Wkeno

Hvordan å sove med masse støy

Naboer ha en fest? Bad? Eller gjør faren din se på TV for høyt om natten? Trenger du sove på grunn av en av disse årsakene? Les dette!

Trinn

Hvordan å sove med masse støy. Stenge hvis du normalt åpne den har, som lukker den blokkerer ut noen av støy.
Hvordan å sove med masse støy. Stenge hvis du normalt åpne den har, som lukker den blokkerer ut noen av støy.
 1. 1
  Før du går til sengs, ta en varm boble bad eller har en varm drink for å berolige deg og gjøre det enklere for deg å falle i dvale
 2. 2
  Stenge hvis du normalt åpne den har, som lukker den blokkerer ut noen av støy.
 3. 3
  Få i seng og ligge i stillhet, og se hvor høyt støy høres ut. Hvis det er for høyt, kan du prøve å sette på lav musikk å stenge ute støy fra utsiden.
 4. 4
  Lukk øynene og tenk på noe annet. Prøv å forestille deg lyden ikke er der. Bare prøv å glemme lyden. Kanskje tenke seg en noe som skjer, eller skrive en historie i hodet ditt. Prøv å forestille en scene i en film eller noe, bare gjøre noe for å distrahere deg selv.
 5. 5
  Telle. Hvis du er alene, telle høyt for høye tall. Tenk mer om tellingen enn støy som holder deg våken. Teller veldig, veldig høy, til du får veldig, veldig, veldig lei og trøtt.
 6. 6
  Hvis det fortsatt er for høyt, og det er naboens fest, gå og spør dem om de hadde noe imot å skru ned musikken sin / sitt roligere tempo. Vær hyggelig og fortelle dem at du forstår at de har en fest, men du ville virkelig sette pris på litt støy lindring som du trenger.
 7. 7
  Hvis støyen er noe annet, som tordenvær eller andre naturlige lyder, prøv ørepropper.
 8. 8
  Tenk om sove i et annet rom. Hvis stuen er noe roligere og støy er lav nok i det å sove, flytte dyne og puter til stuen og sove på sofaen.
 9. 9
  Kjemp støy med støy. Finn en boom-box, eller tilsvarende, og sette den opp på rommet ditt, bare tune den til en ikke-stasjon. Med andre ord, still den inn på en kanal som bare er statisk, og slå det opp så høyt som mulig. Det bør overdøve alle andre støy, men det vil være så tilfeldig at du vil fortsatt kunne få litt søvn. En vifte vil oppnå det samme formålet. Du kan også kjøpe en hvit støy generator som vil produsere lyder som for eksempel at av regn, en optimist bekk, eller surfe. Du kan selv finne gratis.
 10. 10
  Ligge i sengen og få så komfortabelt som mulig. Sørg for at føttene er varme, og at du har nok puter til å støtte hodet. Deretter ligge der og tenke på ting. Etter hvert vil du sovner, selv om det tar lang tid. Det synes ofte å hjelpe hvis du tenker på å holde seg våken!
 11. 11
  Slappe av, ligge der - Hvordan? Tenk på og litt flex (flytt) hvert område starter med tærne, deretter føtter, så ankler, legger, knær, lår,... fortsetter oppover én del om gangen, til toppen av hodebunnen / hodet.
 12. 12
  Pust sakte og dypt. Prøv å telle til deg selv, for eksempel:
  "1001, 1002, 1003, 1004, 1001 hold, 1002; puster 1001, 1002, 1003, presser ut den siste bit av pust, på 1004!" Gjenta den slags puste.

Tips

 • Å ha varme og komfortable sovende forhold vil hjelpe.
 • Slå på en vifte på rommet ditt, den stadige lyden vil overdøve alt annet.
 • Hold øynene lukket.
 • Ikke bli nervøs om den tiden som tar å sove. Er veldig vanlig å drømme at du ikke får sove, når du faktisk sover. Ikke bli sint, få i kjærlighet med støy.
 • Sørg for å lukke gardinene, slår dører og sted noe på gulvet under døren. Dette kan ikke blokkere ut all lyden, men vil hjelpe. Også, kan du oppleve at du sovner med en TV på bidrar til å blokkere ut lyden som du bare tenker på én lyd som du kan være i stand til å stå.
 • Prøv en hvit støy maskin. De er ikke 100% lyd bevis, men de blokkere støy ganske godt.
 • Hvis alt annet mislykkes, kan du vurdere å legge lydisolering til dine eksisterende vegger og tak.
 • Lytt til musikk.
 • Ligge på sengen rolig og tenke på noe enkelt. Bare fokusere på at en ting, og du vil sakte begynne å sovne.
 • Prøv å drikke varm melk før du prøver å få sove.
 • Vurdere å prøve en spiseskje honning per dag, kanskje, med kveldsmåltid.
 • Sovepiller er en annen idé. De vil tvinge deg til å sovne, uavhengig av noe støy. Vær veldig forsiktig med hvordan du bruker dem. Ikke bruk dem med alkohol, og bruke dem i moderasjon. De fleste mennesker ikke blir avhengige av sovetabletter, men noen merker er mer avhengighetsskapende enn andre.
 • Fikse deg en fin stor dobbel bolle med havregryn og spise den. Dette vil ha effekt av å gjøre deg døsig og i stand til å sove.
 • Få en bedre jobb slik at du har råd til et bedre sted å leve med tykkere vegger og en cushy levende situasjon som ikke etterlater deg utsatt for å bli forstyrret av lyder mens du sover, med andre ord bygge et liv hvor du ikke trenger å bekymre seg for slikt dumt dilemma som å sove med støy.
 • Prøv å meld lyden i hodet ditt inn i en stor støy blob, så å si. Gjør uønsket støy hvit støy mentalt, ved å fortelle deg selv: "Jeg aksepterer at lyden!"
 • Ring politiet, hvis det er nødvendig. Forstyrre freden er ikke bare uhøflig, men det kan også få noen i trøbbel. Politiet er der for å hjelpe, og hvis naboene nekter å slå sin musikk ned eller stille sine bjeffende hund, gå videre og la fingrene gjøre snakker.

Advarsler

 • Ikke slå på musikken så høyt at naboene vil ringe politiet. Husk at ikke alle naboene gjør støy - det er andre mennesker der ute som er like plaget som deg. Ikke legg til kaos.