Wkeno

Hvordan bli en tidlig riser

Å bli en tidlig riser kan være vanskelig hvis du er vant The Big Sleep-in og rushing av å jobbe eller daglige oppgaver. Med litt planlegging og en viss forståelse av fordelene med tidlig stiger, kan du gjøre endringen fra sleepyhead til tidlig riser og gjøre bruk av de små timer i morgen! En annen måte er å få til å sove tidligere. Det vil være lett å gjøre det bare det tar litt praksis.

Trinn

Hvordan bli en tidlig riser. Ikke gjør drastiske endringer.
Hvordan bli en tidlig riser. Ikke gjør drastiske endringer.
 1. 1
  Ikke gjør drastiske endringer. Start sakte, ved å våkne bare 15-30 minutter tidligere enn vanlig. Bli vant til dette for et par dager. Deretter kuttet tilbake ytterligere 15 minutter. Gjør dette gradvis til du kommer til målet tid.
 2. 2
  Tillat deg selv å sove tidligere. Du kan bli brukt til å holde seg slutten, kanskje se på TV eller surfer på internett. Men hvis du fortsetter denne vanen, mens du prøver å få opp tidligere, før eller senere kommer til å gi. Og hvis det er tidlig stiger som gir, så du vil krasje og sove sent og må starte på nytt. Det er lettest å gå til sengs tidligere, selv om du ikke tror du vil sove, og lese mens i sengen. Hvis du er virkelig lei, du bare kan sovne mye raskere enn du tror.
 3. 3
  Sett vekkerklokken langt fra sengen. Hvis det er rett ved siden av sengen din, vil du slå den av eller treffe snooze. Aldri truffet snooze. Hvis det er langt fra sengen din, må du komme opp av sengen for å slå den av. Da er du opp. Nå er det bare å holde seg oppe.
 4. 4
  Slå på lyset. Selv sleepiest av mennesker kan bli lys våken med litt lys.
 5. 5
  Gå ut av soverommet så snart du slår av alarmen. Ikke tillat deg selv å rasjonalisere gå tilbake til sengen. Bare tvinge deg selv til å gå ut av rommet. Gjør det til en vane å snuble inn på badet og gjør din bedrift. Av den tiden du har gjort det, og spyles toalettet og vasket hendene og så på krus i speilet, vil du være våken nok til å møte dagen.
 6. 6
  Ikke rasjonalisere. Hvis du lar hjernen din til å snakke deg ut av å stå opp tidlig, vil du aldri gjøre det. Ikke gjøre å komme tilbake i sengen et alternativ.
 7. 7
  Har en god grunn. Sett noe å gjøre tidlig på morgenen som er viktig. Av denne grunn vil motivere deg til å få opp. Skrive tidlig på morgenen når ingen andre er i ferd med å forstyrre deg er en stor motivasjon. Det er også en god tid til å sjekke alle de kveldsåpne e-poster fra folk fremdeles sover i!
 8. 8
  Gjør våkne opp tidlig en belønning. Ja, det kan virke ved første at du tvinger deg selv til å gjøre noe vanskelig, men hvis du gjør det lystbetont, snart vil du se frem til å våkne tidlig. En god belønning er å lage en varm kopp kaffe eller te og lese en bok. Andre belønninger kan være en velsmakende godbit for frokost (smoothies! yum!) Eller å se soloppgangen, eller meditere. Finn noe som er lystbetont for deg, og tillate deg selv å gjøre det som en del av din morgen rutine.
 9. 9
  Dra nytte av all den ekstra tiden. Ikke våkne opp en time eller to tidlig bare for å lese bloggene dine, med mindre det er et stort mål av deg. Ikke våkne opp tidlig og kaste bort den ekstra tiden. Få en jump start på dagen! Det kan være en fin ting å bruke den tiden til å få et forsprang på å forberede barnas lunsjer, på planlegging for resten av dagen, eller trener eller meditere, og fange opp på lesing. Av tiden 6:30 ruller rundt, vil du ha gjort mer enn mange mennesker gjør hele dagen.
 10. 10
  Hilse dagen. Lag en morgen ritual som inkluderer si takk for dine velsignelser. Dalai Lama sa "Everyday, tror du våkne opp," i dag er jeg heldig å ha våknet opp, jeg er i live, jeg har en dyrebare menneskeliv, er jeg ikke tenkt å kaste bort det. Jeg kommer til å bruke alle mine krefter å utvikle meg selv, for å utvide mitt hjerte ut til andre, for å oppnå opplysning til nytte for alle vesener, jeg nødt til slags tanker mot andre, jeg kommer ikke til å bli sint eller synes dårlig om andre, jeg kommer til å dra nytte andre så mye som jeg kan. " og deretter hver dag du vil våkne tidlig nok til å gjøre hva som helst.

Tips

 • Fordeler med å våkne tidlig inkluderer:
  • En fantastisk start. Ingen flere hopper ut av sengen, sent som vanlig, og sprang for å få deg og ungene klar, og sprang for å slippe dem til skolen og kommer til å jobbe sent. Start med et fornye morgen ritual, som allerede har fått så mye gjort før 8 am, barna er tidlig og så du er, og etter den tid alle andre kommer i å jobbe, du allerede har fått et forsprang. Det er ingen bedre måte å starte dagen på enn å våkne tidlig!
  • Stillhet. Ingen barn roping, ingen babyer gråt, ingen fotballer, ingen biler, ingen TV støy. De tidlige morgentimer er så fredelig, så stille. Det er lett å finne denne favoritten tid på dagen, en tid med fred, tid til deg selv, når du kan tenke, lese, puste.
  • Sunrise Folk som våkner sent glipp av en av de største prestasjon av natur, gjentas i sin helhet StereoVision hver eneste dag -. Fremveksten av solen. Se hvordan dagen sakte blir lysere, når midnatt blå slår til lysere blå, når de strålende fargene begynner å sive inn i himmelen, når naturen er malt i utrolige farger. Hvis du liker å gjøre en tidlig morgen kjøres i løpet av denne tiden, ser opp på himmelen som du løpe og si til verden, "What a glorious day!"
  • Frokost. Rise tidlig og du faktisk har tid til frokost. Det er det viktigste måltidet på dagen. Uten frokost, er kroppen din kjører på røyk før du er så sulten ved lunsjtid at du spiser hva usunn ting du kan finne. Den fetere og sugarier, jo bedre. Men spiser frokost, og du er mett før senere. Plus, spise frokost mens du leser en bok og drikker kaffe i ro i morgen er utpreget morsommere enn scarfing noe ned på vei til jobb, eller på skrivebordet.
  • Trening. Det er andre tider å trene i tillegg til tidlig morgen, selvfølgelig, men du kan bare finne at mens du trener rett etter jobb er også veldig hyggelig, det er også ansvarlig for å bli avlyst på grunn av andre ting som kommer opp. Morgen trening er nesten aldri kansellert.
  • Produktivitet. Morgenen er den mest produktive tiden på dagen for mange mennesker. Det er ingen distraksjoner, og du kan få så mye mer gjort ved å starte på arbeidet i morgen. Da kvelden ruller rundt, har du ingen jobb som du trenger å gjøre, og du kan bruke den med familien.
  • Målet tid. Got mål? Vel, bør du. Og det finnes ingen bedre tid til å vurdere dem og planlegge for dem og gjøre dine mål oppgaver enn første. Du bør ha ett mål som du ønsker å gjøre denne uken. Og hver morgen, bør du bestemme hva en ting du kan gjøre i dag for å bevege deg videre mot dette målet. Og så, hvis mulig, gjøre det først i morgen.
  • Pendle. Ingen liker rushtrafikken, med unntak av Big Oil. Pendle tidlig, og trafikken er mye lettere, og du kommer til å jobbe raskere, og dermed spare deg selv mer tid. Eller enda bedre, pendle med sykkel. (Eller enda bedre ennå, jobbe hjemmefra.)
  • Avtaler. Det er mye lettere å gjøre de tidlige avtaler i tide hvis du stå opp tidlig. Viser opp sent for de avtaler er et dårlig signal til personen du møter. Viser opp tidlig vil imponere dem. I tillegg får du tid til å forberede seg.

Advarsler

 • Ikke sette vekkerklokken på et sted hvor du kunne muligens tur mens du går for å slå den av. Husk at det er mørkt!
 • Ikke stå opp for tidlig, og ikke gjør noen drastiske endringer i tidsplanen.