Wkeno

Hvordan å sove med en snorking partner

Sleep tap som følge av snorking partnere er på en all time high.

Det er mange grunner til at folk snorker og de fleste av dem er vanskelige å rette opp. Men det finnes effektive nye måter å beskytte deg mot snorking støy, uten partneren din å måtte faktisk.

Trinn

Hvordan å sove med en snorking partner. Du må bruke litt tid med ørepropper for å avgjøre om du vil være i stand til å tåle å ha en full følelse i øret hele natten og noen ganger en liten følelse av sugekraft.
Hvordan å sove med en snorking partner. Du må bruke litt tid med ørepropper for å avgjøre om du vil være i stand til å tåle å ha en full følelse i øret hele natten og noen ganger en liten følelse av sugekraft.
 1. 1
  Kjenn din selv! Avgjøre om fortsatt å kunne høre snorking støy, bare med redusert volum er utholdelig for deg. I så fall kan du finne ørepropper i skum for å være et alternativ. Ørepropper er godt egnet for å redusere luft overføres halvparten av veien snorking kommer inn i øret ditt.
 2. 2
  Du må bruke litt tid med ørepropper for å avgjøre om du vil være i stand til å tåle å ha en full følelse i øret hele natten og noen ganger en liten følelse av sugekraft.
 3. 3
  Hvis du er som de fleste som har vanskeligheter med å falle eller tilbake i dvale når du hører snorking støy i det hele tatt. Da vil du ønsker å bruke en maskering lyd som er spesielt designet for å overstyre den på og av av snorking, som er det som holder folk våkne. Også disse spesielle glatt og avslappende lyder adressere begge rutene som snorking bruker for å komme inn i ørene, som er luft overføring (gjennom øregangen only) og benledning (gjennom skallen og kjeven bein), som øreplugger ikke adressen.
 4. 4
  Du må finne og laste ned filen du ønsker og installere det på din personlige spiller.
 5. 5
  Tilegne seg et par av de myke skum "sokker" som kan plasseres over øret knopper, noe som gjør dem svært komfortabel og sikker, eller kanskje til og med bruke en av de nye høyttaler typen puter.
 6. 6
  Spill snorke maskering filen på det laveste nivået som trengs for å dekke opp på og av av snorking. Du vil da kunne sove som du ville gjort med lyden av et klimaanlegg eller vifte kjører, er det bare disse spesielle lydene rettet spesielt til overdøvet snorking svingninger.
 7. 7
  Hjernen din vil da automatisk desensitize til snorking lyd og være i stand til å stille ut alt av snorking, slik at du kan sovne naturlig.

Tips

 • En annen side fordel med denne type snorking løsningen er at den er umiddelbart tilgjengelig, så hvis du leser denne artikkelen i de små timer på morgenen, fordi du ikke får sove. Du kan faktisk gjøre noe med det akkurat nå!

Advarsler

 • Mange mennesker feilaktig tror at støyreduserende typen hodetelefoner kan fungere for snorking, men de er ikke i stand til å kue snorking støy og igjen bare løse luften overføres (gjennom øregangen) delen av lyden reise.
 • Ikke forveksle disse nye snorke maskering lyder med vanlig hvit støy, regn, vind eller havet lyder. De typer lyder kan ha en beroligende effekt, men vil ikke hindre deg fra å høre snorking lyder.

Ting du trenger

 • En mp3-eller CD-spiller
 • Ørepropper (med skum booties) eller høyttaler typen pute.
 • En seng
 • En snorking partner
 • Et stort smil:)