Wkeno

Hvordan bli selvstendig

Lei av å stole på andre, for eksempel foreldrene dine om hjelp? Lyst til å lære å stole på deg selv? Denne guiden vil gi noen grunnleggende trinnene i å oppdage din egen uavhengighet. Din familie er et viktig støtteapparat, men når du er en voksen, må du lære hvordan du kan sørge for selv. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å starte din egen familie og sørge for andre i fremtiden.

Trinn

Hvordan bli selvstendig. Finn en jobb og få leid.
Hvordan bli selvstendig. Finn en jobb og få leid.
 1. 1
  Finn en jobb og få leid. Det kan være behagelig å hoppe ut på å jobbe og bo på dine foreldres hus, men det vil ikke utvikle deg som individ, med mindre du går på skole eller høyskole heltid med foreldre som støtter din innsats. Uten din egen, selvstendig liv, til slutt, vil du innse hvor stillestående og deprimerende livet ditt kan bli, hvis du ikke splittet fra foreldre.
 2. 2
  Registrer deg for en bankkonto. De fleste banker tilbyr en brukskonto og sparekonto sammen, i én praktisk pakke. Noen selskaper, institusjoner og organisasjoner krever at du har minst en brukskonto (noen bare betale ansatte via direkte innskudd elektronisk, ikke av en betal sjekk). Pengene du tjener som ikke er nødvendig for dine egne utgifter bør settes inn i en sparekonto til du er klar til å være uavhengig.
 3. 3
  Spare penger, betale selv. Spare så mye som er rimelig mulig. Dette vil hjelpe deg å lage en, siden livet kan være uforutsigbare til tider. Forbedre kvaliteten på livet ditt ved å sette til side et bestemt beløp penger hver måned. Det er slike ting som ulykker, som kan oppstå når du minst venter det.
 4. 4
  Dumpe de dårlige påvirkninger i livet ditt. Ikke bryte vennskap med mindre absolutt nødvendig. Lær å holde en sunn avstand. Selv om disse vennene er "helt kult", de kan bare holde deg tilbake fra å bryte ut på egen hånd. Også, hvis du føler at dine venner vil holde deg tilbake i livet, flytte på.
  Gjør noen bedre / smartere venner (mens elske dine gamle venner), stige opp av utdanning fra foreldrenes sosioøkonomiske status. Du kan velge å flytte til en annen by eller stat for å finne muligheter. Følelser av hjemlengsel er bare midlertidig, men gjør fremskritt (som definerer suksess) kan vare en levetid.
 5. 5
  Lei ditt eget sted. Ingenting sier uavhengig som å ha din bolig, selv om det er bare et rom ved eller i nærheten av din jobb eller skole. Det kan være vanskelig, men fortsette å jobbe slik at du kan ha din egen plass. Dette vil oppmuntre deg til å heise deg ut av livet avhengig av foreldrene, som en rutine der du står fast.
 6. 6
  Bestemmes. Aldri tviler på at du kan gjøre fremgang, selv om det er tilbakeslag - advance igjen. Tenk at fremgang mot målene dine er hvordan man skal måle slags suksess. Oppdag dine interesser og retning i livet, deretter definere dine mål å komme dit. Den personen som kan stoppe deg fra å gjøre ting som beveger seg mot dine egne mål er deg selv.
 7. 7
  Fortsette på skolen eller få opplæring i et godt handel eller forbedre evner og ferdigheter. Lær en handel - til å begynne en ekte karriere (ikke bare for penger, eller du kan sette seg fast i en blindvei linje av arbeid). Hvis du dropper ut av videregående skole, vil jobben din og / eller karriere alternativer bli sterkt begrenset. Gi college en sjanse, selv ett år på college. Tjen en grad eller en handel school diplom ved å henge noen aktiviteter som trekker deg ned i en felle / brunst.
 8. 8
  Og for eldre mennesker, prøver å gjøre flere ting på egen hånd som å få ut mer uten partneren din, lage din egen plass.

Tips

 • Være en god husmor. Du vil føle deg godt om å være på egen hånd i et rent miljø. Ren som du går, rydde litt hver dag for å hindre en overbelastning følelse etter alt hoper seg opp.
 • Hvis du ikke kan lage mat, eller du aldri har prøvd, starte med en enkel oppskrift. Hvis du kan lese og følge instruksjonene, kan du lage noe du setter tankene dine til!
 • Overgangen vil bli lettere når du begynner å betale dine egne regninger og lage dine egne innkjøp. Kjøp din egen dagligvarer (hvis du ikke allerede).

Advarsler

 • Være uavhengig er ikke å være alene med deg selv. Du bør ta vare på foreldrene dine, selv når du ikke leve med dem. Dette er fordi å være uavhengige midler du kan hjelpe deg selv og din familie.
 • Sørg for å sette penger til side for regninger når du flytter ut på egen hånd. Husleie, verktøy, vaskerom, drivstoff, dagligvarer, etc.
 • Hvis du ikke prøver å gjøre dette før fylte 18 dette kan begrense deg selv om du har en high school diplom. Begrense betyr noen selskaper vil se på deg som en ansatt prospekt og kreditt vil ikke vokse!