Wkeno

Hvordan å spille golf med ryggsmerter

Hvis du har opplevd langvarig eller livslang ryggproblemer og rygg operasjoner, kan du bli kjent med ordtaket: ". Det er to typer golfere... de med ryggproblemer og de som er nødt ryggproblemer" Men dette betyr ikke at du må gi opp kjærligheten til golf. Det finnes løsninger som fortsatt vil gjøre deg i stand til å takle ryggsmerter og spille golf.

Fremgangsmåten som er beskrevet i denne artikkelen vil hjelpe deg om du har en "dårlig rygg" eller etter ryggoperasjoner. Og selvsagt, trenger du også legen din godkjenning før du spiller golf post ryggsmerter eller drift.

Trinn

Hvordan å spille golf med ryggsmerter. Strekk jevnlig og varme opp før hver kamp.
Hvordan å spille golf med ryggsmerter. Strekk jevnlig og varme opp før hver kamp.
 1. 1
  Strekk jevnlig og varme opp før hver kamp. Dette er et svært viktig skritt. Alltid strekke ryggmusklene for å hindre ytterligere skade og for å løsne ryggen. Spør din lege eller fysioterapeut etter egnede tøyningsøvelser som vil fortsette å styrke ryggen og for spesifikke øvelser som du kan gjennomføre før en kamp. Noen strekking som kan være egnet omfatter:
  • Strekke skulderen og: Hold en golfkølle bak nakken og skuldrene fatte begge ender av klubben med hendene og rotere overkroppen forsiktig fra side til side. Gjør dette et par ganger.
  • : Trekk ett kne til brystet. Slipp forsiktig og trekk den andre kneet til brystet. Gjenta et par ganger.
  • Strekke hamstrings: Bøy og prøve å ta på tærne. Ikke gå lenger enn du kan eller du kan føre til mer problemer og bare gjøre dette hvis din fysioterapeut har godkjent flyttingen. Fleksible hamstrings er viktig for å muliggjøre bedre hip bevegelse og for å redusere presset på korsryggen plater.
  • Enkle, milde svinger vil hjelpe deg å varme opp før kampen, øve litt før du begynner hvert spill.
 2. 2
  Klubben opp. Når du har ryggsmerter, må du akseptere at du vil miste noe strøm. Hjelp deg selv ut av "clubbing opp" en eller to klubber.
  • Når du trener, start med små strykejern og jobbe opp til store tre. Dette letter de muskelgruppene inn gradvis oppvarming.
 3. 3
  Enkelt tilbake i spillet med noen grunnleggende praksis. Bruk litt tid på å trene på en stasjon utvalg å sette deg i sync. Dette kan føles repeterende, men det vil hjelpe kroppen din til å sakte gjenvinne de nødvendige bevegelser og muskel minne vil gjenopprette tidligere med lettere trekk.
 4. 4
  Når du adresserer ballen, anbefales det at du endrer din holdning litt når du arbeider fra en back tilbake. Mål å stå 2-3 inches (5-7.5cm) nærmere ballen enn du tidligere sto. Dette posisjonering vil gi deg et bedre sentrum av tyngdekraften og det hjelper deg til å slå hoftene lett.
 5. 5
  Start tilbake swing ved å bevege hoftene samtidig med hendene og klubb. Bøy venstre (hvis du er høyrehendt, motsatt hvis venstrehendte) litt mer for å tillate hoftene for å slå videre.
  • Å forebygge ryggsmerter når som helst, bør golf spillere som mål for glatte svinger. Mål å forsiktig rotere, hofte, bryst og korsryggen på samme tid, slik at alle disse delene av kroppen dele lasten.
 6. 6
  Ta spesielle forholdsregler ved bruk. Problemene virkelig begynne på downswing for folk med ryggsmerter. De fleste golfere starte sin downswing med hoftene, men når du ikke kan dreiemoment hoftene så mye, de får langt foran hendene. For å unngå dette, starte downswing med hendene beveger seg sakte, og deretter engasjere hoftene å sprenge gjennom ballen.
 7. 7
  Unngå å vri rundt til alle tider. Mens golf svinger naturlig skape torsjon (vridning), ikke vri rett rundt når svingende og absolutt ikke vri rundt for å observere - bevege hele kroppen i stedet for å se hvor ballen har gått. Og vær klar over at du ikke trenger å vri kroppen rundt til slutt i en perfekt positur. Bare sørg for å avslutte med klubben høy. Over hodet er greit.
 8. 8
  Ikke press deg selv for hardt. Hvis du klarer bare noen hull i utgangspunktet, er det bedre enn ingen. Lytt til kroppen din som du flytter rundt på banen og ta en pause når du trenger det.
  • Husk å bære alle golf elementer med omhu, spesielt golfbag. Du kan angre en hel dag forsiktig golf spiller med dårlig bag bæring! Unngå gjentatt bøyd over for å samle posen ved hjelp av et hjul stativ som holder posen oppreist eller en rullende vogn bag. Hvis du bærer en sekk på skuldrene, sørg for at den har to stropper for å fordele vekten.

Tips

 • Ta med noen varme eller kalde omslag til å gjelde tilbake hvis det begynner å gjøre vondt. Hvis disse ikke hjelper (sammen med en pause), deretter fullføre spillet for dagen og gå tilbake når ryggen føles sterkere igjen.
 • Arbeide med en golf instruktør eller profesjonelle kan være en god idé hvis golf er ikke glatt nok.
 • Du kan også se på glasur ryggen før og etter spille for å minimere betennelse.
 • Fortell dine spille partnere om ryggsmerter og det faktum at du kompenserer for det. Ikke sette dem av seg sammen med deg, bare la dem vite at du vil sannsynligvis være litt sakte og mer forsiktige enn kanskje de husker du har vært før!
 • For noen kan også hjelpe. Snakk med din fysioterapeut om alternativene. Daglig gange på rundt 30-40 minutter er gunstig for ryggen også. Kroppsvekt knebøy er også utmerket for din kjernevirksomhet og nedre ryggmuskler.

Advarsler

 • Det er mange golf strekke videoer tilgjengelig på nettet. Selv om disse kan være nyttig, er det likevel svært viktig å få gjennomslag for dem fra fysioterapeut overvåke din sak.
 • Hvis du har ryggsmerter, alltid få sjekket ut av legen din og få sin godkjenning før du spiller noen sport. Golf kan være veldig utmattende på ryggen, så tar disse ekstra forholdsregler for å redusere sjansen for ryggskade er avgjørende for full og vedvarende oppgang.

Ting du trenger

 • Driving range
 • Tøyningsøvelser
 • Golfkøller av høyere tall