Wkeno

Hvordan å stoppe følelse tom

Alle føler seg tom til tider, men hvis du føler en konstant følelse av tomhet, på grensen til kronisk fortvilelse, har du sannsynligvis bør vurdere å snakke med profesjonell hjelp!

Trinn

Hvordan å stoppe følelse tom. Identifisere eventuelle triggere.
Hvordan å stoppe følelse tom. Identifisere eventuelle triggere.
 1. 1
  Identifisere eventuelle triggere. Når og hvor kommer den opp? Er en spesiell situasjon eller person utløser følelsen? Gjør et mentalt notat av den når den kommer opp. Derfra kan du gjøre endringer som passer dine behov.
 2. 2
  Identifiser følelsen. Prøv å bruke noen helhetlig eller Øst-teknikker for å identifisere hvor følelsen legger seg. Hvor i kroppen din føler du tomhet? Lukk øynene og tenk på den verste tiden du har følt dette. Hvor føler du tomhet? Lær om de syv chakraene og lære om hva tomheten kan være relatert til i forhold til plasseringen. Også, hvis du hadde å gi følelsen en farge eller form, hva ville det være? Hva kan du tolke fra denne formen? Betyr det gir deg noen innsikt om hvordan man skal fikse det?
 3. 3
  Fortell noen. Noen ganger bare snakker om følelsene dine kan gjøre dem gå bort eller reduseres. Snakk med noen som bryr seg og forstår deg, eller i det minste, som du stoler på, det kan gjøre en stor forskjell!
 4. 4
  Gå utenfor. Går ute i naturen kan hjelpe folk flest føler seg bedre. Kanskje du bare trenger en time out? Mange tilbringer for mye tid med teknologi og ikke nok tid utenfor.
 5. 5
  Hjelpe noen andre. Kom deg ut av ditt eget hode. Sykling på de samme deprimerende tanker kan gjøre deg ubetydelig. Men du kan bevise din egen verdi ved ganske enkelt å få opp, og kommer til å finne noen andre som trenger din hjelp, og tilbyr det, og se hvordan den personen ble hjulpet. Kirker, misjon grupper og lokale organisasjoner får ofte sammen med en plan for å hjelpe trengende borgere i byen din. Gå til dem, frivillig. Du vil bli overrasket over hvor mye din hjelp betyr for noen som har færre fordeler enn deg. Å hjelpe andre hjelper to ganger: den personen som mottar hjelpen er takknemlig og velsignet av den, og den personen som hjelper føles gjennomført og velsignet. Det er et privilegium å tjene andre, og hvis du kan dyrke den følelsen av takknemlighet i ditt eget hjerte, er det lite som vil gjøre ditt hjerte fylle og overløp helt som den følelsen.
 6. 6
  Få hjelp. Det er mulig at du har en depresjon hvis du stadig føler meg tom. Ber om hjelp betyr ikke at du er gal. Alle går gjennom oppturer og nedturer, og jo raskere du får hjelp, jo raskere kan du heve deg over det og bli en bedre person, med mer visdom og energi! Rådgivning, medisiner og naturlige behandlinger er alle gyldige former for inngrep - søke hjelp og prøve alt du kan.
 7. 7
  Identifisere og oppfylle. Denne tomheten synes å være spratt opp mer og mer i disse dager. Ofte ganger, spørsmål som "Hva er meningen med livet mitt?" følge denne følelsen. Grunnen til at dette skjer er fordi våre ønsker har utviklet seg til et punkt der denne verden rett og slett mister sin smak. Det gir ikke oss den nødvendige oppfyllelse lenger. Hvis du har denne følelsen, så jeg forsikre dere om at det finnes en kur. Linken vil avklare saken, og jeg håper du virkelig vurdere det... det hjalp meg. http://www.youtube.com/watch?v=uUWl8-WPeKk&feature=related

Tips

 • Bli involvert i noe. Har ingen lidenskaper, ingen interesser, og ikke noe som opptar tiden din er deprimerende og kan føre til en endeløs syklus av gnager selv-tvil, utilstrekkelighet, og melankoli. Selv om noen lunefull, dyster kjendiser virke romantisk og kjølig, for folk flest, er det ikke romantisk i det hele tatt. Det er deprimerende. Å være gåtefull er hardt arbeid som bringer lite belønning. Prøv fotball, badminton, eller sjakk, prøv fotografi, maleri, eller boksing. Spille noen videospill, spesielt de du kan spille med andre. Okkupere din tid, begynne å ha positive opplevelser - det er disse du vil begynne å huske, snarere enn alle de ensomme, melankolske øyeblikk før.
 • Fyll ditt liv med kjærlighet og latter. Samle familien rundt deg, hvis du har en god og omsorgsfull familie miljø. Hvis ikke, unngå at dysfunksjonelle sted og i stedet søke venner som er støttende og positive.

Advarsler

 • Ikke prøv å skjule alvorlig klinisk depresjon med flurries av aktivitet eller endeløse besøkende. Snakke ut følelsene dine med klarert familie eller venner, og hvis du ikke føler deg bedre snart, søke profesjonell hjelp til å oppdage om du kanskje lider av en medisinsk tilstand som lett behandles.

Ting du trenger

 • Venner eller rådgivning
 • Mental Health Professionals