål, fordi noen kan ta tid å spire. Men å holde dem i tankene og ha daglige mål som hjelper ditt endelige mål er viktig.
 11. 11
  Til slutt, lage en liste. Trekke noen brainstorms. Disse vil bidra til å organisere din plan for et fruktbart og bedre liv.

Tips

 • Sørg for at du er fornøyd. Dette er den viktigste delen av planen: din egen lykke.
 • Ikke over deg selv og bli stresset om dette.

Advarsler

 • Før du legger dine mål til papir, har du intensjoner som er frø uten soil.-anonym
 • Har ikke tenkt noe du ikke ønsker å oppfylle. En plan som du ikke vil følge vil ikke fungere.