Wkeno

Hvordan finne trygg antianxiety medisiner mens de er gravide


Selv om mange medisiner er kontraindisert under svangerskapet på grunn av mulige effekter på fosteret, er det noen alternativer for behandling av angst trygt under svangerskapet. Følg trinnene nedenfor for å finne et trygt antianxiety medisiner for å bruke når du er gravid.

Trinn

Hvordan finne trygg antianxiety medisiner mens de er gravide. Spør om det er trygt å fortsette å bruke din nåværende medisinering.
Hvordan finne trygg antianxiety medisiner mens de er gravide. Spør om det er trygt å fortsette å bruke din nåværende medisinering.

Oppsøke helsepersonell for medisiner råd

 1. 1
  Spør om det er trygt å fortsette å bruke din nåværende medisinering. Mange antianxiety medisiner er ikke anbefalt for bruk i løpet av første trimester av svangerskapet på grunn av deres evne til å krysse morkaken til fosteret, potensielt forårsake fødselsskader, utviklingsmessige forsinkelser eller narkotika-avhengighet.
  • Benzodiazepiner (BZDs), trisykliske antidepressiva, fluoksetin, paroksetin, og visse andre antidepressive eller antianxiety medisiner kan forårsake fødselsskader eller komplikasjoner når de brukes under graviditet og bør unngås når det er mulig.
 2. 2
  Spør om vitenskapelig forskning som viser sikkerheten under graviditet for noen antianxiety medisiner du er foreskrevet. Selv om mer forskning er nødvendig, det laveste nyttig dose av mange Selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI) og mange antidepressiva kan ofte effektivt behandle angst under svangerskapet uten betydelige økninger i risiko for misdannelser eller postpartum spedbarn komplikasjoner.
 3. 3
  Noen bevis tyder på at risikoen for misdannelser øker med varighet og dosering av stoffet som brukes, så be om laveste effektive dose dersom medisinering anses nødvendig etter en konsultasjon med helsepersonell.
  • Hvis mulig, bør SSRI bruk reduseres eller begrenses i tredje trimester for å forebygge problemer med avhengighet og lavt aktivitetsnivå i den nyfødte.
  • Hvis du har en alvorlig psykisk tilstand, vil de fleste helsepersonell anbefaler fortsatt farmasøytisk behandling til tross for en potensiell risiko for barnet. Svangerskapsutfall pleier å være verre for kvinner med alvorlige tilstander som stopper medisiner under svangerskapet.
 4. 4
  Diskuter sikkerheten til antianxiety resepter med apoteket. Informer apoteket av svangerskapet og spør om sikkerheten av din foreskrevne antianxiety medisinering.
  • Farmasøyter har ofte god kunnskap om narkotika kontraindikasjoner og forskning for sikker resept narkotikabruk.
  • Be om informasjon om bivirkninger som kan føre til problemer for barnet (for eksempel endringer i blodtrykk), og indikerer et behov for å avbryte bruken.
  • Spør også om mulige interaksjoner av din antianxiety medisiner med mat, drikke og andre medisiner for å hindre farlige komplikasjoner.
 5. 5
  Være på vakt for eventuelle bivirkninger av antianxiety medisiner under svangerskapet. De hormonelle endringer forårsaket av svangerskapet kan påvirke pharmokinetics av ​​antianxiety medisiner, endre måten de jobber i systemet.
  • Hvis medisinen fører visjon endringer, pustevansker, svimmelhet, betydelig magesyke, eller andre bekymringsfulle symptomer, bør du oppsøke helsepersonell umiddelbart og be om å endre medisiner eller dosering.
 6. 6
  Be om å redusere dosen eller avvenning deg av av antianxiety medisiner, hvis det er mulig. Hvis du er bekymret for den potensielle effekten av antianxiety medisiner på fosteret eller hvis antianxiety medisiner som er trygge for gravide kvinner ikke er med på dine symptomer, kan du være i stand til å redusere eller avvikle bruken av medisiner bare for varigheten av din graviditet.
  • I noen tilfeller kan gravide redusere doseringen av antianxiety medikamenter uten å oppleve merkbare økninger i angst-relaterte symptomer.
  • Noen kvinner kan også være i stand til å gradvis avvikle bruken av antianxiety medisiner under graviditet eller amming ved å skalere tilbake på dosering over tid (for å hindre abstinenssymptomer).
  • Arbeid alltid med en lege for å trygt fjerne eller redusere medisiner, som noen antianxiety medisiner skape avhengighet.
 7. 7
  Be om profesjonell samtaleterapi. Mange kvinner kan lykkes administrere angst med rådgivning og snakke terapitimer under svangerskapet. Støtte grupper og vanlige rådgivning økter kan lære kvinner med visse angstlidelser strategier for å håndtere symptomene uten legemidler. Disse kan ikke være i stand til å erstatte den medisinske behandlingen av kvinner med alvorlig angst lidelser.

Tenk naturlige antianxiety behandlinger

 1. 1
  Lær å meditere eller prøve avslapping terapi. Noen personer med diagnosen angstlidelser kan lære å kontrollere angst og forebygge panikkanfall med meditasjon, avslapping terapi, og forebyggende økter med bønn eller personlig refleksjon.
  • Vurdere å bli en meditasjon klasse eller følge enkle instruksjonene på skjermen om hvordan du mediterer.
  • Det er viktig å meditere eller utføre avslapping teknikker på regelmessig basis for å høste fordelene av denne mentale beroligende prosessen.
 2. 2
  Ta en prenatal yoga klasse. Trening kan være en trygg og effektiv måte å redusere angst under svangerskapet, og yoga er anerkjent for sin evne til å roe sinnet og gir en følelse av ro og fred.
  • De hormonelle effektene av skånsom trening - særlig i kombinasjon med meditative mentale øvelser - kan bidra til å lindre stress og angst uten medisinering.
  • Fysisk aktivitet utgivelser feel-good hormoner, er så regelmessig mosjon viktig å holde en jevn dose av disse kjemikaliene gi antianxiety effekter i hjernen.
 3. 3
  Bruk aromaterapi. Enkelte dufter, som bergamot og sandeltre, kan lette psykiske spenninger og redusere angst. Vurder å kjøpe essensielle oljer av noen beroligende dufter og bruker dem med lotion, i et bad, eller i en oljebrenner å skape en avslappende atmosfære og forebygge angst.
 4. 4
  Spør om akupunktur eller massasje terapi. Aromaterapi brukes ofte som et behandlingsalternativ for angst og smerte.
  • Noen allopathic helse utøvere anbefaler ikke akupunktur i visse områder av kroppen for gravide kvinner, men teknikken er vanligvis trygt og kan være ganske effektive for angst.
 5. 5
  Spise bestemte matvarer for å redusere angst. Enkelte matvarer inneholder næringsstoffer som kan be utgivelsen av beroligende hormoner eller fremme en følelse av ro og bedre søvn. Egg, fet fisk, nøtter, bananer, kalkun, spinat, mørk sjokolade, hele korn, og lav-fett meieriprodukter kan hjelpe deg å håndtere stress og angst.

Tips

 • Mange naturlige tilnærminger til behandling av angst kan være svært nyttig og trygt for gravide og fosteret. Selv om du bør likevel oppsøke helsepersonell før du forsøker å behandle angst med naturlige metoder, kan mange alternative behandlingsformer tilby kvinner frihet fra medisiner og forbedringer i humør, energinivå, og fysiske og følelsesmessige velvære. Unngå urte eller supplement piller og te for angst med mindre en helsearbeider har godkjent dem til bruk under graviditet, da noen urter og naturlige piller kan forårsake fødselsskader og til og med abort.
 • Dersom du opplever klinisk angst eller hvis du har mottatt en diagnose før å bli gravid, er det viktig å møte med helsepersonell for å diskutere behandlingsalternativer under svangerskapet. Aktuell forskning mangler for mange spesifikke medisiner for å behandle angst under svangerskapet, og ingen farmasøytiske antianxiety medisiner er 100% trygt under graviditet. Noen antianxiety narkotika er mye tryggere enn andre, derimot, og er mye mer sannsynlig å bli foreskrevet for bruk under graviditet.
 • Vær oppmerksom på at mange faktorer bidrar til en sunn baby, og at mange over-the-counter medisiner er ikke anbefalt for bruk under graviditet, samt narkotikamisbruk, forbruk av alkohol og røyking. Som blir sagt, er det mer farlig for babyen å leve med uhåndterlig angst eller depresjon enn å få hjelp. En jordmor eller lege kan hjelpe deg å veie de mulige kostnader med fordelene av behandling.

Advarsler

 • Ikke forsøk å medisinere seg selv eller leder angst uten hjelp og veiledning fra helsepersonell under svangerskapet.
 • Aldri anta at naturlige eller homøopatiske midler bære mindre risiko enn moderne resepter. Alltid legen din om du tar noen nye medisiner eller tar fatt på eventuelle nye behandling planer. Bare fordi noe skjer i naturen ikke gjør det trygt.