Wkeno

Hvordan å slå blues

Det er et punkt i alles liv når ting får deg ned. Du har ingen energi, og ønsker ikke å gjøre noe, men sove og bo hjemme, men nøkkelen til å bli kvitt disse ned perioder føler seg godt om deg selv og ha tillit. Du er nødt til å gå av din rumpe til å gjøre det.

Trinn

Hvordan å slå blues. Drikk 1-2 liter ferskvann.
Hvordan å slå blues. Drikk 1-2 liter ferskvann.
 1. 1
  Drikk 1-2 liter ferskvann. Gjør dette hver dag.
 2. 2
  Kom deg ut av huset: gå en tur, gå til en restaurant, gå ut med venner, selv om du ikke føler for det.
 3. 3
  Bli med i en sport: det er mange idrettslag kan du bli med ut av skolen. Du kan starte på slike steder som YMCA.
 4. 4
  Delta i et treningsstudio eller trening hjemme: komme i form eller pumpe jern virkelig kan øke din selvtillit nivå.
 5. 5
  Hvis du bare ikke lyst til å gjøre noe, lytte til musikk, noe som inspirerer deg og gir deg motivasjon.
 6. 6
  Pass på at du spiser riktig: Når du er deprimert, vil du sannsynligvis ikke spise riktig (enten for mye eller for lite). Endre kostholdet og spise mer grønnsaker og frukt, husk at du er hva du spiser.
 7. 7
  Bli med i en klubb: Hvis du er i videregående skole, bli en samfunnstjeneste klubb, hjelpe andre gir deg en følelse av prestasjon og lykke
 8. 8
  Hvis du ikke er den sporty typen eller hjelpe typen: Øv noe og bli virkelig god til det, for eksempel musikk eller kunst. Spille musikk kan noen ganger virkelig la dine følelser ut i verden, og sørg for at du spiller med venner også. Også, noen ganger video game butikker vert turneringer på kortspill og Nintendo-spill, bare bli med og konkurrere for å teste dine ferdigheter med andre som deler dine interesser.
 9. 9
  Si noen bønner hvis du er religiøs, de vil hjelpe deg til å føle mer knyttet til deg selv.
 10. 10
  Hvis du ikke er religiøs prøve å lese moderne selvhjelpsbøker som gir moderne meditasjonsteknikker som du kan gjøre.
 11. 11
  Gå ut og danse

Tips

 • Humøret avhenger sterkt på kostholdet ditt, så prøv å spise sunt i stedet for å spise junk food.
 • Finne ut hvilke aktiviteter du gjør når du er lykkelig, at du ikke gjør når du er deprimert. Noen ganger gjør disse tingene kan bidra til å løfte humøret.
 • Depresjon er ofte forbundet med sorg eller tap. Finne sunne måter å trøste deg selv kan hjelpe deg å komme gjennom depresjonen.
 • Folk bruker mer tid alene når de er deprimerte enn når de er lykkelige. Forsettlig å tilbringe tid med andre mennesker kan bidra til å løfte humøret. Dette krever ikke nødvendigvis kontakt med folk hvis samspill er for vanskelig til å begynne med. Noen ganger bare å komme seg ut av huset og være rundt mennesker (bruke tid på et bibliotek, musikk-butikk, idrettsarrangement, eller mall) kan hjelpe, selv om du fortsatt er alene.
 • Heve din tillit nivå er nøkkelen til å komme seg gjennom depresjon. Så ikke nøl med å komme ut der og bli med i en klubb eller ta opp en hobby.
 • Spis frokost, lunsj og middag som en familie sammen.

Advarsler

 • Hvis disse følelsene vedvarer i mer enn én måned, søke profesjonell hjelp. Du kan bli klinisk deprimert.
 • De fleste mennesker har tanker om selvmord på enkelte punkt i tid, selv om folk flest ikke handle på disse tankene. Hvis du av og til tenker på selvmord, ikke la dette skremme deg. Men stoler du gjøre for å snakke med om dette. Hvis det ikke er noen som du føler deg komfortabel diskutere dine tanker om selvmord, oppsøke en krise linje, selvmord hotline, eller en mental helse byrå. Dette gjelder spesielt hvis du har konkrete planer om hvordan du skader deg selv, når eller hvor du gjør det, til hensikt å følge gjennom med planen din, eller hvis du har fått midler til å gjøre det.