Wkeno

Hvordan å spise som en body builder

Spise som en body builder vil hjelpe deg å bygge muskler, og opprettholde en sunn vekt hvis du følger den strengt. Den grunnleggende ideen er å spise en diett høy på protein og fiber, og lite karbohydrater og fett. Å spise som en body-builder, lese disse pekerne samt prøven diett under.

Trinn

Hvordan å spise som en body builder. Følg måltider beskrevet nedenfor.
Hvordan å spise som en body builder. Følg måltider beskrevet nedenfor.
 1. 1
  Følg måltider beskrevet nedenfor. Krydder kan brukes, men ikke i ytterpunktene. Unngå tykke eller kremet salat dressinger. Bruk salt sparsomt, gode alternativer er Mrs. Dash krydder. Unngå sukker på alle kostnader, hvis du liker sukker og fløte i morgenkaffen, prøv å bruke skummet melk og stevia som sunnere alternativer.
 2. 2
  Spise et måltid hver 2 til 3 timer. Kroppsbyggere understreke proteiner matchet med karbohydrater, men vil inkludere grønnsaker og fiber i kostholdet ditt også bidra til å opprettholde din helse og holde deg mett. Hvis du hopper over et måltid, får du ikke til å gjøre opp for det ved neste måltid.
 3. 3
  Innlemme flaxseeds og linfrø olje i kostholdet ditt. Flaxseeds og linfrø oljer er tilgjengelig i mange butikker, og du kan også finne brød og frokostblandinger inneholder linfrø. Alternativt kan du ta linfrø olje kapsler (1000 mg, kan bli funnet på kosttilskudd butikker). Vær advart, men kan at piller være utilfredsstillende erstatning for naturlig linfrø, så mange helsefremmende komponenter i linfrø kan gå tapt under behandlingen i å gjøre pillene. Pillene er ikke godkjent av FDA, med forskning fortsatt i sin barndom. Flax kan bidra til å dempe appetitten og lure kroppen til å tro det blir nok fett slik at det vil frigjøre fett butikker og redusere totale betennelse i leddene.
 4. 4
  Drikk rikelig med vann. Vann er veldig viktig om du er slanking eller ikke. Noen mennesker er så dehydrert at de forveksler det for sult smerter. En felles retningslinje er å dele vekten din (i pounds) med to. Den resulterende tallet er antall gram vann du trenger hver dag. For eksempel, hvis du veier 150 kg., Strever for å drikke 75 gram vann daglig. For de som bruker det metriske systemet, dele vekten din (i kg) med 30 (ex. noen veier 70 kg kommer til å trenge 2,3 liter per dag). Drikk minst dette beløpet hver dag, spesielt hvis du trener. Lære å elske smaken av vann, og se hvordan å drikke mer vann hver dag for flere detaljer.

Forslag til måltid plan

 1. 1
  Første måltid (frokost):
  • 1 til 2 kuler av et protein supplement i lettmelk eller vann (enkleste morgen måltid) blandet med 1/2 kopp frossen frukt og / eller fett gratis yoghurt.
   • eller 1 egg og 2 hvite hardkokt eller stekt med en olivenolje erstatning.
   • eller 40 gram stål skjære havre (omtrent en halv kopp eller en fjerdedel av en kopp), ikke erstatte med instant havre, som de fleste av deres naturlige fiber har blitt utvasket
  • 1000 mg linfrøolje
 2. 2
  Andre måltid (morgen snack):
  • Man kan tunfisk eller laks (se etter lav natrium variasjon)
   • eller 1 til 2 kuler av protein shake og 2 Fiber One Barer bakken i en lime og blandet med skummet melk
  • 1000 mg linfrøolje
 3. 3
  Tredje måltid (lunsj):
  • To 6 oz kyllingbryst og 2/3 kopp hel hvete / høy fiber pasta eller hele korn brun ris.
  • 1000 mg linfrøolje
 4. 4
  Fjerde måltid (ettermiddag snack):
  • Man kan tunfisk eller laks (se etter lav natrium varianter)
   • eller 4 oz biff (bruk sparsomt, som biff har høyere kolesterol enn slankere proteiner som kalkun, kylling eller fisk)
  • 1 til 2 spiseskjeer med protein shake og 2 Fiber One Barer bakken i en lime og blandet med skummet melk
 5. 5
  Femte måltid (middag):
  • 8 oz biff eller lik mengde ekstra-lean hamburger, laks eller reker, stekt i olivenolje, eller en rapsolje alternativ.
  • En stor salat eller stor del av brokkoli eller blomkål (eller begge)
 6. 6
  Sjette måltid (natt snack):
  • 1-2 kuler av et proteinsupplement i lett melk eller vann
   • eller tre egg (to av dem hvite bare) hardkokt eller stekt med olivenolje eller kalori-fri smør erstatning
  • 1000 mg linfrøolje
 7. 7
  Innbytter der det er nødvendig. For eksempel kan tunfisk eller laks en kan erstattes med enten 3 kalkun niblets eller 1 1/2 kopper imitasjon krabbe kjøtt (husk å sjekke utløpsdato), i stedet for egg, kan du ha lys sveitserost (bare spise 3 1 / 4 "kuber).
  • Hvis du er vegetarianer, uansett hvor det står animalsk kjøtt, kan du erstatte den med tofu, bønner, erter og nøtter.
 8. 8
  Innlemme frukt og grønnsaker. Skjønt gode for å bygge muskler, er dietten på dette plan er begrenset til prosessert protein og karbohydrater, som ikke er sunt eller bærekraftig. Balansere dine måltider med mer grønnsaker, frukt og lav-fett, lav-kolesterol, ubehandlet proteiner til slutt vil føre til en sunnere kropp og livsstil. Legg minst fem frukt og / eller grønnsaker til din daglige diett. En enkel måte å gjøre dette på er å blande proteiner med salat og festemidler innlemme linfrø (som kan byttes ut med olivenolje) til en sunn ubehandlet salat dressing.

Tips

 • Lage mat på forhånd for uken vil gjøre det enklere.
 • Få en whey protein blanding som er lite fett, low carb, og har minst 23 gram protein per scoop. Sukkerinnhold bør være lav (ex. 3 gram eller lavere). Mange butikker har prøver, så ta litt hjemme før du kjøper en, er det noen virkelig brutto typer protein shakes.

Advarsler

 • Alltid ta hensyn til legens råd før du starter en diett.
 • Eksklusiv fleste matvaregruppene fra kosten i retur for bearbeidet "protein" rister / pulver øker eksponentielt risikoen for høyt kolesterol, høyt blodtrykk, sykdom, anemi, gastrointestinal feil / back up, og andre ubehagelige bivirkninger forbundet med en ekstremt begrenset, ubalansert kosthold slik som den er oppført her.
 • Forbruker ekstreme nivåer av protein kommer på bekostning av å øke kolesterolet. Hvis du har høyt kolesterol eller står i fare, ikke følger denne planen.
 • Hvis du er allergisk mot melk, rister whey protein at planen krever kan ikke være bra for deg. Enten holde seg til egg eller finne en shake med ingen meieri i den.
 • Barn og kvinner som er gravide, prøver å bli gravid, eller ammer bør være forsiktig for å unngå overdreven kvikksølv forbruk. Den EPA anbefaler forbruker ikke mer enn 12 oz. av laks eller lys tunfisk per uke (6 oz. av albacore tunfisk), og helt unngå sverdfisk, hai, tilefish, og konge makrell. Annen fisk bør unngås basert på lokale veiledninger. Se den koblede referanse for mer informasjon.