Wkeno

Hvordan å sovne igjen etter et mareritt

Har du noen gang hatt et mareritt så ille at du har hatt for å holde lyset på, klemme en utstoppet leketøy og stirre i taket til soloppgang? Følg disse trinnene, og du vil ha sovnet igjen på kort tid.

Trinn

Hvordan å sovne igjen etter et mareritt. Hvis du har et glass vann i nærheten av sengen, ta noen slurker.
Hvordan å sovne igjen etter et mareritt. Hvis du har et glass vann i nærheten av sengen, ta noen slurker.
 1. 1
  Slå på lyset. Når du våkner opp etter et mareritt, er det første instinktet ditt sier at du skal gjøre er å sette lyset på. Så gjør det. Du kan bli pesende, risting, druknet i svette eller muligens alle tre. Bestem hvor en eller to eller tre det er, og finne en måte å håndtere det. Hvis du pesende eller risting, prøve å sitte opp i sengen din og ta langsomme, dype åndedrag. Det er veldig fristende å puste rask pust, men disse vil ikke hjelpe i det hele tatt. Fortsett med å puste langsomt og dypt for så lenge du trenger. Hvis du er druknet i svette og pyjamas er for fuktig til å sove i, legg dem i skittentøykurven og sette på noen ren seg.
 2. 2
  Hvis du har et glass vann i nærheten av sengen, ta noen slurker. Ikke svelge det ned. Hvis du ikke har fått noe vann i nærheten, og hvis du er modig nok, veldig, veldig stille gå til kjøkkenet og få litt vann. Hvis du ikke er modig nok ennå, gjenta trinn en til du er. Ikke drikk hele glasset. Hvis du gjør det, gå på do før du går videre til neste trinn.
 3. 3
  Vend ditt pute over, slik at den siden du hvilte hodet på under mareritt er presset mot madrassen eller puten under.
 4. 4
  Ta en bok eller et blad og lese for ikke lenger enn ti minutter. Ikke les noen virkelige historier i magasiner. De vil ikke hjelpe. Hvis du leser en bok, og føler at du nærmer deg en cliffhanger, slutte å lese umiddelbart før du kommer til cliffhanger. Du bare ønsker å lese hele natten.
 5. 5
  Når du begynner å føle deg roligere, legge vekk boken eller bladet og gjenta trinn en.
 6. 6
  Nå kommer den vanskelige biten. Skru av lyset. Helt. Når du har, lukk øynene. Hvis du holder dem åpne, skal du la tankene spille triks på deg. Hvis du holder dem åpne, kan du være trygg på at heksens hånd som å trykke på soveromsvinduet ditt er en gren som er blitt blåst av vinden mot glasset.
 7. 7
  Ikke tenk på det marerittet. Sone helt ut. Hvis det ikke er mulig, tenke glade tanker eller bare generelle tanker. Hva kommer til å gjøre i morgen? Oh yeah, du lovte du vil hjelpe pappa male gjerdet. Du vil snart gå lei av dette og sovner igjen. La oss håpe din neste drøm er en god en!

Tips

 • Hvis du blir tatt kommer til kjøkkenet for vann av en forelder eller søsken, ikke kommer ut med denne dekkhistorie om å sjekke om hunden er OK. Bare forklare at du hadde et mareritt, og var bare nødt til å få litt vann.
 • Hvis du er redd for å komme ut av sengen bare være modige og ta et dypt åndedrag.
 • Når du har en mareritt ikke gå under dyna bare ta et dypt åndedrag og få hodet ut av teppe og har en slurk vann.
 • Hold en lommelykt på bedtable eller nattbordet. Bruk den på objekter i rommet som synes å være skremmende slik at du vet hva det er, og du kan ikke la tankene spille triks!
 • hvis du har et mareritt prøve og tenke hvordan foreldrene dine avslappet deg, kanskje stryke hodet eller ta dype åndedrag.
 • Hvis du druknet i svette og kunne ikke finne noen pyjamas, en enkel t-skjorte og et par shorts vil gjøre. Ingenting er for varmt, skjønt.

Advarsler

 • I tillegg til ikke å tenke på din mareritt, ikke tenke på en skummel film som du har sett, en skremmende bok som du har lest osv.