Wkeno

Hvordan å slippe sinne

Har du noen gang ønsket å rive opp noe bare fordi du er virkelig sint? Kan du stoppe deg fra punching et hull i veggen? Noen ganger du bare ikke kan holde sinne inne i deg selv, og du trenger bare å ta det ut på noe. Kort tid etter selv, få deg i trøbbel for det, eller kan skade deg selv. Her er noen tips for å slippe det mer produktivt:

Trinn

Hvordan å slippe sinne. Begynne å gå til anger management klassen.
Hvordan å slippe sinne. Begynne å gå til anger management klassen.
 1. 1
  Prøv å meditere. Gjør dette hver dag for å roe nervene, og du vil ikke få så sint til å begynne med. Meditere roer sinnet og hjelper deg med dine problemer. Du kan være i stand til å tenke klarere også. Noen ganger meditere kan gjøre deg følelsesløs for resten av dagen. Det fjerner mye stress og gir deg et bedre syn på verden. Sørg for at du mediterer sted stille, hvis barna kjører og skriker når du mediterer, det vil bare gjøre deg mer sint.
 2. 2
  Prøve å sove. Søvn beroliger deg og bli kvitt spenninger. Det er så effektiv at du kan ende opp med å våkne uten å merke at du var sint.
 3. 3
  Presse opp hånden. Ikke gjør det i form av en knyttneve, men heller prøve å bøye fingrene i stedet for hele hånden for å slippe sinne. Hvis du legger hånden til en knyttneve, så vil du stille deg selv for å såre noen ved å slå dem. Som kan få deg i trøbbel. Noen mennesker blir så sint at de saksøke og se på akkurat hvor lenge at problemer vil vare!
 4. 4
  Bli aktiv. I stedet for å ta den ut på mennesker eller deg selv, ta det ut på din sykkel eller trener. Ikke bare er det bra for din vrede uttak, men det er også bra for for helsen.
 5. 5
  Få en stress ball. Klem dette for å gjøre sinne utgivelsen mer moro! Du kan presse disse ballene mye, pop den i vesken eller lommen og klem det som du går, ta bussen, sitte ved skrivebordet eller foran TV-en. Det er bare en kreativ måte å gjøre trinn tre.
 6. 6
  Ta dype åndedrag. Det roer alltid nervene ned. Det er bare en liten meditasjon som frigjør litt stress om gangen. Det har ikke så mye effekt som virkelig meditasjon gjør, men det gjør kjøpe deg rolig ned tid.
 7. 7
  Se en terapeut. En terapeut kan hjelpe deg å regne ut de underliggende følelser og motivasjoner bak sinne. Dette er spesielt nyttig hvis følelsene er rotete, uklar og uklart for deg, men du bare føler en stor ball av sinne før deg. Ikke bli så sint at du skader terapeuten fysisk skjønt. Hvis du seriøst tror dette kan være et problem, advare terapeuten som skal sørge for noen andre er i rommet med deg eller foreslå alternativer.
 8. 8
  Begynne å gå til anger management klassen. En slik klasse kan hjelpe deg mer enn en terapeut kan og kan best gjøres i forbindelse med therapy.These klasser er veldig viktig hvis din vrede skjer for å være veldig alvorlig, med mindre du ønsker å håndtere dine problemer for resten av livet.
 9. 9
  Telle baklengs 10-1, veldig sakte.
 10. 10
  Finn det morsomste du kan (youtube har mange morsomme videoer). Ler kanskje ikke hva du vil gjøre når sint, men det kan virkelig hjelpe hvis du åpner deg opp til det.
 11. 11
  Prøv og hør på musikk eller gå over til din venns hus og snakke om problemene dine, eller du kan gjøre det du elsker å gjøre (f.eks. Spille videospill, anime, Facebook, etc...)
 12. 12
  Prøv og gå i dvale, lufte hunden, trene, gjøre lekser, se på tv, osv....
 13. 13
  Prøv å skrive i en journal om sinne og avlaste alt stress du har og gjøre tidsskriftet privat, slik at du kan si hva du vil og prøv å ikke vise noen din journal, gjøre det personlig om hva noensinne din sint om.
 14. 14
  Spis noe du liker som er sunt. Det vil gjøre at du føler deg så mye bedre!
 15. 15
  Snakk om det. Bruke ikke-voldelig kommunikasjon ( http://en.wikipedia.org/wiki/Nonviolent_Communication ). Snakk helst med den personen du er sint. Hvis du tror han / hun kan reagere med voldelige handlinger eller ord, snakke om det med en venn.

Tips

 • Unngå alt som gjør deg sint (dvs, ikke snakk, e-post eller chat for alle som vil ved behov eller stadig gjør deg sint). Hvis du føler at sinne begynner å ta kontroll, bare slippe emnet om det er et spill eller en kamp. Gjøre noen av trinnene ovenfor for å slippe sinne hvis det hjelper. I stedet for roping på alle, kan du prøve en vittig kommentar i stedet. Hvis ingen av disse løsningene fungerer, søke psykologisk hjelp. Disse trinnene er garantert å stoppe alt som sinne.
 • Finne en fin, hard stykke tre og hacke på det med en øks. Det er en bedre måte enn å treffe puta fordi det fører til skade på skogen og er en flott sinne stikkontakt.
 • Tenk på noe du liker eller gjøre noe du liker. For eksempel lytte til musikk. Even "brutal" musikk vil hjelpe hvis du liker sjangeren.
 • Tegne hva du tenker. Det kan være en stor utløp for alt du har bygget opp inne i deg selv.
 • Kast en pute på veggen din.
 • Be for ro og et klart sinn.

Advarsler

 • Forslagene i denne artikkelen vil bare stoppe sinne for at det ene øyeblikket, men ikke resten av livet. For dette, må du være dedikert til å finne kjernen av sinne og håndtere den permanent.
 • Hvis du prøver noen av disse, men til ingen nytte, kan de gjøre deg mer sint.