Wkeno

Hvordan få six pack abs rask

Overalt hvor du snur, noen er lovende neste Hemmeligheten for å få 6 pack abs. Noen av disse såkalte "hemmeligheter" har noen grad av nøyaktighet, mens andre ikke så mye. Tyde som er de beste metodene for å få 6 pack abs kommer til å være avgjørende for å lykkes med dette målet.

Trinn

Hvordan få six pack abs rask. Det største området du trenger å fokusere på når du prøver å få 6 pack abs kommer til å være på diett.
Hvordan få six pack abs rask. Det største området du trenger å fokusere på når du prøver å få 6 pack abs kommer til å være på diett.
 1. 1
  Det største området du trenger å fokusere på når du prøver å få 6 pack abs kommer til å være på diett. Like det eller ikke, det gamle ordtaket om at "abs er gjort på kjøkkenet", er trolig en av de mest sannferdige uttalelser i fitness industrien. Hvis din diett er ikke i kø, er magen kommer til å vise det.
 2. 2
  Først må du kontrollere at du får nok protein. Ikke bare er protein kommer til å danne de viktigste byggesteinene du trenger for å bygge muskelvev, men det er også kommer til å gi deg en bedre metthetsfølelse enn å spise bare karbohydrater alene ville for eksempel. Protein er mer "dyre" enn noen annen macronutrient betyr at kroppen din vil brenne flere kalorier bryte ned protein i forhold til karbohydrater og fett.
 3. 3
  Neste, ikke vær redd for fett som kommer fra hovedsakelig enumettet og flerumettet fett som olivenolje, fiskeoljer, en blanding av nøtter, naturlig peanøttsmør og avokado. Mens det er sant at å spise fett vil øke kalorier fort, så lenge du holder den mellom 20-30% kan det være en av de beste tingene å få 6 pack abs raskt. Det viktige poenget her er at fett bidrar til å holde insulin nivået stabilt, som, når høy nok kan faktisk føre til fett gevinst i seg selv.
  • Videre vil fett holde deg følelsen det fulle for lengst varighet i tid, lengre enn både protein eller karbohydrater ville. Interessant, kan noen dietter med høyt fett får du seks pack abs raskt fordi kroppen lærer å forbrenne fett for energi.
  • Så, mens du trenger å se det, være sikker på at du får noen i kostholdet ditt.
 4. 4
  Til slutt, når det gjelder inntak av karbohydrater samt få 6 pack abs, ønsker du å fokusere mesteparten av karbohydratinntaket rundt innlegget workout perioden.
  • Den største grunnen til dette er fordi dette er når kroppen din kommer til å trenge disse karbohydrater mest og vil virkelig suge dem opp i muskelvev. Når du spiser dem på dette tidspunktet, er det minst sannsynlig at de vil slå til kroppsfett.
  • I tillegg vil konsumere karbohydrater i denne perioden også bidra til å hjelpe med muskel utvinning og reparasjon, så det betyr mindre nedetid fra gym for deg.
 5. 5
  Hvis få 6 pack abs er rask målet ditt enn hvert måltid du tar bør bestå av 1-2 kopper rå grønnsaker for å kontrollere insulin nivåer, forbedre absorpsjon av protein og oversvømme kroppen med vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter.
  • Se etter de beste super mat (næringsrike, kalorifattig frukt og grønnsaker, som brokkoli). Disse gir de fleste vitaminer og mineraler for å helbrede og forebygge belastningen på musklene.
 6. 6
  Så, hvis du tar sikte på å få 6 pack abs i de kommende månedene, har en god hardt se på kostholdet ditt. Det er den store hemmeligheten som ikke må overses hvis du skal lykkes.
 7. 7
  Bygge muskler og cardio for å avdekke det. Øvelsene du bør gjøre for magemusklene er i utgangspunktet sit ups for din øvre magemuskler og ben heiser for nedre magemuskler. Prøve og kjøre litt for å brenne fett, hvis du ikke får plass nok til å kjøre, prøve og svømme for en eller to ganger i uken. Skipping er også en stor fettforbrenning trening, og det vil hjelpe tone dine magemuskler også.
  • Pull ups er også en av de beste måtene å forme magemusklene og å tone hele kroppen