Wkeno

Hvordan å slutte å drikke alkohol ved hjelp av anti craving medisiner

En ny familie av medikamenter er nå tilgjengelig for å behandle alkoholisme, akkurat som leger begynte å behandle depresjon med medisiner en tiår siden. Flere anti-craving meds har blitt introdusert og vil radikalt endre måten leger hjelpe sine pasienter. Disse stoffene vanligvis jobber på midten av hjernens reseptorer for å lette tilbaketrekking, sløv craving og kjedelig eufori tilhørende drikke. Når den brukes sammen med et omfattende program med rådgivning, ernæring og støtte, kan de være svært effektive. Noen medisiner, som Naltrexon og Acamprosate, er godkjent av FDA for dette formålet. Andre, som Topiramat er rimonabant, eller baklofen foreskrevet off label for å hjelpe pasienter begynne et program av alkohol opphør.

Trinn

Hvordan å slutte å drikke alkohol ved hjelp av anti craving medisiner. Gjøre en ærlig egenvurdering om drikkingen din.
Hvordan å slutte å drikke alkohol ved hjelp av anti craving medisiner. Gjøre en ærlig egenvurdering om drikkingen din.
 1. 1
  Gjøre en ærlig egenvurdering om drikkingen din. Vurder å bruke "buret" vurdering. C: Har du noen gang følt at du trengte å kutte ned på drikkingen din? A: Har folk irritert deg ved å kritisere din drikking? G: Har du noen gang følt skyldig om drikking? E: Har du noen gang følt at du trengte en drink først i morgen (eye opener) til jevn nervene eller bli kvitt en bakrus? Hvis du svarer ja på noen av disse spørsmålene, trenger du sannsynligvis å søke hjelp. Andre tegn på alkohol avhengighet omfatte manglende evne til å kontrollere hvor mye du drikker, abstinenssymptomer som skjelving eller angst hvis du slutter å drikke, søvn forstyrrelser og fysiske symptomer som væske buildup, dårlig sårtilheling og gastrointestinal blødning. Jo før du søker behandling, jo bedre.
 2. 2
  Forskning anti-craving medisiner fordi denne tilnærmingen er relativt nytt for mange helsepersonell. Til syvende og sist, vil du ønsker å arbeide i partnerskap med legen din finne ut hvilken medisin som er mest hensiktsmessig basert på din helsetilstand, mulige interaksjoner, bivirkninger, og andre faktorer. Gjennomgå så mye informasjon som mulig om hver av de anti-craving medisiner du kan finne, inkludert kliniske studier om deres bruk og effekt. Søk online magasin og avisartikler om deres bruk, effektivitet og bivirkninger. Ikke basere din mening om opplevelsen av andre individer, men samle så mye utfyllende informasjon som du kan før du besøker legen. Avhengig av lege du besøker, kan du være mer kunnskapsrik om spesifikke medisiner som du er interessert.
 3. 3
  Gjør din avtale. Behandling for alkoholisme ikke krever en svært dyktig avhengighet ekspert, men det er nyttig å ha en betrodd helsepersonell som vil lytte til deg. Oppsøk noen du er komfortabel med og som du tror vil respektere dine ønsker. Pasienter ofte foretrekker å se en lege utenfor deres normale omsorgsperson. Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å vurdere å besøke en mental helse utøveren fordi de ofte er mer komfortable forskrivning medisiner for å behandle avhengighet. Hvem du ser, være ærlig om din helsesituasjon, men forstår informasjonen - med mindre annet er angitt - vil bli notert i journalen din.
 4. 4
  Forvent en kunnskapsrik lege for å kjøre en rekke tester, som kan inkludere en fysisk eksamen, en GGT (blod kjemi test for å vurdere leverfunksjonen), en CDT (en mer følsom blood test) og en evaluering etter tegn på komplikasjoner på grunn av alkoholbruk som for eksempel magesmerter, hjerteproblemer, uttak eller skrumplever.
 5. 5
  Vær forberedt på å motta en henvisning for individuell rådgivning eller gruppe-baserte møter som skal gjøres i forbindelse med terapi. Support er en viktig del av prosessen. Hvis du er villig til å besøke en lokal terapeut eller en 12-trinns gruppe, vurdere å besøke en online alkohol utvinning forum, hvor du kan delta anonymt. Hvis mulig, finne noen som er startet en lignende diett og "kompisen". Dette kan være enormt terapeutisk.
 6. 6
  Vurdere å akseptere en kortsiktig resept på et benzodiazepin som valium eller ativan dersom legen mener det er nødvendig. Det er ofte nyttig for sent stadium alkoholikere å administrere abstinenssymptomer. Legen din bør først screene for tilstedeværelse av andre medisiner for å unngå interaksjoner som over-sedasjon.
 7. 7
  Følg instruksjonene for dine medisiner nøye og rapportere eventuelle forstyrrende bivirkninger på en gang. Hvis du er altfor følsomme for medisiner, må du kanskje redusere initialt å minimere uønskede effekter. Les materialet som følger med medisinen for alle potensielle bivirkninger, også de kan legen ikke har nevnt. Overvåke helsen din nøye.
 8. 8
  Prøve og lage så vellykket et miljø som mulig. Fjern all alkohol fra huset ditt. Oppmuntre støtte fra samarbeidspartnere eller andre i hjemmet og understreke viktigheten av dette arbeidet hvis de ikke allerede er klar over det. Hvis det er nødvendig, ikke delta på sosiale funksjoner tidlig hvis du føler de vil gi for mye fristelse. Hold deg unna forbinder med hvem du normalt drikke. Meld deg på kveldskurs, bli med i en frivillig gruppe, eller delta i andre aktiviteter som vil holde deg opptatt. Mange rapporterer de "witching timer" mellom 5 og 20:00 for å være den vanskeligste. Hvis det er tilfelle for deg, prøv og endre tidsplanen, i hvert fall tidlig, slik at du er opptatt i løpet av disse timene.
 9. 9
  Tenk medisiner som bare * en del * av en viktig, mangesidig terapi. På denne tiden, bør du også være fokus på å gjenopprette kroppens mentale, emosjonelle og fysiske helse. Hvis du ikke trener regelmessig, er dette en utmerket mulighet til å begynne, som du vil oppta tid en gang fylt drikking, mens du fremme frigjøring av endorfiner og løft depresjon. Forbedre kostholdet ved å øke hele korn, grønnsaker og frukt og redusere sukker, noe som vil ytterligere dempe suget etter alkohol. Drikk mye vann. Begynn et program for forbedret kosttilskudd, med fokus på vitaminer, mineraler, aminosyrer og urter som vil bidra til å gjenopprette, fornye og vedlikeholde en sunn, alkohol-fri livsstil. Spar tid hver dag for avslapning, positiv visualisering, selvhypnose, og andre nyttige strategier for å omprogrammere atferd. Fokus på å eliminere drikking triggere og se inn i fremtiden for å "se" frisk person du vil bli.
 10. 10
  Følg opp med legen din for å rapportere fremgang. Hvis du gjør det bra, kan han / hun vil at du skal avvenne av medisinen, eller basert på tilbakemeldinger fra dere, kan forlenge resept. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene eller lider bivirkninger, kan det være lurt å vurdere å endre dosen eller med en annen anti-craving medisin.
 11. 11
  Ikke skamme seg hvis du ender opp på behandling på ubestemt tid. Akkurat som diabetes, er alkoholisme en kronisk, ofte progressiv, langvarig sykdom som ofte krever farmakologisk intervensjon. Nå som forskere er i ferd med å dekode hjernens vanedannende veier, de endelig har en måte å ta reseptorer som resulterer i craving.
 12. 12
  Fortsett å integrere andre viktige strategier inn i programmet, særlig når du dose ned fra noen medisiner. Dette omfatter ernæring, kosthold, trening, kosttilskudd, og positiv visualisering - for å bidra til å opprettholde sunne nye livsstil.

Tips

 • Belønne deg selv for dine prestasjoner. Unn deg selv når du når en nøkternhet milepæl (en dag, en uke, 30 dager, tre måneder, ett år, etc.) Og husk å ikke gi opp hvis du tilbakefall. Bedringens vei er ikke alltid rett og smal.
 • En rekke medisiner er foreskrevet for alkohol ute og opphør. Du kan finne mye informasjon på farmakologi nettsteder, men gjør et søk på nettet etter "PI" (preparatomtale) ark for hver enkelt, og du vil finne mye mer detaljer før du snakker med legen din. Medisiner oftest foreskrevet for å kontrollere suget typisk inneholde: Acamprosate, baklofen, Naltrexon, Ondansetron, Revia, rimonabant, Topiramat og Vivitrol.
 • Alternative behandlinger har blitt stadig mer populært i adressering alkoholisme. Gjøre noen undersøkelser og vurdere å legge akupunktur, EFT (Emotional Freedom Technique), hypnoterapi, terapeutisk massasje, eller andre tilnærminger.
 • Åndelighet er ofte en svært viktig komponent i å oppnå edruelighet. Faktisk har det blitt dokumentert i kliniske studier for å være nyttig for dem som sliter med avhengighet. Enten du fortsetter å følge en tradisjonell religion eller velge å utforske nye stier opplysning, refleksjon og selvbevissthet at resultatet kan være svært kraftig og meningsfylt i din søken etter nyvunne helse.
 • Abonner på online blogger, nyhetsbrev og nettsider som presser ut informasjon om nye utbygginger i avhengighet forskning. Det er viktig at du blir en talsmann i din egen helseplan. Ofte pasienter er så godt informert om nye utbygginger som de leger som behandler dem!
 • Hvis du ikke har umiddelbar eller enkel tilgang til en medisinsk bibliotek, for å søke på Google Scholar finne gode sammendrag fra kliniske tidsskrifter om medisinering / s der du er interessert.

Advarsler

 • Utrolig, noen opplever er deres planer for nye funnet nøkternhet sabotert akkurat som hjemme. Partnere kan frykte å miste en drikking kompis eller kontroll over en kompis. Harme kan beskjære opp. Sammenhengene endres. Være forberedt på dette på forhånd, og ta det hvis du tror det vil være et problem. Du trenger støtte fra alle sektorer i løpet av denne svært viktig tid.
 • Ikke anta en "magisk pille" vil fikse alkoholproblem. Alkohol avhengighet er en alvorlig og komplisert helsetilstand. Medisiner kan være enormt nyttig i å eliminere fysiske suget, men du må likevel ta opp de underliggende årsaker som forårsaker du å drikke. Her er der det virkelige arbeidet begynner, og det er en fantastisk mulighet til å snu livet ditt rundt. Men hvis du forventer å finne frelse i en resept, kan du være dypt skuffet.
 • Vær forberedt: dine leger kan avvise ethvert forslag om å forskrive medisiner. Husk at den gjennomsnittlige lege mottar om lag 12 timer med trening i behandling av avhengighet under hans eller hennes medisinske skolegang, og noen er dårlig forberedt på å håndtere denne vanskelige helse bekymring. Du må være proaktiv og finne noen til å hjelpe deg. Hvis legen snur deg bort, insisterer på en henvisning, og ikke gi opp før du finner noen som er villig til å samarbeide med deg
 • Cravings kommer ut av det blå, noen ganger måneder eller år senere. Være forberedt for dem. Øyeblikk av stress, sult eller søvnmangel kan bidra til disse lyster. Har en strategi på plass, en venn til å ringe, eller noen handlingsplan når og hvis en craving treff
 • Noen mennesker viker unna fra å besøke sine leger og bare bestille anti-craving medisiner fra nettapoteker. Du må være forsiktig fordi mange av disse stoffene er kraftige og kan ha alvorlige bivirkninger eller kan samhandle med medisiner du er i dag. I tillegg kan du ikke være sikker på omdømmet til apotek fra hvem du bestiller eller kvaliteten på produktet de sender deg. Det er klokt å gjennomgå et program med omsorg og veiledning av en kvalifisert helsepersonell, og for å kjøpe medisiner fra en pålitelig kilde.