Wkeno

Hvordan begynne å sove uten resept sove piller

Hvis du har hatt problemer med å sove og finne deg selv mer avhengig av reseptbelagte sovepiller enn du ønsker å være, her er 10 metoder på hvordan du gradvis avvenne deg av og bli en bedre, sunnere og dypere sovende.

Trinn

Hvordan begynne å sove uten resept sove piller. Ikke ta noen sovetabletter.
Hvordan begynne å sove uten resept sove piller. Ikke ta noen sovetabletter.
 1. 1
  Ikke ta noen sovetabletter. Høres logisk å gjøre som en begynnelse forsøk på å gjøre uten dem, ikke sant? De vil etter hvert begynne å gjøre deg bli groggy, uansett, og enda mindre i stand til å fungere ved hjelp av dine egne naturlige biologiske rytmer. Mange vil få deg til å bli avhengig av dem. De er rett og slett en unaturlig stop-gap-middel for overfladisk ta et dypere problem. De er som et plaster over en såret. Hvis du er virkelig bekymret for din søvn vaner, så må du begynne å tenke på søvn-piller i disse vilkårene.
 2. 2
  Prøv melatonin, et naturlig hormon søvn-aid, som vil bidra til å gjøre deg trøtt og gi rom for en god natts søvn. Pinealkjertelen i hjernen utskiller naturlig små mengder av dette hormonet. Siden hver kroppen kan være litt forskjellig, ikke alle vil produsere like store mengder av det. Begynn med styrken på flasken. Hvis det ikke ut til å virke i løpet av de første par nettene, redusere dosen sightly (halvert, for eksempel). Dette kan virke litt paradoksalt å gjøre, men mengden av melatonin i hjernen produserer på egen hånd er veldig liten - et sted rundt 300mcg. Hjernen er mer mottakelig for denne naturlige, liten mengde enn det er til større, overveldende doser. Ideen er å etterligne sekret av pinealkjertelen så tett som mulig for å bidra til å sette hjernen tilbake til din naturlige søvnrytme og hvor det er behov for å være... sover, som er - naturligvis!
 3. 3
  Definitivt prøve å unngå stress, der det er mulig. Kjenn dine begrensninger og rette seg etter dem. Stress vil i stor grad hindre sunn søvn. Hvis du tror at stress er problemet, kan du prøve andre hensiktsmessige og effektive metoder for å takle og håndtere stress som trening, meditasjon, lesing, varmt bad, massasje, sex, kunst, hobbyer, samtale, utendørs aktivitet, etc.
 4. 4
  Drikk et varmt glass melk, og en cookie omtrent en time før søvn. Kombinasjonen vil slappe av deg, og hjelpe deg å sove uten noen piller i det hele tatt. Varm melk er beroligende, type slik det er for en baby, når det er gitt i en flaske eller fra et bryst. Den har en spesiell, mildt søvndyssende ingrediens i det også.
 5. 5
  Pass på at du ikke drikker koffein brus, kaffe, eller til og med visse te på middag tid, spesielt innen 4 timer etter leggetid. Koffein finnes i mange matvarer som du kanskje ikke er klar over, og med overflod i sjokolade.
 6. 6
  Drikke urte "Sleepytime" te før sengetid. Spesielt konsumerer vendelrot og kamille som begge er vanligvis aktive ingredienser i disse te, eller kjøpe dem separat i pille-eller flytende form. Valerian er en helt naturlig plante derivat (slå det opp!).
 7. 7
  Les en bok hver kveld. Dette vil bidra til å trene hjernen din, men trette øynene. Men ikke se på TV som du sovner, da dette vil "grøt" hjernen og anstrenge øynene dine. Unngå datamaskiner også. Mange studier har blitt gjennomført på de skadelige virkningene av å stirre på TV og dataskjermer og enere 'søvnmønster og ulike stadier av søvn syklus (dvs.: REM, alfa, beta, delta, etc.), for ikke å nevne påvirkningen på drømmer. I tillegg sørge for at soverommet er så mørkt som mulig når du faller i søvn. Ambient lys kan i noen individer, drastisk redusere kvaliteten og kvantiteten på de timene sov. Unngå vekkerklokke lys, "natt-light 'lys, og eventuelle andre forstyrrende kilder. Når det gjelder å sove, betyr mørkere dypere!
 8. 8
  Tren regelmessig, spise sunt! Dette er veldig viktig! Du vil merke forskjellen snart etter at du begynner det, vedta det, og holder seg til det strengt. Gjør det til en vanlig kompliment til resten av tipsene her på denne siden, og du skal sove godt og føler stor på kort tid. Imidlertid er det viktigste å la trening og kosthold for å hjelpe spre dine daglige påkjenninger. Stress er derfor de fleste ellers friske mennesker føler at de "trenger" sovetabletter i første omgang.
 9. 9
  Sett en beroligende, avslapping cd på repeat og svært lavt volum, som svært rolig og beroligende bakgrunnsstøy. Ikke tillat åpenbare og tydelig tekster, som det kan få deg til å fokusere på musikken eller kan forstyrre dine drømmer prosesser. Bed, Bath & Beyond hadde en stor en passende navnet "Sleep". Også prøve Amazon, Borders, Barnes & Noble, osv. CD-er over...
 10. 10
  Meditere! Lær å gjøre det, så øve, øve, øve. Det er egentlig så veldig mye verdt din tid til å lære og gjøre. Den kritiske faktoren er disiplin. Belønningen er... vel, skal du se. Bare prøve det, praktiserer det, og hold deg til det! Du vil lære å kontrollere deg selv og dine vaner bedre, mer fornuftig, og med mer bevissthet. Og enda viktigere, med beroligende egenskaper iboende i prosessen med meditasjon, vil du være i stand til å sovne mye lettere når du vil.

Tips

 • Det er noen kosttilskudd på markedet som inneholder melatonin sammen med noen andre søvn inducing urter som vendelrot, kamille, lidenskap blomst, kava kava, humle blomst, skullcap blomst, osv. Disse urtene sammen med L-tryptophan, L-theanine, og magnesium kan skape en veldig avslappet, avslappet følelse. Det finnes en rekke gode produkter på nettet og i helsekostbutikker. Urte sove rettsmidler er stor fordi de er ikke-vanedannende og ikke at du skal føle groggy etter våkner om morgenen.
 • Ikke drikk koffein eller forbruke noen produkter med det i flere timer før sengetid.
 • Røyker ikke før du går til sengs, nikotin er et sentralstimulerende som fører til økt blodtrykk, puls, og hjerne-dopamin nivåer. Kutte ned på og / eller slutte å røyke, generelt - det kan også gjøres naturlig, med dedikasjon!
 • Unngå alkohol, beroligende midler og andre sentrale nervesystemet depressiva for de samme grunner som nevnt ovenfor.
 • Prøv å forestille deg en person (eller personer) dans. Ikke la fantasien bortkommen, men ikke konsentrere seg veldig hardt heller. Bare se passivt la det bli sett.
 • Ha en varm glass melk ca 1/2 time før sengetid og en graham cracker eller en cookie. Når du går i dvale, gjør det avslappende. Forbli passive og prøve å ikke tenke på veldig mye.
 • Rådfør deg med legen din før du stopper noen medisiner og erstatte dem med urte behandlinger.
 • Den beste måten er alltid den naturlige måten å sovne, uten å ta noen piller i det hele tatt.
 • Unngå illegale rusmidler, som marihuana, eller reseptbelagte-beroligende midler, som for eksempel Valium eller Xanax. Disse bidrar umåtelig til psykologiske og emosjonelle nød, paradoksalt forårsaker enda større angst i det lange løp. Videre er den mest sannsynlige grunnen til at du selv leser denne artikkelen fordi du er nysgjerrig på å sove uten avhengighet av et rusmiddel. Hva med å leve uten noe narkotika (e)? Det vil helt sikkert skape en bedre, roligere emosjonelle miljø som bidrar til riktig restitusjon.
 • Hvis du føler at du ikke får sove, prøv å telle fra 135 baklengs.
 • Skriv dine tanker ned, og få dem ut av hodet på den måten du ikke tenke så mye. Rolig sinn tilsvarer en rolig søvn.

Advarsler

 • Melatonin fungerer bedre for noen enn for andre. Starte med en lav dose. Legg en liten bit mer hvis du ikke blir lei, men målet for det laveste beløpet.
 • Merk at melatonin ikke fungerer for alle. Noen mennesker har rapportert føler nervøs etter å ha tatt det.
 • Ikke endre medisineringen plan uten å snakke med legen din først. Det kan være andre metoder som er like effektive og tilgjengelig for deg.
 • Sovemidler bare behandle den overliggende symptom (er), ikke underliggende problem (er). Hvis du har dypt sitter emosjonelle problemer, kan du prøve å jobbe dem ut på riktig måte, effektivt og naturlig gjennom profesjonell konsultasjon, snarere enn gjennom selv-medisinering selv. Trening og meditasjon bidra umåtelig til din generelle velvære, hvis riktig gjort.