Wkeno

Hvordan bli sterkere når du er for liten til å løfte vekter

Er du lei av å ha foreldrene dine forteller deg at du er for ung eller små til å løfte vekter, men du likevel ønsker å få litt sterkere? Vel det er måter å gjøre det uten stunting din vekst eller noe sånt.

Trinn

Hvordan bli sterkere når du er for liten til å løfte vekter. Bestem deg for hvor du ønsker å bli sterkere.
Hvordan bli sterkere når du er for liten til å løfte vekter. Bestem deg for hvor du ønsker å bli sterkere.
 1. 1
  Bestem deg for hvor du ønsker å bli sterkere. (Armer, ben, abs.)
 2. 2
  Bestem en tid når du ønsker å bli trener. Hvis tidsplanen tillater det, er den beste tiden å trene rett før du spiser. Dette er fordi musklene er mer mottakelig for næringsstoffer rett etter at de har blitt utøvd. Hvis du finner tid om morgenen før frokost eller på kvelden før middag, det er best. Du kan finne det litt vanskeligere å sove hvis du trener innen to timer etter leggetid, så prøv å gjøre det tidligere hvis du kan (men etter det vil du faktisk sove bedre enn du ville gjort hvis du ikke hadde jobbet ut, er som en annen god grunn til å få alvorlige om trening).
 3. 3
  Forskning de beste øvelsene for den delen av kroppen din du ønsker å bli sterkere. Det grunnleggende er push-ups, pull ups, crunches, sit ups, og veggen sitter.
 4. 4
  Trenger muskler et par ting til å vokse: De trenger å være gjentatte ganger brakt til utmattelse under trening, de trenger gode næringsstoffer, og de ​​trenger minst 16 timer for å komme seg.
  • Gjør en gitt øvelse til du ikke kan fysisk gjøre det lenger. Det kalles et sett. Vent noen minutter for musklene til å puste, og gjør deretter et annet sett (for en bedre trening, kan du gjøre et sett med en annen øvelse mens du venter). Har 3-5 sett med en gitt øvelse før kalle det en dag.
  • Nå er dette viktig: gi musklene minst 16 timer for å gjenopprette før du trener at muskelgruppen igjen. Trening bryter ned musklene, slik at de kan gjenoppbygge seg sterkere. Hvis du ikke gir dem tid til å gjenoppbygge, så vil du stagnere, og vil ikke noen gang virkelig forbedre. En god rutine å komme inn, er å gjøre bena en dag, deretter armene den neste, og så videre. En eller to ganger i uken, gjør ingen av delene.
  • Kanskje viktigst av alt, må du huske å spise godt. Grønnsaker, bladgrønnsaker, frukt, fullkorn, magert kjøtt, egg, melkeprodukter, alt som sunn ting du ser på næringspyramiden. Ideelt sett ønsker du frukt, grønnsaker og grønne greener å omfatte omtrent halvparten av hva du spiser etter volum. Hvis du er virkelig seriøs om å komme i form, holde seg borte fra bearbeidet mat, godteri, sukkerholdig frokostblandinger, og fast food. Hvis du kan kutte dem helt ut, gjøre det. Du ønsker å spise ting som fortsatt ser ut som de gjorde da de kom ut av bakken (eller dyr). Prøv å holde deg unna matvarer du finner i de midtre sideskip på matbutikken. En varm lomme og en pose chips er ikke et sunt måltid.

Tips

 • Det kan bidra til å gjøre mer enn én kroppsdel ​​om gangen, bare husk å ikke slutte, og holde det gående.
 • Mat er viktig, spesielt grønnsaker. Fish and chips er usunt. Drinker er viktig også, sørg for at du har rikelig med vann.
 • Husk å holde god form, selv når du nærmer utmattelse. Alltid verdi kvalitet fremfor kvantitet. Gjør en hundre stormet, er slurvete push-ups ikke trene, er det bortkastet tid.
 • Husk, "no pain, no gain" er ikke sant. Husk å hvile nok mellom treningsøkter.

Advarsler

 • Alltid varme opp før du trener til litt strekke på musklene og starte blodet flyter. Strekke etterpå for å holde musklene smidige og sørge for at de utvikler riktig.
 • Aldri gjøre det når du er skadet eller syk!

Ting du trenger

 • Åpen plass