Wkeno

Hvordan å smile når du tror du kan ikke smile

Hvordan kan du når du føler at du ikke kan smile? Enten du føler for blå til å se glade, eller virkelig kan ikke smile på grunn av et fysisk problem, kan du likevel vise andre din glødende personlighet. Kommuniser smilet ditt en annen måte slik at uansett hvem du er i samspill med de vet hvor glad du føler.

Trinn

Hvordan å smile når du tror du kan ikke smile. Tvinge det smilet på ansiktet ditt, uansett hvor negativ en stemning du er i.
Hvordan å smile når du tror du kan ikke smile. Tvinge det smilet på ansiktet ditt, uansett hvor negativ en stemning du er i.
 1. 1
  Tvinge det smilet på ansiktet ditt, uansett hvor negativ en stemning du er i. Selv om du hater guts til personen du ser på, prøv å se behagelig. Du trenger ikke å vise tenner i et Cheshire cat glise. En enkel smil vil gjøre.
 2. 2
  Selv om du fysisk ikke kan smile på grunn av en skade, fødsel defekt, eller munn vakt, kan du fortsatt projisere et smil gjennom kroppsspråk - Stå oppreist, hold hodet opp, ikke rynke pannen, og smile med øynene.
 3. 3
  Bruk klær som smil. Legg til din positivt kroppsspråk fargen på lykke. Gul er fargen for pålitelighet. En myk gul er ikke-truende og vennlig. Varme farger er innbydende om den gule familien. Golds, brunt, gull-appelsiner, er alle pålitelige farger av vennskap. Blues er passive og rolige farger. I det visuelle språket, myke blues projisere en stillhet og ro ro. Unngå røde som er for aggressive og truende.
 4. 4
  Lær kunsten kommunikasjon gjennom andre gester. Hver farge, form, og form har en psykologisk betydning som taler til alle og enhver skapning på et ubevisst nivå. Lær betydningene av subliminal kommunikasjon, og du kan smile uten engang å flytte en leppe.

Tips

 • Clean deg selv opp, børste håret, ta på noe godt uten hull eller flekker. Et positivt selvbilde kan være hoppe startet med et friskt utseende. Et smil er sikker på å følge.
 • Tenk på noe lykkelig. Fokus på det før det som plager deg er i bakgrunnen. Dette vil bidra til å opprettholde ditt smil til det blir et genuint uttrykk.
 • Noen ganger må du starte ballen rulle for å endre stemningen fra trist til glad. En enkel smil kan forandre mye!
 • Når du smiler, andre vil smiler tilbake. Jo flere folk smiler tilbake på deg, jo mer vil du ønske å smile. Før lang tid, vil du innse at du ikke lenger er falsk at smil.
 • Du bør smile til noen som mobber deg, eller gjør narr av fordi de tenker kanskje at du ikke er den rette personen til å plukke på, og du kan ha en annen ny venn.

Advarsler

 • Prøv å ikke fokusere på problemet som er å gjøre det vanskelig for deg å smile.
 • Hvis du er følelsesmessig distressed, kan tvinge et smil virke mot sin hensikt. Fornektelse av negative følelser vil bygge opp i det lange løp og forvirre folk som kan gi støtte.
 • Unngå å henge rundt negative mennesker som tilbringer sin tid på å snakke ned alt og kritiserer alle. Noen ganger kan en endring av miljøet bidrar til å lindre stress som holder smilet borte. Det er lettere å smile hvis noen smiler tilbake til deg.
 • Vær oppmerksom på dine verbale kommunikasjon, for å unngå å sende negative signaler til andre. Unngå å lute og klær som er deprimerende i form og farge. Husk å smile med hele ditt vesen, og det vil være lettere å lime en på ansiktet ditt.