Wkeno

Hvordan å vokse medisinsk marihuana

Flere og flere land som tillater bruk og dyrking av marihuana til medisinske formål. Mange medisinske organisasjoner støtter bruk av medisinsk marihuana som foreskrevet av en lege, som for eksempel European College of Physicians. Det er mange steder i verden hvor bruk av medisinsk marihuana er lovlig (f.eks Nederland) og semi-legal (f.eks USA - lovlig på statlig nivå i noen stater, men ulovlig på et føderalt nivå). Hvis du har en resept for medisinsk marihuana, men kan ikke finne en kilde, og den voksende av medisinsk marihuana er lovlig i landet ditt og lokalitet, kan det hende du trenger for å dyrke din egen.

Trinn

Hvordan å vokse medisinsk marihuana. Få en resept fra en lege.
Hvordan å vokse medisinsk marihuana. Få en resept fra en lege.
 1. 1
  Få en resept fra en lege.
 2. 2
  Velg frøene etter den medisinske tilstanden som blir behandlet. Indica belastning er en middel, som vanligvis brukes til å lindre symptomene på multippel sklerose, muskelkramper, skjelvinger, mobilitet problemer og smerte ledelse. Den Sativa belastningen er mer av et sentralstimulerende, mer passende for appetitt stimulering, migrene, smerter, kvalme, og ofte brukt av HIV / AIDS og kreftpasienter og tar evigheter å modnes. Så egentlig gå for hybrider og få det beste fra begge verdener.
 3. 3
  Finn et sted med nok lys. Hvis utendørs eller i et drivhus, er minst 6 timer sollys nødvendig. Hvis innendørs sørge for at plantene bladene er alle sterkt opplyst og får nok lys. Du vil kreve et høytrykk natrium pære for den første veksten, og en annen varighet av lys syklus: 18/6 for vegetasjonen og 12/12 for den blomstrende etapper.
 4. 4
  Spire frøene. Det er mange måter å gjøre dette. En måte er å fylle en kopp med varmt vann og slippe frø i den. Oppbevar dem på et mørkt sted i ca 1-3 dager. Når du ser en hvit rot spratt ut av frø, er det på tide å plante. En annen måte er å fukte et papirhåndkle og sette frø i papirhåndkle og kaste den og lagre den på et mørkt sted for rundt 1 til 3 dager. Eller beste måten er bare å bruke Grodan cudes. Du trenger ikke å spire frøene, men hvis du gjør det, øker det sjansene for at du har en plante spire.
 5. 5
  Bestem om marihuana bør vokst organisk eller ved hjelp av kunstgjødsel. Anlegget vil være røkt, og derfor kan det være sunnere å bruke naturlige ingredienser. Kjemikalier kan gi knoppen en uønsket kjemisk smak, men kan være billigere og enklere å dosere nøyaktig.
 6. 6
  Plante frø i starteren jord i en liten gryte. Frø bør vanligvis spiret i starteren jord eller ubefruktet jord, som befruktet jord kan skade den unge planten. Frø bærer med seg sin egen tilførsel av næringsstoffer for første veksten. Pure torvmose eller meget lite gjødslet torv mose kan brukes. Bland i noen perlitt slik at jorda forblir myke og godt luftet, som røttene krever oksygen og kan bli kvalt av tett jord. Vann forberedt jord også, så lage et hull ca 1/2 tommer i jorda og slippe frø i hullet med roten ned. Dekk til frø og holde jorda fuktig til babyen anlegget vises, og begynner å vokse. La planten vokse i denne potten for ca to uker. Gi anlegget med 18 til 24 timer lys per dag. Hvis du bruker kunstig lys, bruke lysrør. Ikke bruk kraftigere typer vokse lys. Ikke la planten blir for varmt eller for kaldt, 70 til 75F bør være god. Sørg for tilstrekkelig frisk, beveger luften med en liten vifte.
 7. 7
  Forbered det befruktede jord i en større pott. Ta en 5 gallon plante pott og rengjør den grundig. En enkel metode innbefatter først å fylle bunnen av potten med torvmose til omtrent en tomme. Du finner dette på din lokale hagesenter (k-mart, Wal-Mart). Dette hjelper kloakk at anlegget avgir, å renne godt. Deretter fylle potten til toppen med noen fine potting jord. Bruk en organisk jord blanding som VermiT brann. Hold deg unna Miracle Grow produkter. Mer kompliserte metoder som kan gi høyere kvalitet planter innebærer å blande sammen jord media og gjødsel i en egen beholder, og deretter legge dette til de fem gallon potter. Organisk jord blandinger kan bestå av en del perlite, en del wormcastings, og en del torv. Også blande i små, målte mengder gjødsel, som for eksempel flaggermus guano. Bruk en høy nitrogengjødsel i utgangspunktet, så dette støtter vegetativ vekst. Sørg for å lese gjødsel instruksjoner og ikke legge for mye gjødsel, da dette vil drepe planten.
 8. 8
  Overfør den unge planten. Grav et hull i den store forberedt potten og forsiktig fjerne den unge planten fra den lille potten. Dette innebærer å snu liten plante i potten sin mens du holder hånden over det øverste området av jord, så la anlegget og jord faller ned i hånden din. Denne jord vil bli holdt sammen av plantens rotsystem. Forsiktig plassere dette i hullet og forsiktig fylle hullet, være forsiktig med å altfor kompakt jord. Vanne jorda, men ikke over vann.
 9. 9
  Se den vokse. Anlegget bør få minst tre timer med direkte sollys per dag, og bør vannes når jorda føles tørr. Den beste vekst skjer når planten får 16 til 20 timer lys per dag. Aldri gi 24 timer med lys. Anlegget har aldri tid til å hvile før neste vekstperiode. Når dette mange timer med lys er gitt, er anlegget sies å være i vegetativ vekst, og det vil ikke blomst (så vil ikke produsere røyk-stand knopp) inntil ca tolv eller mindre timer lys er gitt per dag. Blomstring vil skje naturlig når planten dyrkes utenfor. Men hvis anlegget ble startet sent i sesongen, vil det ikke ha nok tid til å produsere tilstrekkelig eller kvalitet knopp.
 10. 10
  Indusere blomstring hvis ønskelig. Men sex planter tilsvarende. Kvinnelige planter vil komme fram et hår i inter-node og hannen vil produsere en ball. Hvis ikke sikker vente noen dager, tar det noen uker for pollen å bli produsert. Hvis vokser med kunstig lys, indusere blomstring ved å begrense timer med lys mottatt til ca 12 timer per dag. I de andre 12 timene av dagen, må anlegget være i stummende mørke for hele tiden. En svak nitrogen-, fosfor høy gjødsel benyttes under blomstringen stadium.
 11. 11
  Studer lufttemperaturer og holde plantene rundt 67 °. Utendørs du gjøre dette ved å studere dine årstider. Inne er dette gjort ved å lese av temperaturen og styre ventilasjonen. Legge til en timebasert eksplosjon av Co2 fra en elektronisk regulator og tank gir flotte resultater under blomstrende etapper. Enda bedre hvis du kjører det i løpet av overganger fase. (Første to ukene av lys blir satt på 12/12) tredje uke av 12/12 er den første uken av blomstring ikke får det galt!
 12. 12
  Sex anlegget. Du kan se om anlegget er en mann eller kvinne. En mannlig produserer ikke bud, gjør en kvinne. Du kan fortelle om anlegget er en mann hvis det er pollen sekker (ball) danner rundt der de viktigste stammen kobles til grenene. En kvinnelig har hvite hår (et hår) som kommer ut på det punktet. Et forstørrelsesglass kan brukes til å se etter de karakteristiske hvite hår, hvis halvparten blind. Kast de mannlige planter som de ikke er verdifulle kilder til medisinsk viktige bestanddeler, men kan brukes til å selektivt pollinere en enkelt blomst inne i en baggie over blomsten. Dette gir deg fremtidige frø som er tilpasset din jord og forhold.
 13. 13
  Høste anlegget. I ca 8-16 uker etter overgangen, bør anlegget være klar til å høste når de fleste av hårene slå fra hvit til rød. NOTE; for dispensary kvalitet cut når halvparten av tricomes er melkeaktig. For stor røyk cut når 10-25 stede er gult og resten melkeaktig. For høy CBD røyk kuttet når alle trichomes er gult. Undersøke dem med et 30-60x lupe eller sløyfe. Skjær den modne planten på de viktigste stammen over jorda, kuttet all solen etterlater noen forlater andre så blomst blader, og henge den opp ned på en klessnor i ca 6-7 dager ved 65-70'f og 50-55% luftfuktighet. Når spindelen ikke lenger er fuktig, og kan brytes ganske enkelt klippe av knopper fra stammen og starte herdeprosessen ved hjelp av kalkun poser til slutt sakte tørking. Jeg fjernet de dårlige retninger herfra fortelle deg å sette i i papirposer da dette vil føre til at klorofyll å bli sittende fast i anlegget tørker for fort. Google Ed Rosenthal, lærte han meg og resten av oss potheads!

Tips

 • Ikke klipp din plante i det hele tatt under blomstring, understreker dette anlegget og tar lengre tid å høste.
 • Den modenhet av anlegget, angitt med fargen på harpiksholdige krystaller (trichomes) på knopper, kan i stor grad påvirke den medisinske verdi av anlegget. En moden, medisinsk verdifull plante bør ha en god mengde gult eller rødlig trichomes.
 • Plassere noen ladybugs på anlegget for å beskytte den mot skadedyr.
 • Stammer som er høy i cannabidiol kan redusere angst, mens flekker som er høy i tetrahydrocannabinol (THC) kan øke angst. De fleste stammer er høy i THC ennå lav i cannabidiol.
 • Bare trimme den store viften går som blokkerer lys fra andre knopper og la resten.
 • Ikke overvann. En tommelfingerregel er heis potten når det føles veldig lys deretter vann, aldri vann når planter føles tungt.
 • Med blomst saks, klippe av noen bruning eller døde blader, hvis bladet er halvdød kuttet av den delen som er bare død, vil dette bidra til å gi mer næring og akselerere veksten av anlegget.
 • Gjødsel bør bare brukes etter rundt en måned å vokse. Deretter kan du gradvis legge gjødsel til jord.
 • husk å bruke en naturlig fertaliser hvis du bruker mirakel gro eller noe sånt du vil vokse et dårlig produkt. bruke fertalisers som kumøkk eller andre naturlige fertalisers.
 • Under blomstringen, kan du kutte viften går ut av anlegget slik de diagonale grener kan forbruke mer sollys for å vokse knopp. Knoppen vil vokse på de diagonale grener. Imidlertid må plante noen fan blader for å absorbere energi og vokse.

Advarsler

 • Selv om bruk av medisinsk marihuana er lovlig, kan vokse det ikke være. Sjekk din lokale lover.
 • La den gjøre sin egen greie. Prøv å ikke røre det for mye. Bare ta det når du må.